Digimoni
|
|
|
post # 1 | 29.05.2011 , 5:47 AM
|
axaxa jel gledao neko ovo? :P
|
|
| |
|
post # 2 | 29.05.2011 , 8:46 AM
|
sta je to uvopste
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
|
post # 3 | 29.05.2011 , 9:05 AM
|
Pa... Digimoni su nalik Pokemonima. Samo, to je mnogo lepsa kombinacija svega, nego Pokemoni. ma to je predivan crtani.. ja sam imala sve i svasta od njega i ja mislim da bih ga opet gledala kad bi se reprizirao
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 4 | 29.05.2011 , 11:07 AM
|
Meni su bolji bili pokemoni gledo sam kad sam bio manji
|
|
| |
|
post # 5 | 29.05.2011 , 11:54 AM
|
Digimoni je naziv za animiranu seriju koja je nastala u Japanu 1999. godine. Prikazani su u 6 serijala (sezona). Opis
U kanalima svetske mreže, neprimećen od strane mnogobrojnih zauzetih korisnika, nastao je novi svet. Njegovi stanovnici sasvim su digitalna bića, monstruoznog izgleda koji sebe nazivaju digimonima. Među sobom su različiti po oblicima i starosti, a poseduju i neke moći. Kontinenti tog digitalnog sveta ne poklapaju se sa realnim, ali je moguće ući u svet digimona pomoću posebnih aparata. Međutim, ne može svako da prođe u taj svet, već samo odabrani. Postoji sila u digisvetu koja odabira koje će ljude, odnosno decu iz stvarnog sveta prizvati sebi. Sila ima četiri oblika koji se nazivaju „Digimoni suvereni“. Svako dete u tom svetu pronalazi svog partnera digimona. Dete i partner su povezani uz pomoć digispravice i preko nje dete može da inicira preobražaj svog Digimona u napredniji oblik. Stadijumi digimona od jajeta do konacnih oblika su: „Jaje“, „Beba1“, „Beba2“, „Dete“, „Odrasli“, „Unapređeni“, „Usavršeni“, i posebna deca sa posebnim digimonima dobijaju „Armor“(ovi nazivi se razlikuju u zavisnosti od prevoda). Dva digimona mogu i da se sjedine i takav preobražaj se naziva „DNK preobražaj“. Da bi digimon dostigao neki napredniji nivo, mora da ima i svoj grb koji je jedinstven za svakog od njih. Grbova je mnogo i imaju razna značenja npr: „Hrabrost“, „Iskrenost“, „Dobrota“, „Znanje“, „Nada“... Osmoro dece, glavnih likova, dospevaju u Digimon-svet i tamo se uz pomoć svojih prijatelja Digimona bore protiv zlih Digimona.Na prvom kontinentu za zadatak imaju da unište zlog digimon Devimona,koj svojim crnim točkovima vlada ostalim digimonima na kontinentu,i čini ih agresivnim.Nakon uništenja Devimon on im saopštava da ima još par kontinenata u digitalnom svetu i da ih očekuju još mnogo zlih digimona koje će teško savladati,i koji imaju za zadatak da unište odabranu decu npr:Etemon,Metal Etemon(sa slugama),Giga Sidramon,Lutkamon...itd... iz Wiki Ja sam obozavala Digimone... Jer taj crtani je rasplamneo deciju mastu...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 6 | 29.05.2011 , 12:19 PM
|
mozda sam gledo prije ali sam zaboravio,sto kaze jasambudala, bolji su pokemoni
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 8 | 29.05.2011 , 2:07 PM
|
Davno........
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 9 | 29.05.2011 , 3:34 PM
|
koja tema svaka cast, ko se toga setio.
Ivva
|
|
| |
|
post # 10 | 29.05.2011 , 9:22 PM
|
Pa gledala sam,ali to je bilo kada sam imala mozda 9/10 godina !
Poruku je menjao/la Radaa - Nedelja, 29.05.2011, 9:23 PM
Dok imaš svoje ja, poštuješ tuđe ti, veruj mi.
|
|
| |
|
|
post # 12 | 30.05.2011 , 0:08 AM
|
jaaooj Digimoni, super crtac, mislim da se jedan od likova zvao Tajci, samo se toga secam, davno bese kad sam gledala
|
|
| |
|
post # 13 | 30.05.2011 , 8:31 AM
|
ja mislim da je imala Tajci... ja sam svakoga po malo volela, ali mi je onaj stariji brat ( u plavoj kosi ) sa njegovim nekim vukom najbolji
Ko si ti?
|
|
| |
|
1174 poruka na forumu
| |
60
| |
419
|
|
post # 15 | 04.06.2011 , 2:26 PM
|
lep crtani gledo sam samo 1 sezonu to bilo na tv
ExtraCafe Public -----> 193.104.68.8:27028 ExtraCafe Deathrun -----> 193.104.68.8:27074
|
|
| |
|
|
|
post # 18 | 04.06.2011 , 3:50 PM
|
Sad ne znam kako su sezone isle ali jedini Digimoni koji su valjali su prvi , kao sto su na video ovde a ostali su mi nesto bzvz. Mislim da u drugom ovaj mali sa Holy Angelomonom XD je stariji i ponovo ide u Digimon svet , sem sto su Digimoni i u "stvarnom svetu" sa njima i mislim da se pojavljuju i ostali stari likovi u nekim epizodama a i mogu da udju u Digimon svet kad hoce i isto tako da izadju , valjda tako nesto!
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
265 poruka na forumu
| |
10
| |
131
|
|
post # 19 | 04.06.2011 , 11:58 PM
|
Ja se secam ovog crtanog filma obozavao sam ga kao klinac i mislim da japanci su najbolje uradili i postakli deciju mastu prvi serijal je najbolji.Secam se da se prikazivao na rts i to sve epizode a ni jednu nisam propustio!!!!!!
BOLJI JE OD POKEMONA TO JE SIGURNO !!!!!!!!!!
JA POKUSAVAM DA NADJEM SAJT GDE MOGU SKINUTI CEO SERIJAL ZA SESTRINE KLINCE DA VIDE STA JE PRAVI ANIME CRTANI,DA SINHRONIZOVANE NA SRPSKI
pozdrav svima
|
|
| |
|
post # 20 | 12.06.2011 , 8:05 AM
|
Meni ovo bio omiljeni crtani, a onaj Patamon sto ga imao onaj klinac mi je bio omiljeni digimon pa kad se pretvori u Anglmona ona Hikari me zivcirala
|
|
| |