Vidic i Stankovic napustaju reprezentaciju
|
|
|
|
|
post # 3 | 12.10.2011 , 0:57 AM
|
Izgleda da ce stvarno da napuste Misim tako pisu mediji... ostace Srbija bez 2 najbolja igraca A mozda i treba da dodje do smene generacija u reprezentaciji jer mi od kvalifikacija za SP nista nismo uradili, prvo smo se obrukali u Juznoj Africi, pa onda na ovim kvalifikacijama za EP, a za vecerasnju utakmicu nemam reci, kakvo bledo izdanje reprezentacije, jos Vidic promasi onaj penal i cao, nema nas vise... jos kad bi i selektora promenili, jer ne mogu da ga gledam vise kako pipka svoja usta... nikakve rezultate nismo ostvarili sa njim a sa Anticem smo bar otisli na SP...
|
|
| |
|
|
post # 5 | 12.10.2011 , 1:18 AM
|
Quote (Misa90) Nikome ne odgovara da Karadzic bude na celu FSS. Da, nikome, slazem se sa tobom Quote (Misa90) A Vidic nije promasio penal. Utakmica je namestena. Na jednm snimku se jasno vidi kako je golman Slovenije pokazao Vidicu gde da sutira. ma sta kazes nemoguce... ccc, na sta nas fudbal sada lici, toliko imamo kvalitetnih igraca, po kakvim klubovima sve igraju a kad trebaju za reprezentaciju onda nista... Videcemo sta ce mediji pisati za ovu utakmicu, ako se ispostavi da je namestena opet cemo trpeti sankcije i sve tako u krug dok se ne promeni ceo FSS...
|
|
| |
|
|
post # 7 | 12.10.2011 , 1:58 AM
|
Quote (Misa90) Pogledaj na 01:37 Jasno se vidi. covece, vidi stvarno... kako su samo prodali utakmicu I sta je sledece, Vidic i Stankovic ce otici, a Tole? Sad ce tek da se digne prasina oko FSS...
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 9 | 12.10.2011 , 10:55 AM
|
zao mi je sto vi niste otisli na baraz ali sta je tu je vidic je fulio onaj penal i ja sam se iznenadio .... !
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 10 | 12.10.2011 , 11:08 AM
|
ma ne idu, sad sam citala da su to izjavili u afektu... nije vredno komentarisanja...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 11 | 12.10.2011 , 11:10 AM
|
Ma utakmica je namestena 100%... Kakav Kardzic bre,Sta ce Crnogorac u FSS(fubalski savez SRBIJE),dok je Antic bio na celu FSS moglo je nesto i da bude ovako nema nista.. Bas mi je krivo sto napustaju reprzentaciju ali jbg i ja bih uradio isto to da sam igrac...
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 12 | 12.10.2011 , 12:05 PM
|
zato i ne gledam utakmice, jer su sve unapred prodane...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 13 | 12.10.2011 , 1:00 PM
|
Bravo Marijana
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 14 | 12.10.2011 , 1:18 PM
|
utakmica BIH-Francuska je namjestena kao i Srbija-Slovenija ... nisam nesto bas gledo vas ali su se freancuzi plasirali na EP uz simulacija penal im je sudjen u 77 min i to je vise bio faul nego penal te vise simulacija pored 2 golmana glavnog i pomocnog !
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
|
post # 17 | 12.10.2011 , 3:55 PM
|
Ne treba da odu njih dvojica vec ceo tim... a da dodju neki igraci koji ce stvarno igrati i koji ce se boriti za nasu drzavu. Onda cu vec mozda i da posvetim vise paznje nasem propalom fudbalu.
|
|
| |
|
|
post # 19 | 12.10.2011 , 5:24 PM
|
a nek idu ako im se ide
|
|
| |
|