Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
Kad sam napravio profil na google+ automatski mi se napravio prof na youtube imam ali ono kao da nemam nista ne ubacujem, prokomentarisem po neki video i to je to
Kad sam napravio profil na google+ automatski mi se napravio prof na youtube imam ali ono kao da nemam nista ne ubacujem, prokomentarisem po neki video i to je to
i ja isto nikakve klipove nestavljam samo bacim neki komentar lajk ili subrscribe
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
futurista2310 .. ali nista ne izbacujem, samo pravim playliste, bacim po neki like, komentar ili subscribe i to je to .... ali su playliste zanimljive, pa pogledajte ako ocete. i ostavite u inbox ( na youtube-u) svoje misljenje
Hajde subscribe , ja svaka 4 meseca postavim video i nije zabavno ali bicu vam zahvalan na subscribe da dodjem do 5 miliona views do kraja 2014. godine