Google Chrome problem
|
|
|
|
|
56 poruka na forumu
| |
40
| |
218
|
|
post # 4 | 18.05.2012 , 8:53 AM
|
Probaj da nabavis neku drugu verziju istog programa, staruju ili noviju, zavisi sta imas sada...(recomo novije verzije Mozile dosta vise koce, pa se desaa da neka"trojka" radi brze od "keca", zbog mnostva dodataka, pa jos ako covek nezna da isljucis nepotrebne, odn. koje nekoristi...) A mozda ti je instalacija "korumpirana ", skini drugu.... pozz.
Poruku je menjao/la backo023 - Petak, 18.05.2012, 8:54 AM
goraXxus Cafenuss
|
|
| |
|
post # 5 | 12.06.2012 , 1:29 PM
|
Rjesenje ne otvaraj You Tube
To je jedan problem koji muci mnoge korisnike Goolge Croma, rekoh ti ja instaliraj Operu ili Mozilu Idi ovdje i na dnu ti pise Napusti probnu verziju HTML5 i samo ponovo pokreni Browser. http://www.youtube.com/html5 Kasnije mi se mozes zahvalit salim se, isto rjesenje vazi za sve Browsere. Znaci svi kojima se po izlazu iz You Tube kanala zatvore svi ostali tabovi, rjesenje je iznad
A ako slucajno ne proradi posle onog iznad a mora, uradite to rucno (vazi samo za Google Crom): 1. U url traku unesite: chrome://plugins 2. Zatim klik na na + za detalje 3. Onda listajte do Flash 4. Tada ce vam vjerovatno rec da postoje dvije datoteke, to zapravo i jeste problem, samo kliknite na disable fajla u kom se ne nalazi Chrome dir 5. Ponovo pokrenite Crome
Poruku je menjao/la IgorPhotography - Utorak, 12.06.2012, 1:39 PM
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|