Far Cry 3 Problem!
|
|
|
post # 1 | 30.04.2013 , 9:53 PM
|
Opet problem s igricom. Ovog puta sam instalirao, crackova igricu upalio i igrao bez problema, kad sam je ugasio i hteo posle nekog vremena oet da igram upali se i sve je normalno ali kad probam da kliknem na bilo koje dugme (Story, Options...) ne radi!! Sve osim Quit to desktop dugmeta ? Ja ne znam stvarno u cemu je problem kad sam prvi put upalio igricu radilo je ko sat sad nesto zeza ?
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 2 | 30.04.2013 , 9:59 PM
|
Quote (CryTek) Opet problem s igricom. Ovog puta sam instalirao, crackova igricu upalio i igrao bez problema, kad sam je ugasio i hteo posle nekog vremena oet da igram upali se i sve je normalno ali kad probam da kliknem na bilo koje dugme (Story, Options...) ne radi!! Sve osim Quit to desktop dugmeta ? Ja ne znam stvarno u cemu je problem kad sam prvi put upalio igricu radilo je ko sat sad nesto zeza ?
Da nisi mozda onaj update radio?
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
|
post # 3 | 30.04.2013 , 10:09 PM
|
Kad sam kopirao Crack otvorio sam i instalirao ovo prvo (farcry3_1.01) a onda sam igricu ukljucio preko ovog drugog (farcry3_d3d11)
Onda sam ukljucio igricu i radilo je sve kako treba, problem je nastao kad sam je ugasio pa ponovo probao da upalim...
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
|
|
| |
|
post # 4 | 30.04.2013 , 10:38 PM
|
Ja igram samo preko Farcry3 ikonice. Kad je htelo da napravi update, prekinuo sam.
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
|
|
post # 6 | 30.04.2013 , 10:50 PM
|
Quote (Davor) Koju si verziju skinuo? Kako to mislis koju verziju ?
|
|
| |
|
|
post # 8 | 30.04.2013 , 11:07 PM
|
Davor, SKIDROW
|
|
| |
|
|
post # 10 | 30.04.2013 , 11:50 PM
|
Quote (Davor) sto ne skines reloaded Auu brate ko ce da ceka jos 7/8h da se skine
|
|
| |
|
|
|
post # 13 | 01.05.2013 , 8:41 AM
|
TheGameVlogg, Radi, hvala, Lock
|
|
| |