Google Chrome ili Mozilla Firefox ?
|
|
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 2 | 12.06.2012 , 2:23 PM
|
Anketa ? .....
Google po meni
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
|
post # 5 | 12.06.2012 , 6:14 PM
|
Pa Google je sada vec GIGANT. Retko ko ce mozi da im parira.Posebno zato sto je internet njihova uza specijalnost. Ja sam licno Mozillin lojalista. Ali sve cesce sebe uhvatim kako nesvesno kliknem na Hrom.
Svaka cast za temu,ne znam kako se neko od nas starijih nije pre setio. :P Treba da se napravi anketa i da se doda jos koji alternativni browser.
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|
363 poruka na forumu
| |
29
| |
337
|
|
post # 7 | 12.06.2012 , 7:19 PM
|
Slušaj ovako.. Ja znam da je kao google chrome bolji zbog boljeg protoka interneta i ja ga takodje koristim, ali mozilla ima više opcija za korišćenje i bolje opcije od chroma. Verovali ili ne najbolji pretraživač je Internet Explorer. On je najsigurniji, ali zato ima najmanji protok što znači da je mnogo spor... Explorer koristi policija i MUP Srbije.. To sigurno znam
Toliko od mene, ako grešim neka me neko ispravi..
Ја сам године провео са тобом, теби дао све за тебе живео...
|
|
| |
|
post # 8 | 13.06.2012 , 3:04 PM
|
Koristim Operu vec godinama,i ne bi je mijenjao ni zasta.
|
|
| |
|
post # 9 | 13.06.2012 , 3:30 PM
|
Quote (voja19) Verovali ili ne najbolji pretraživač je Internet Explorer. On je najsigurniji
ne da gresis nego ni sam ne znam gde da pocnem, ukratko IE nije mrtav browser bez razloga
ja sam kad je izasla mozilla 8 presao na chrome jer je imala neki bug al i ostao na njemu nekako se naviko mada su oba tu negde mrtva trka
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 10 | 13.06.2012 , 4:01 PM
|
Quote (Davor) Quote (voja19) Verovali ili ne najbolji pretraživač je Internet Explorer. On je najsigurniji
ne da gresis nego ni sam ne znam gde da pocnem, ukratko IE nije mrtav browser bez razloga
Pricao sam s jednim nastavnikom imformatike, i on mi je takodje rekao da je IE najbolji explorer, a kada sam ga pitao zasto odgovorio mi je da najmanje trazi RAM memorije, dok je Google Chrome pretrazivac koji trazi najvise....... Ja koristim Chrome jer mi je on najzgodniji, nekako sam se na njega navikao....
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 11 | 13.06.2012 , 4:49 PM
|
IE ti ima najbolji i najaci graficki prikaz ,crome jue definitivno najbrzi dok na mozili ima dosta caka i zanimljivosti :)). Ja ipak korismim Firefox
Volim te Lejla <3
|
|
| |
|
post # 12 | 13.06.2012 , 5:32 PM
|
Chrome!
|
|
| |
|
|
post # 14 | 13.06.2012 , 6:37 PM
|
Mozilla Firefox
|
|
| |
|
post # 15 | 13.06.2012 , 6:50 PM
|
Quote (_Nazgul_) Imam sve browsere i najvise koristim operu ali ako moram da odlucim izmedju ova dva onda je to google chrome. Upravo ovako.... Ali Googl Crome je pomalo lopovskog karektera zasto, ukucajte bilo sta u Cromu i kliknite da vam otvori slike, otvorit ce ih nevjerovatnom brzinom cak iako imate spor net, a zasto, pa zato sto ih ponavlja, stalno u krug, provjerite ako mi ne vjerujete. Isto to uradite u Mozili ili Operi, slike ce se sporije otvarat ali niti jedna jedina se nece ponovit. Zena mi koristi Crom pa sam to primjetio odavno, tako da, je li on stvarno najbrzi pretrazivac!? Definitivno ima dobrih stvari, i to poprilicno, ali kad budu imali tab ravan Operinom mozda se i odlucim za Crom, do tad cao
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
post # 16 | 13.06.2012 , 6:59 PM
|
Googl Crome jer mi mozila neradu
|
|
| |
|
post # 17 | 14.06.2012 , 4:50 PM
|
Postoje ljudi koji će se više uvrediti ako im saopštite da koristite različit browser od njihovog, nego ako im strpate majku i crnca u istu rečenicu. Međutim, nema potrebe za takvim burnim reakcijama. Ne zato što su same po sebi besmislene koliko i retardirane, već zato što, u većini slučajeva, nije bitno šta koristiš, već kako. Odavno smo zbacili jaram Microsoftovog Internet Explorera u korist Firefoxa ili Chromea. Doduše, nađe se tu i pokoji korisnik Opere, uvek spreman da vam pokaže grafikone koji nepogrešivo dokazuju da njegov browser izvlači download od 1Mb/s pri 56k dial-up konekciji. Ali to su marginalci, odstranjeni od glavnih tokova društva, oni koji u KST idu samo radnim danima i piju isključivo Amstel Premium.
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 18 | 14.06.2012 , 5:31 PM
|
Slazem se da je to vise stvar navike, nego odraz kvaliteta, ali ja koristim Mozillu...
|
|
| |
81 poruka na forumu
| |
22
| |
212
|
|
post # 19 | 14.06.2012 , 5:44 PM
|
Quote (_Nazgul_) Svaka cast za temu Quote (Darko147) Anketa ? ..... Napravio bih anketu, ali ne ynam kako se pravi. Nisam ja neki za extracaffe ja sam vise za facebook.
Lošima nedaj da ti sude !
|
|
| |
|
post # 20 | 14.06.2012 , 9:14 PM
|
Quote (guta89) ne da gresis nego ni sam ne znam gde da pocnem, ukratko IE nije mrtav browser bez razloga
ja sam kad je izasla mozilla 8 presao na chrome jer je imala neki bug al i ostao na njemu nekako se naviko mada su oba tu negde mrtva trka
Internet Explorer 10 koji izlazi uz Windows 8, to je po meni najbolji brower, da ne pricamo o tome sto je pocepao Google Chrom sto se tice brzine. Mada svako ima svoje misljenje.
|
|
| |