Od sada će ovo biti jedina dozvoljena tema vezana za igricu PES zbog preglednosti. Probleme i nejasnoće sa bilo kojom verzijom PES-a pišite ovdje. Ova tema je odobrena od strane administratora. Korisnici koji budu kršili ovo pravilo će biti upozoreni ili uklonjeni na određeni period.
Ljudi molim vas da postavite pes 12 koji nema virus u cracku i koji u master ligi ima normalne igrace i ima u fudbal lajfu opciju become a club manager hvala
Mislim da moras da imas original CD da bi igrao online. A probaj,imas opciju u pesu,ne znam tacno gde se nalazi,verovatno pise online..dalje prati korake u igrici.. .. Probaj da skines neke patcheve,snadji se,sve to imas na googl-u.
Ljudi molim vas da postavite pes 12 koji nema virus u cracku i koji u master ligi ima normalne igrace i ima u fudbal lajfu opciju become a club manager hvala
Po 10000000 put...slusaj ako ti onaj moj ima virus postavio je hitman novi Pes 2012...
Quote (vedran500)
koji u master ligi ima normalne igrace
igrace moras da otkljucas ... skupis 100gp poena i ides extra conter i tamo nadjes..ovo ko majmun ponavljam...
Quote (vedran500)
i ima u fudbal lajfu opciju become a club manager hvala
ides u igri footbal life i imas tamo bacome a legend i menager mode..a za clob boss treba da otkljucas
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
E ljudi skonto sam ono sa virusom sta treba uraditi ako imate eset nod32 prvo iskljucite antivirus i onda prebacite krek i onda trebatreba uci u setup i odabrati enter entire advanced setup frre i onda imate sa lijeve strane exclusions i izaberite to i onda add i udjite u local disc na kojem je pes konami i izaberide onaj rld.dll ili paul.dll i onda idite na ok i ukljucite antivirus i onda cete moci da igrate
e ljudi kako da install patch za pes 12 prvi put kad sam ga install sve je bilo ok ali sad nemam onaj fajl kitserver (nesta tako)pa jel moze neki tortur