Neznam sta da kazem osim da je ovo sta se radi sramota. Eto da nisam jedini u ovom sosu dokazuje i post koji sam kopirao sa jednog drugog foruma
Ja sam juče dobio kaznu za isteklu vozačku od 16.000 din,pet bodova i 3 meseca zabrane!Odlepio sam kao nikada u životu.Razmem da su pooštrene kazne za vožnju u pijanom i drogiranom stanju,brzu i agresivnu vožnju ili ne daj bože nešto gore,ali za isteklu vozačku ovo je sramno i jadno!Pri tom pratim rok važenja registracije,saobraćajne i parking servisa na mesečnom nivou,da ne pričam o milion drugih problema koje većina nas običnih smrtnika ima!Plus tih meseci organizacija moje svadbe,devojka mi zatrudnela,problemi na poslu,plata godinama smešna...!
Slazem se sa njim u potpunosti i svako ko je fer ce se sloziti. Zbog cega ovako rigorozne kazne nama koji jednostavno zaboravimo par dana da pregledamo dokumenta i vidimo dali je istekla vozacka.. Ne slazem se niti cu se sloziti da je ovo u redu al ajd, platicu to ,moram. Moramo da igramo kako nam sviraju jer zivimo gde zivimo.
Nismo mi koji zaboravimo da obnovimo dokumenta na vreme krivi za katastrofalne saobracajne nezgode vec oni koji voze u pijanom stanju i td. Nadam se da ce se ovaj zakon izmeniti jer ako ovako nastave tesko da ce iko normalan ostati da zivi i vozi u ovakvoj drzavi.
Marijana, Hvala na odgovoru ali nisam zasluzio a ni ostali sa mojim slucajem ovo. Ovo je blago receno rigorozna i prestroga kazna.