Zmajeva Kugla
|
|
|
post # 1 | 12.06.2011 , 1:27 AM
|
axaxaxaxaxaxaxa,, slucajno sam naisao na you tube, na ovaj crtani axaxaxaxxa, morao sam da postavim, jel gledao neko ovo?
|
|
| |
|
|
|
post # 4 | 12.06.2011 , 2:02 AM
|
Ja sam gledala od prve do poslednje epizode Secam se da sam bila u osnovnoj skoli, cini mi se u sesti ili sedni razred kad se taj crtac emitovao na pinku... Hame, hame talas Znaci obozavam ga
|
|
| |
|
post # 5 | 12.06.2011 , 2:03 AM
|
taman htedoh da napisem "koja glupost",pa reko ajd da pogledam....znaci ne verujem...ja sam na ovo skroz zabravila....
|
|
| |
|
post # 6 | 12.06.2011 , 3:18 AM
|
Ne lupetajte bezveze,ovo vam je najbolji crtac ikada...gledao sam i Dragonball/Z/GT skroz je full...
|
|
| |
|
post # 7 | 12.06.2011 , 3:23 AM
|
najjaci crtani jude mi sa kariota od pocetka do kraja sam ga skinuo u hd slici kolko sam lud za gokuom najjaci lik ikad u crtani i najposteniji
|
|
| |
|
|
|
post # 10 | 12.06.2011 , 10:27 AM
|
E ja sam htela napraviti ovo, ali eto... respect za tebe... Ma ko nije mog'o voleti ovo cudo od anime!? Da se obracunamo sada... Ma ne da sam volela ZK nego sam obozavala.. Kame ( valjda tako ide ) Kame Talasssssssssssss Joj ko se ne bi toga setio.... Ali prorocica Bavu i Krilin i onaj matori perverznjak su ostali u secanju... Takodje ne mogu se setiti kako se zove onaj sa 3 oka... I onaj maleni sto nosi kapicu i rumen je u licu Secam se da je ujutru bila valjda repriza oko 7h i da sam se probudila da bih ga gledala... I posle toga sam se zezala... Imala sam i duks od njega, koji je sada ko zna gde i koji mi dodje do lakta... Ma sve u svemu, predivan crtani
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 11 | 12.06.2011 , 2:53 PM
|
dobar crtic svih vremena
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 12 | 20.06.2011 , 1:19 PM
|
Dragonball
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
155 poruka na forumu
| |
87
| |
808
|
|
post # 13 | 20.06.2011 , 1:56 PM
|
I ja sam gledao odlican crtani
OSMEH SE NE PLACA A VREDI MNOGO On obogacuje one koji ga primaju, a ne osiromasuje one koji ga daju. Traje trenutak, al se vecno pamti. :) Niko nije toliko bogat da mu osmeh nije potreban, niti toliko siromasan, da ga ne moze dati. :) Osmeh je nezni znak prijateljstva, on odmar umornome dusu i vraca hrabrost obeshrabrenima. :) I ako nekad sretres nekog koji nije u stanj da ti se nasmesi kako ti to zasluzujes, budi velikodusan! :) NASMESI MU SE jer mu je OSMEH NAJPOTREBNIJI.
|
|
| |
12130 poruka na forumu
| |
5
| |
REP OFF
|
|
| |
|
post # 15 | 23.06.2011 , 4:52 PM
|
Quote (DxD) Kame ( valjda tako ide ) Kame Talasssssssssssss aaaaaaauuuu pa ti si jos vise prsla od mene!! Quote (DxD) matori perverznjak da li te on podseca na nekog mozda? :P jaooo kako bese da nije Pikolo, ili je to bese onaj zeleni ?
|
|
| |
|
post # 16 | 23.06.2011 , 4:56 PM
|
Quote (MolderFBI) aaaaaaauuuu pa ti si jos vise prsla od mene!! Ahahhahah. Quote (MolderFBI) da li te on podseca na nekog mozda? :P Da.... Quote (MolderFBI) jaooo kako bese da nije Pikolo, ili je to bese onaj zeleni ? Valjda Pikolo... Bog ce ga znati...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 17 | 23.06.2011 , 4:57 PM
|
Quote (DxD) Valjda Pikolo... Moguce, mada ja mislim da je Pikolo onaj Vanzemljac zeleni sto je dosao kad se Goku i Krili borili protiv njega!
|
|
| |
|
post # 18 | 23.06.2011 , 6:55 PM
|
e Pre nekoliko godina sam skinuo sve epizode a ima ih baš mnogo mnogo... i pogledao ih...kad je bio na pinku bio sam u vojsci tad i jednom sam zaradio podebelu kaznu što nisam išo na požarstvo jedno jutro u Nedelju.... Kako mi je bilo milo dok sam ih gledao samo...
|
|
| |
|
post # 19 | 24.06.2011 , 6:29 AM
|
Jel neko zna gde da nadjem epizode sinhronizovane na srpski jezik..?
Poruku je menjao/la ATtILA - Petak, 24.06.2011, 6:33 AM
<<ATtILA>>
|
|
| |
|
post # 20 | 24.06.2011 , 6:56 AM
|
Ne volim srtace ovog tipa...
|
|
| |