Mocni Rendzeri
|
|
|
|
post # 2 | 12.06.2011 , 6:01 PM
|
Hmm 5 ili 6 razred osnovne u 6 sati nindza kornjace u pola 7 Rendzeri a jesu bili hit u to vreme kada nije bilo Granda i raznih Seka, Djusova, Karleusa itd kad se znalo sta je program za decu...
a posto sam skidao klincima u komsiluku 18 sezona preleteo sam i ove nove :
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
381 poruka na forumu
| |
24
| |
281
|
|
post # 3 | 12.06.2011 , 6:05 PM
|
TAKO JE :DD KAD NIJE BILO GRANDA
SrB-IjA-KiNg*
|
|
| |
|
post # 4 | 12.06.2011 , 6:10 PM
|
Naravno da sam gledala Ja sam uz njih odrasla, i dan danas ih gledam
|
|
| |
|
|
|
post # 7 | 13.06.2011 , 10:02 AM
|
I jaoooooooooooo Kako se ja pronalazim u ovim bivsim i starim crtacima i serijama Ma ovo sam volelaaaaa Uvek sam morala da ih gledam... Volela sam zutu I tako kad bi se pobila sa nekom decom i izgubila ( uvek ja u manjku ), odem kuci i lepo odgledm ovo cudo... I na kraju... xD Nekako mi to napuni glavu i vratim se toj deci koja su me bila i ja njih malo i eto... Ponovo se pomirimo
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 8 | 14.06.2011 , 5:08 PM
|
Ajme danas bili neki klinci kod mene i traze da gledaju neku seriju na Pinku ja ukljucim kada ono Rendzeri nisam ni znao da ima, al jbt ono sinhronizovano zali boze ko da 3-4 osobe daju glas za sve likove a dno dna uradjeno bruka, ja gledam i ne znam sta bih reko osim...
Svaka cast Pinku uspeo je da upropasti jos jednu stvar iz nase mladosti, a sto se Mitrovica tice bolje da mu ga tata bacio u zbunje nego sto je njega napravio...
Au da hoce neko da podere Pink pa spomenik bih mu digo bar kod mene u dvoristu neki mali...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 9 | 14.06.2011 , 5:55 PM
|
Anubis, hahahha ja bih rado.. al... jadna policija ( uvek oni ispastaju ) stiti izdajnike i debile
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 11 | 14.06.2011 , 9:17 PM
|
I ja isto pre neki dan gledao TV (neki popravci bili na iternetu :D) i vidim pise u uglu Sledi serija Mocni Rendzeri kad ono sinhronizovano i odmah sam zaspao XD
Jedino sam zapamtio da cesto govore "Brate" XD
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
422 poruka na forumu
| |
15
| |
125
|
|
post # 12 | 14.06.2011 , 11:20 PM
|
e uz ovo smo mi odrasli imam na kompu
|
|
| |
|
|
|
|
post # 16 | 29.06.2011 , 8:06 PM
|
jaoo definitivno najj najjj najjjjjjjjjjjjjjjjj serijaaaaaa ikada! ja sam oduvek zeleo biti onaj Plavi rendzer on mi je bio kul msm dda se zvao Bill..... e da i ona ludaca onaj robot Alfa sto prica " a ja, ja , ja Zorannnn " ona mi je bila kul nju sam voleo
|
|
| |
|
|
Par reči o sebi
|
post # 19 | 02.07.2011 , 6:24 PM
|
Mnogo je dobra serija, gledao sam ranije. Sad su sinhronizovani i uopšte nisu pogodne za gledanje. Mada, došlo vreme da i Pink pusti nešto pametno.
|
|
| |
|