Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

• Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: Infinity  
Google Chrome problem

363
poruka na forumu
65 485

post # 1 | 17.05.2012 , 10:57 PM

Imam mali problem i nikako da nadjem resenje, kada, naprimer otvorim YT pa zatim ovaj sajt pa jos nesto trece, i pokusam da se vratim na prvoj stranici tj. na YT onda kada kliknem na toj prvoj stranici (YT) onda se ona zatvori sama od sebe isto tako je i sa svim ostalim stranama. Ne klikcem na x vec negde na sredini te strane ali ona se zatvori.

Nikada nisam imao ovakav problem i jos najgore je to sto je sve uredu neko vreme i onda pocne samo od sebe....

Pomagajte ako neko zna sta bi moglo biti. pretraga

Poruku je menjao/la I-E-A-I-A-I-O - Cetvrtak, 17.05.2012, 11:00 PM

58
poruka na forumu
19 328

post # 2 | 17.05.2012 , 11:09 PM

problem reinstal programa

363
poruka na forumu
65 485

post # 3 | 17.05.2012 , 11:38 PM

Quote (mister)
problem reinstal programa

Reinstalirao sam ga, sada samo cekam da vidim da li je to. I hvala :)

Pa i nije bas dugo trajalo, i opet isti problem...

Poruku je menjao/la I-E-A-I-A-I-O - Cetvrtak, 17.05.2012, 11:42 PM

56
poruka na forumu
40 218

post # 4 | 18.05.2012 , 8:53 AM

Probaj da nabavis neku drugu verziju istog programa, staruju ili noviju, zavisi sta imas sada...(recomo novije verzije Mozile dosta vise koce, pa se desaa da neka"trojka" radi brze od "keca", zbog mnostva dodataka, pa jos ako covek nezna da isljucis nepotrebne, odn. koje nekoristi...) A mozda ti je instalacija "korumpirana ", skini drugu.... pozz.

Poruku je menjao/la backo023 - Petak, 18.05.2012, 8:54 AM

goraXxus Cafenuss

978
poruka na forumu
107 1318

post # 5 | 12.06.2012 , 1:29 PM

Rjesenje ne otvaraj You Tube :D

To je jedan problem koji muci mnoge korisnike Goolge Croma, rekoh ti ja instaliraj Operu ili Mozilu :)
Idi ovdje i na dnu ti pise Napusti probnu verziju HTML5 i samo ponovo pokreni Browser.
http://www.youtube.com/html5
Kasnije mi se mozes zahvalit :D salim se, isto rjesenje vazi za sve Browsere.
Znaci svi kojima se po izlazu iz You Tube kanala zatvore svi ostali tabovi, rjesenje je iznad :)

A ako slucajno ne proradi posle onog iznad a mora, uradite to rucno (vazi samo za Google Crom):
1. U url traku unesite: chrome://plugins
2. Zatim klik na na + za detalje
3. Onda listajte do Flash
4. Tada ce vam vjerovatno rec da postoje dvije datoteke,
to zapravo i jeste problem, samo kliknite na disable fajla u kom se ne nalazi Chrome dir
5. Ponovo pokrenite Crome

Poruku je menjao/la IgorPhotography - Utorak, 12.06.2012, 1:39 PM

Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se...
Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka.
Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...

363
poruka na forumu
65 485

post # 6 | 12.06.2012 , 1:58 PM

Quote (IgorPhotography)
Idi ovdje i na dnu ti pise Napusti probnu verziju HTML5 i samo ponovo pokreni Browser.

Pa kod mene pise "Ukljucite se u probni rezim za HTML5" .....
I da nebitno sta otvaram prvo, isto je. :D

Ja ne izlazim sa YT kanala vec otvorim drugi tab i onda kada kliknem na YT tab da promenim pesmu ili sta vec on se sam od sebe zatvori......

Uradio sam ovo drugo, i to je radilo samo sto sam ja imao 3 datoteke, i sada sam ostavio samo jednu koja radi.

Videcu da li ovo pomaze, posto on sam krene tek tako od sebe ponekad.... I hvala :)

• Page 1 of 1
  • 1
Search: