Kako da oborim windows 7
|
|
|
post # 1 | 13.09.2011 , 7:54 PM
|
Kako da oborim windows 7? Brzo mi treba help. Probao sam da formatiram particiju ,,C'' al to ne moze. Dakle kako da oborim windows? Ili moze li mi neko reci kako da dignem windows,ubacio sam cd 7-ce i podesio u biosu da prvo ucita cd ali nigde ne mogu da nadjem da pokrenem instalranje windows 7. Molim brzo pomozite.
|
|
| |
378 poruka na forumu
| |
19
| |
49
|
|
| |
1888 poruka na forumu
| |
73
| |
477
|
|
| |
|
|
post # 5 | 13.09.2011 , 8:27 PM
|
Zapravo da oboris Window7 je teze oboriti od FBI Sistema. I plus zavisi koji Window7 Koristis? I u cemu je problem, ali da bi mogo da ga oboris treba ci o5 CD, bez njega ne mozes (To ti je isto ko Zena Bez Sisa). UZMI CD
|
|
| |
|
post # 6 | 13.09.2011 , 8:35 PM
|
Quote (MrPredator) Zapravo da oboris Window7 je teze oboriti od FBI Sistema. I plus zavisi koji Window7 Koristis? I u cemu je problem, ali da bi mogo da ga oboris treba ci o5 CD, bez njega ne mozes (To ti je isto ko Zena Bez Sisa). UZMI CD
molimo vas ako ne mozete da pomognete ne zbunjujte korisnike...
a sta je tu tesko, inace svaki sistem se moze oboriti na isti nacin bio on xp, vista, 7 itd a prosto je da je smesno kad vidi covek...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
|
|
post # 9 | 03.10.2011 , 9:12 PM
|
sapleti ga, pasce ali u servis prvo da ga odneses !!!
|
|
| |
|
post # 10 | 04.10.2011 , 3:02 PM
|
Sipaj vodu na maticnu plocu i siguro ce pasti,posle naravno u servis i oni ce da ti stave nov windovs,kao i novu plocu
|
|
| |
|
post # 11 | 11.10.2011 , 6:41 PM
|
ma naderi virusa,i ostalih bolestinja haha.. pa ces vidjeti kako ce da rikne haha...sala.. nzm kako.... pa preko tog sto imas samo instaliraj novi,nemoras obarati..
|
|
| |
|
post # 12 | 11.10.2011 , 7:00 PM
|
O kom obaranju pricate? Nismo sumo rvaci. Jednostavno odes u ''BIOS'',odaberes stavku ''BOOT'' i tu podesis da ti CD jedinica bude primarna. Ili jednostavno iz samog Windowsa jer je jos uvek u funkciji kako ti kazes (Da nije jedina opcija ti je BIOS. Kada to odradis prati dalja uputstva. Dodjes do dela gde trebas da odaberes stavku: ''Upgade'', ili ''CUSTOM instalation'' (odaberes CUSTOM). Dalje,dodjes do dela na kome trebas da odaberes gde ces da instaliras operativni. Odaberes zeljenu particiju( obicno C), nakon toga, sa desne strane videces ''drive options (advanced), tu odaberes ''FORMAT'' da formatiras odabranu particiju. Za dalje prati uputstva na ekranu.
PozZz
Poruku je menjao/la Ellectra - Utorak, 11.10.2011, 7:03 PM
. . .
|
|
| |