Resetuje Mi Se Internet
|
|
|
|
post # 2 | 04.07.2011 , 6:35 PM
|
Quote (dragan97pro) Kad God Zazvoni Telefon Moj Internet Se Resetuje.Pomozite! Bolje se javi u tim za internet-tehnicku pomoc iz tvog provajdera,...
|
|
| |
|
|
Par reči o sebi
|
post # 5 | 10.07.2011 , 11:54 PM
|
Quote (boka2211) Što li ljudi uzimaju OpenADSL kad nevalja za k*rac (da prostite)?! Uzmite Orion Telekom, imate duplo brži net; npr. platite protok 1.5Mb i imate protok od 4Mb
Daj, bre, koliko te plaćaju da ih reklamiraš?? :D Open ADSL je super net, super mi radi, a to što si ti uzeo, to bila akcija tada, sada to nema. A ako ćemo iskreno, kablovski internet je najbolji i najjeftiniji (kako sam čuo). Skoro svi provajderi, "uzimaju internet" od Telekom Srbije, jer oni drže monopol
|
|
| |
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
|
3362 poruka na forumu
| |
80
| |
604
|
|
| |
|
post # 10 | 17.08.2011 , 10:18 PM
|
kablovski net jest jak nemam riječi kod moga rođaka skidam igice :P poslije 12 naveče 6 mb/s download
ali zato konekcija puca non stop
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 11 | 24.08.2011 , 4:24 AM
|
Pre sam imao Telekom Srbija ADSL, i samo mi je prekidao. Sad na ovaj Telekom Srbija OpenADSL ne prekida, ama baš nikad.Added (24 Avg 2011, 4:24 Am) --------------------------------------------- Mislim da sve zavisi od kvaliteta modema.
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 12 | 24.08.2011 , 2:39 PM
|
a meni se nesvidaj taj internet sto treba telefon prikljuci drugi ...
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 13 | 06.11.2011 , 4:10 PM
|
i ja imam problema sa ADSL-om svaki put kad se neko javi ili kad pozovem nestane mi net a neki put i sam nestane najgore je kad skidam neso direktno sa neta npr: sa megauplod-a internet stane i onda stane i download i moram sve ispocetka
|
|
| |
|
post # 14 | 06.11.2011 , 4:12 PM
|
Quote (_Sweeper_) i ja imam problema sa ADSL-om svaki put kad se neko javi ili kad pozovem nestane mi net a neki put i sam nestane najgore je kad skidam neso direktno sa neta npr: sa megauplod-a internet stane i onda stane i download i moram sve ispocetka
citaj vec napisano...
Quote (Davor) Proveri spliter u 99% slucajeva s tim problemom je razlog sto nisu dobro ukljuceni kablovi na spliteru zameni ih pa probaj...
Geek Perspective - tech news and reviews from Geeks point of view
|
|
| |
|
post # 15 | 06.11.2011 , 4:13 PM
|
Ja imam isto taj problem cim zazvoni telefon resetuje se net o.O
|
|
| |