Znam da je vec postavljen post od straneNikolakuzzzo ovome, ali taj post je vezan za gledanje online filmova, i mnogo buni ljude, jer prvo procitaju da je tema vezana za Gledanje online filmova, i ne citaju dalje dole, gde se moze videti kako se brisu Cookies, ili kolacici... S toga, nebi li olaksao i pomogao mnogima, namesticu ovaj kratki mali tutorijal, u svakom slucaju hvala Nikoli, nadam se da nece zameriti, a ujedno i da se tema nece zakljucati, jer, napominjem, iako to sve ima u Nikolinom postu, buni ljude i ne znaju da dole pise detaljno o ovome... Zahvaljujem se Nikoli ne dobro odradjenom postu!
Kad uradite ovo otvorice vam se nov Prozorcic u google chrome
Potrudite se da sve bude podeseno kao i ovde i zatim Kliknete na Clear Browsing Data Obliterate the following items from: <--- Tu mozete podesiti od kad da vam obrise history...Ja sam gore postavio One Week ali ako nemate nekih sajtova kojih nemozete da zapamtite onda mozete i da postavite tamo From Begining Of Time =============================================================================
Ciscenje Cookies (Cashe) za Mozilla Firefox:
Gore u Menu bar-u, kliknite opciju Tools i onda kliknite na Options Izaberite Advanced Panel,pa Network Tab i idite na Clear Now. Evo kako to izgleda na slici:
Kliknite na Opera koja se nalazi u gornjem levom uglu, pa zatim na Settings, pa zatim Preferences... Otvorice vam se prozorcic koji izlgleda ovako:
Automatski (ako niste pre nesto vec menjali u opcijama) ce vam stojati na kartici General, kliknite na poslednju karticu Advanced pa zatim u levom uglu na opciju Cookies. Znaci, ovako treba da izgleda do sada sta ste uradili,kao na sledecoj slici:
Kliknite na opciju Menage Cookies... i uradite sve kao na slici ispod:
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
Pozdrav svima...ja nemam ovaj problem gore, ali imam problem sa prevodom? Kako da podesim da budu naša slova? sa kvačicama i to? Ja sam podešavao, u opcijama, stavljao Central European i bilo je ok jedno vreme, ali sada opet isto :/ Bio bih zahvalan ako može neko da mi objasni kako da sredim to...