Regionalna liga (ex YU)
|
|
|
post # 1 | 18.08.2011 , 2:59 PM
|
Ja sam nesto stariji od vecine ovdje i sjecam se nekadasnje lige.... bilo je utakmica kojih se jos i danas sjecam mada sam kao dijete isao na njih....
Mislim da bi stvaranje lige u kojoj bi igrala po 2 kluba iz svake bivse drzave pomoglo svima... igralo bi se vise jakih utakmica u sezoni, ma tko od nas nebi volio otici pogledati utakmicu Zvezda Hajduk na Marakani??? igrao bi se nogomet sa srcem i iz inata, za prestiz i za slavu a ne kao sada za pare...
zivio sam u zagrebu kilometar od stadiona 5 godina i otisao sam samo na Bobanovu oprostajnu utakmicu... Zasto???? pa mozete si zamisliti napetost utakmice Dinamo Slaven belupo....
koeficijent na kladionici na dinamo je 1,02....
mislim da bi i za klubove i za igrace bilo kada bi se uspjeli dogovoriti i zapoceti igrati zajednicku ligu...
|
|
| |
|
post # 2 | 18.08.2011 , 3:15 PM
|
sve bi to bilo odlicno samo sto postoji jedan veliki problem a to je visoka rizicnost utakmica svi znamo kakva je situacija ja mislim da se niko nece usuditi da tako nesto napravi mislim da jos ovo nase podnevlje nije zrelo za takvu stvar .....
|
|
| |
|
post # 3 | 20.08.2011 , 12:33 PM
|
mislim da bi se i to uz malo volje moglo rijesti....
|
|
| |
|
507 poruka na forumu
| |
25
| |
327
|
|
post # 5 | 20.08.2011 , 9:53 PM
|
Meni se svidja sve kada je u pitanju ex yu (osim onakvog raspada) DAAAAAAAAAAAAAA
|
|
| |
|
post # 6 | 22.08.2011 , 9:16 AM
|
Quote (jaobrate) Znas o netrepeljivosti izmedju Srba i Hrvata?To bi bili neredi na utakmicama i bilo bi opste rasulo naroda.Navijaci bi hodali ulicama i razbijali izoge,palili kioske,pljackali prodavnice.....
ja sam hrvat, vecina na ovom sajtu su srbi.... nisam primjetio neku netrpeljivost, a ti????
|
|
| |
|
|
|
post # 9 | 22.08.2011 , 2:44 PM
|
Quote (vladogrozni) ja sam hrvat, vecina na ovom sajtu su srbi.... nisam primjetio neku netrpeljivost, a ti????
neće svako ko ti doći na utakmicu i jesti špice, piti pivce ili sok, i aplaudirati na kraju utakmice ako je gost dobro odigrao.
to bi bilo ostvarivo možda za jedno 30 - 40 godina kada bi se "smirile strasti" koje su još uvijek jake. a opet i tada bi bilo rizika. bolje je ovako ps. iako bi bilo fenomenalno
|
|
| |
|
post # 10 | 22.08.2011 , 3:01 PM
|
ne slazem se sa nevernim tomama bas zbog takvih stavova to i ne moze da zazivi. smatram da je moguce da se dodje do resenja da savezi liga sednu za sto bace dil, tipa gostovanje beogradjana u zagrebu sarajlija u split ili tako tim redosledom... uz dobru pratnju policije kontrole na ulazima stadiona ne dozvoliti dolaske grupa nasvoju ruku nego opet napominjem uz pratnju, nema setanja po gradu bas zbog rizika !!!! sve je moguce evo za primer basket a peglamo najjaci basket u evropi!!! moze i fudbal ali ljudima iz politike ne odgovaraju takve stvari... mada ko sam ja da pisemo tome ako moze prajd MOZE I ZAJEDNICKA LIGA uzeleli smo se kvalitenih utakmica i gostovanja
ПУЦАЈ НА МУРИЈУ!!! ПУЦАЈ И ПОБЕДИ!!!
|
|
| |
717 poruka na forumu
| |
38
| |
281
|
|
| |
|
|
post # 13 | 23.08.2011 , 0:43 AM
|
a zbog čega su ono suspendovani stadioni Partizana i Novog Pazara.? to policija ne može palijom da riješi
|
|
| |
389 poruka na forumu
| |
28
| |
101
|
|
post # 14 | 23.08.2011 , 1:11 AM
|
nece biti nista od toga,a svi bi woljeli,mi smo takav narod ne mozemo se dog nista,to je zalosno ali istinito
Samo Da Se Sredim,Nisam Ja Navucen:)
|
|
| |
|
|
|
post # 17 | 24.08.2011 , 3:21 AM
|
Quote (badule) Vladogrozni radi u obezbedjivanju sportskih takmicenja tako da vrlo dobro zna da je lako kontrolisati i utakmice visokog rizika...
mudro zboris...
osim toga podloga za takvu ligu je kvalitetan zako o neredima na sportskim terenima, uzmite samo englesku za primjer.... kada par ljudi odu u zatvor na 3 godine zbog gluposti ostali ce pljeskati kao u kazalistu.....Added (24 Avg 2011, 3:20 Am) ---------------------------------------------
Quote (Almir_) neće svako ko ti doći na utakmicu i jesti špice, piti pivce ili sok, i aplaudirati na kraju utakmice ako je gost dobro odigrao. smile
brate mili ti si pesimist.... problemi na stadoinima se ne rjesavaju policijskom represijom, to samu budi inat i ponos u ljudima...Added (24 Avg 2011, 3:21 Am) ---------------------------------------------
Quote (DonLeminho) ne slazem se sa nevernim tomama bas zbog takvih stavova to i ne moze da zaziv bravo... i ja to mislim...
|
|
| |
582 poruka na forumu
| |
40
| |
181
|
|
post # 18 | 24.08.2011 , 3:29 AM
|
to bi bilo extra... kad se setim samo kakvu smo reprezentaciju imali ... verovatno bi sad i prvaci sveta bili
[img]http://img218.imageshack.us/img218/4758/24034.gif[/img] [img]http://img43.imageshack.us/img43/2638/23439.gif[/img]
|
|
| |
|
post # 19 | 31.08.2011 , 9:37 AM
|
Super
♥KADA JE TESKO UVEK SE SETIM ZVEZDA JE NAJBOLJA NA PLANETI♥
|
|
| |
|