Bubuljice po licu
|
|
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 2 | 11.05.2011 , 11:04 PM
|
ja imam problematicno lice u poslednje vreme... ali nemam problema sa gnojavim bubuljicama, nego budu crvene, a kad prodju ostaje crvenilo.l.. da li ce i meni to pomoci ili je to za one kako ih ja zovem ''pubertetske bubuljice'' ?
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 3 | 11.05.2011 , 11:07 PM
|
MarijanaBK1, pokusaj sa kremama nekim
Ko si ti?
|
|
| |
|
904 poruka na forumu
| |
96
| |
378
|
|
post # 5 | 15.05.2011 , 11:53 AM
|
Quote (MarijanaBK1) ja imam problematicno lice u poslednje vreme... ali nemam problema sa gnojavim bubuljicama, nego budu crvene, a kad prodju ostaje crvenilo.l.. da li ce i meni to pomoci ili je to za one kako ih ja zovem ''pubertetske bubuljice'' ? I meni se desava isto. Bila sam kod dermatologa i rekla mi je da je to "promena vremena i sekiracija" Nemazi lice nikakvim kremama jer su masne, na masno se lepi prasina i onda bude jos gore. Uzmi svako vece skuvaj caj od kamilice, ja to radim ovako... skuvam pola litre vode nekad i litar i onda uzmem caj od kamilice koji sam kupila u Bio hrani/ Zdrava hrana/ Bio spajz ( to je jedno te isto samo se drugacije zove) i u to stavim 2-3 supene kasike caja i poklopim 5 min. Stavim posudu u kojoj je to na sto pokrijem se peskirom preko glave i parim lice. Ako nemas vremena za taj "ritual" ti skuvaj caj i potopi tufere u njega i stavi na lice. Krastavac je neverovatno dobra stvar, iseces ga na tanke kolutice i poredjas na licu. Lice postaje mekano, nezno i ima vlagu. To crvenilo ce da nestane odma drugi- treci dan. I JOS NESTO MNOGO VAZNIJE, BATALI PUDERE ZA LICE, OD TIH GLUPOSTI DOBICES ODVRATNE MITISERE KOJI CE TI NAPRAVITI RUPE PO LICU! AKO JE NEKI PROBLEM PA MORA DA SE KAMUFLIRA NESTO TI LEPO KUPI NIVEINU TONIRANU KREMU, KAD JE NAMAZES PREKO NJE STAVI PUDER U KAMENU. NIKAD VISE NECES IMATI PROBLEMA SA BUBULJICAMA TO TI GARANTUJEM.
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 7 | 16.05.2011 , 9:02 PM
|
Quote (DxD) MarijanaBK1, pokusaj sa kremama nekim kreme ne koristim, imam prirodno masnu kozu i kad stavim kreme imam osecaj kao da mi guse facu... Quote (neko1902) umivaj se sto cesce to radim stalno... Quote (sandra1000) I JOS NESTO MNOGO VAZNIJE, BATALI PUDERE ZA LICE, OD TIH GLUPOSTI DOBICES ODVRATNE MITISERE KOJI CE TI NAPRAVITI RUPE PO LICU! AKO JE NEKI PROBLEM PA MORA DA SE KAMUFLIRA NESTO TI LEPO KUPI NIVEINU TONIRANU KREMU, KAD JE NAMAZES PREKO NJE STAVI PUDER U KAMENU. NIKAD VISE NECES IMATI PROBLEMA SA BUBULJICAMA TO TI GARANTUJEM. ma toniranu kremu i koristim, stavljam samo kad idem u skolu, cim dodjem kuci skidam jer ne podnosim da mi dugo sminka bude na licu... bila sam i kod kozmeticarke, rekla mi je da moram da idem na te tretmane lica, ocistilo mi se dosta lice i smiri se posle tretmana, ali i dalje se crveni... takodje mi je rekla da zimi slobodno mogu da stavljam puder, jer on stiti kozu od pucanja, ali ne i leti (mada ja ga tad i ne koristim)... probacu to sa kamilicom i krastavcima... i mislim da je nesto drugo uzrok tim bubuljicama, da to nije ni puder, a ni pubertet posto sam pubertet prosla, a nisam imala ni jednu jedinu bubuljicu... verovatno je taj stres... a mozda sam alergicna na neku hemikaliju sa kojom radimo u skoli, mada ne verujem, jer prve dve godine isto mi je lice bilo cisto, ali poslednjih 7-8 meseci postalo je katastrofa... :///
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
1888 poruka na forumu
| |
73
| |
477
|
|
post # 8 | 06.06.2011 , 6:08 PM
|
Ja imam te tako zvane ,,pubertetske bubuljice " ali skoro da ih nema..Apoteka je najbolji lek,oni ce vam sve detaljno objasniti i preporuciti najbolje za vas.Ako imate bubuljice u velikom broju u pocetku treba koristiti nesto za ispiranje. Ovako to izgleda Ova druga desno je za ispiranje Iva svacega...
ΠΑΟΚ Παρτιζάν ίδιο χρώμα με την ίδια πίστη Партизан у срцу!
|
|
| |
|
|
post # 10 | 27.08.2011 , 11:38 AM
|
waaaaa pa vi imate bubuljice majonezare XD
|
|
| |
|
post # 11 | 27.08.2011 , 2:17 PM
|
Što više seksa to manje bubuljica (tzv nejebice)
|
|
| |
|
post # 12 | 27.08.2011 , 3:17 PM
|
ovo sad sto cu vam rec je stvarno ozbiljno da me neko ne shvati pogresno : najbolje za sprecavanje bubuljica je sperma to naravno vredi za dame koje imaju aktivan sex zivot nek probaju pa ce da vide rezultate isto kao i kod zacjelenja rana ....
|
|
| |
|
|
post # 14 | 27.08.2011 , 6:16 PM
|
sushetz maze spermu na lice.rekoh ja da je libaja ljuba
Poruku je menjao/la gladanvuk - Subota, 27.08.2011, 6:18 PM
vrde
|
|
| |
354 poruka na forumu
| |
28
| |
71
|
|
post # 15 | 27.08.2011 , 6:23 PM
|
Ja sam u sedmom razredu imala problematicno lice i lepo odem kod dermatologa, ali idite kod privatnika jer ovi u drzavnim bolnicama manje-vise to interesuje jer skoro svako ima taj problem. I doca mi je prvo rekao koji tip koze imam i rekao mi da kremu za lice koristim onu sto se mazu bebe, i naravno umivajte se svako jutro i vece, a leti kad god mozete. I sto se tice devojaka mislim da je najveci problem nekvalitetna sminka a i traljavo skidanje iste. Zato kupite i tonik za lice i tufercice, i za lice vam je dobro da izgnjecite bananu i kivi zajedno i stavite to na lice,zaista deluje da nestane crvenilo. Isto tako ako vec imate bubuljice uzmite namazite medicinski alkohol i to na licu nek prenoci, videcete kako ce se bubuljuce osusiti. Ali pre svega pravac doktor.
Ako pises cirilicom znaci da si fasista Nisam ni fasista, ni nacista. Samo Srbin, brate, rodoljub, nacionalista.
|
|
| |
|
post # 16 | 27.08.2011 , 11:08 PM
|
Nemam problema sa bubuljicama, dobro, izadje jedna, dve u odredjenom periodu, ali to je normalno kod zena
|
|
| |
389 poruka na forumu
| |
28
| |
101
|
|
post # 17 | 28.08.2011 , 0:11 AM
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,to je od nejebice....xaxaxaxaxa
Samo Da Se Sredim,Nisam Ja Navucen:)
|
|
| |
|
post # 18 | 28.08.2011 , 8:36 PM
|
Quote (DarkoMilas) nejebice que
|
|
| |
428 poruka na forumu
| |
70
| |
648
|
|
post # 19 | 15.09.2011 , 1:56 PM
|
vi nemate pojma koliko moja sestra ima bubucica ona koristi neki kozji sapun i to jako pomaze
|
|
| |
|
post # 20 | 21.09.2011 , 11:32 AM
|
nemam ih sada ali kada sam ih imao,nisam ih podnosio i cim mi izadje neka ja jo odma izcedim,znam da je to bljak,ali nisam mogao da ih trpim. .
|
|
| |