Zgibovi: kako povecati lepeze
|
|
|
123 poruka na forumu
| |
5
| |
14
|
|
post # 2 | 27.08.2011 , 11:53 PM
|
Ispade da gym ni nije potreban nego samo kupite vratilo i nabildovacete se,ko je ovde lud??
|
|
| |
|
389 poruka na forumu
| |
28
| |
101
|
|
post # 4 | 28.08.2011 , 1:32 AM
|
Neka hvala,dosta su mi jedne pripreme od 10 dana da ne znam za sebe....
Samo Da Se Sredim,Nisam Ja Navucen:)
|
|
| |
|
post # 5 | 28.08.2011 , 2:47 AM
|
Nije ti potrebno sat vremena uopste....ja sam za 45 dana povecao sa 4 na 9 u seriji...btw to ti je Armstrongov program za zgibove osmisljen za marince,program je naporan koliko i dobar,ali ga sigurno mozes odraditi za 20 minuta max...
|
|
| |
428 poruka na forumu
| |
70
| |
648
|
|
post # 6 | 25.09.2011 , 9:03 PM
|
zgib zgib jedan dva ukocim se odah ja [color=red]
|
|
| |
|
post # 7 | 05.11.2011 , 10:58 PM
|
bolje da se radi propadanje nego zgibovi, zgibovi su vise za ramena
|
|
| |
|
|
post # 9 | 20.03.2012 , 8:39 PM
|
ja radim zgibove i kasnije pijem pivo i napredujem
|
|
| |
|
post # 10 | 20.03.2012 , 8:48 PM
|
koja je najbolje vježba za grudi? :)) ako neko zna:) da nabijem grudne mišiće
|
|
| |
|
|
post # 12 | 20.03.2012 , 11:47 PM
|
Quote (Branke) Ispade da gym ni nije potreban nego samo kupite vratilo i nabildovacete se,ko je ovde lud??
Gym ti i nije potreban sve sto ti treba jeste vratilo... radi sklekove, cucnjeve,trbusnjake i zgibove nabildovat ces se posle pola godine cak i vise nego kad ides u gym naravno ako radis redovno i sto je najvaznije da dovedes ishranu na 7-8 manjih obroka dnevno i do 4l vode da pijes dnevno...
|
|
| |
116 poruka na forumu
| |
29
| |
164
|
|
post # 13 | 20.03.2012 , 11:59 PM
|
kakve sam sve ovde stvari procitao sto rece covek,ako zelite sirovu silu,a da budete spori kao puzevi izvolite u teretanu zgibovi,sklekovi,sklekovi u uporu (propadanja),trbusnjaci,cucnjeve i razne varijacije i kombinacije tu mozete da ubacite,penjanje uz sipku ili konopac,plivanje itd itd,napredovacete fino sto se tice misicne mase,zadovoljavajuce,a i bicete u raznim drugim aspektima odlicni zgibovi su ti za ceo gornji deo tela zavisi kako ih radis,ne samo za ramena
|
|
| |
123 poruka na forumu
| |
5
| |
14
|
|
post # 14 | 26.03.2012 , 9:00 PM
|
Quote (Bogi94) Gym ti i nije potreban sve sto ti treba jeste vratilo... radi sklekove, cucnjeve,trbusnjake i zgibove nabildovat ces se posle pola godine cak i vise nego kad ides u gym naravno ako radis redovno i sto je najvaznije da dovedes ishranu na 7-8 manjih obroka dnevno i do 4l vode da pijes dnevno...
A jel ,da vidim kako ti to izgledas ot tih tvojih sklekova... cekam sliku Added (26 Mar 2012, 9:00 PM) ---------------------------------------------
Quote (komsha) kakve sam sve ovde stvari procitao sto rece covek,ako zelite sirovu silu,a da budete spori kao puzevi izvolite u teretanu zgibovi,sklekovi,sklekovi u uporu (propadanja),trbusnjaci,cucnjeve i razne varijacije i kombinacije tu mozete da ubacite,penjanje uz sipku ili konopac,plivanje itd itd,napredovacete fino sto se tice misicne mase,zadovoljavajuce,a i bicete u raznim drugim aspektima odlicni zgibovi su ti za ceo gornji deo tela zavisi kako ih radis,ne samo za ramena
Procitaces ti jos svakakvih bisera svi su ovde cini mi se najpametniji a kad ih pogledas izgledaju ko vrec govana okrenuta naopacke
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 15 | 17.04.2012 , 6:17 PM
|
Kako me zivcira ovo pametovanje za teretanu ocu da udjem kroz monitor i da vas zadavim sad
Ajde leba vam ,evo nabildovan sam ko svinja jebena, ko istrci vise od mene vremenski, i me me izlupa ja idem odmah da se obesim, i ko uradi vise zgibova i sklekova i trbusnjaka od mene aghhgghggh :@@ " Vise vi i te predrasude,evo sada svima kazem ko kaze da gym usporava itd itd itd , ajde da vidimo, samnom na trcanje neko ko je toliko pametan,ajde na 15min makar na strunjacu,pa da vidimo :@ zjoj kako sam besan sad CI222 jel mi verujes ? koliko sam sad :@
Ajde odi komso da vidimo tu sirovu silu :@ aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ludim sad
|
|
| |
|
post # 16 | 17.04.2012 , 7:46 PM
|
Branke http://www.youtube.com/watch?v=NnN8ksvVRIQ ? Quote (StigoSam) koja je najbolje vježba za grudi? :)) Sklekovi. CI222 Što si ti toliko zaljubljen u teretanu? Nije ti potrebna teretana za mišiće. Sklekovi, zgibovi i propadanje ti čine jake i duotrajne mišiće koje ne moraš održavati svaki dan i čija masa ostaje duže nego od onih iz teretane. Izvoli primer u kojem nije korišćena teretana, nego park! I još nešto, frend mi ide u teretanu 8 meseci po sat vremena dnevno, 5 dana u sedmici, ja sam radio samo sklekove (303) 4 meseca po 13 minuta dnevno, 7 dana u sedmici i naravno da sam ja mnogo bolje ispao nego on. Quote (Dzontras) ko uradi vise zgibova i sklekova i trbusnjaka od mene aghhgghggh :@@ " Što se tiče trbušnjaka javi mi se.
|
|
| |
111 poruka na forumu
| |
6
| |
83
|
|
post # 17 | 17.04.2012 , 8:40 PM
|
Quote (panke95bre) bolje da se radi propadanje nego zgibovi, zgibovi su vise za ramena
haha boze mili ti ga lupis i ostanes ziv. Ovo je super citati ljudi svasta lupaju ovdije,aj bar sam se nasmijao Added (17 Apr 2012, 8:40 PM) ---------------------------------------------
Quote (Dzontras) Kako me zivcira ovo pametovanje za teretanu ocu da udjem kroz monitor i da vas zadavim sad
hehe nema ti svrhe da se zivciras ljepo se zavali i uzivaj
Poruku je menjao/la Gatsu - Utorak, 17.04.2012, 8:38 PM
|
|
| |
228 poruka na forumu
| |
9
| |
89
|
|
post # 18 | 17.04.2012 , 10:34 PM
|
Hocu obavezno hihihi
Gatsu i to sto kazes..mada nervira me to :S a krivu drinu ne vredi ispravljati :S
|
|
| |
|
|
post # 20 | 14.06.2012 , 1:08 PM
|
gola voda..... :/
"Ja sam svoju glavu dao za svoju riječ!"
|
|
| |