Onda ti je namanji probelm kako povezati prvo moras da donijes adsense nalog sto danas nije bas lako, smislis ideju za sajt, podignes sajt na noge i napunis sadrzajem ( bitno da ne krsi njihova pravila kojih ima mnogo ) pa tek onda razmisljas da se prijavis za adsense.
Imas more objasnjenja za to samo ukucaj na google.
Nalog je lako dobiti posto je free,dobijes i onaj kod da stavis u kod sajta.Sve dobijes odma,problem nastaje kad oni tamo uvide da ti nemas dovoljan trafic na sajtu ili tvoj sajt sadrzi ilegal content , onda ce da te banuju zauvek bez opomene
Nalog je lako dobiti posto je free,dobijes i onaj kod da stavis u kod sajta.
Nalog je lako napraviti ali da budes primljen je dosta tesko, trebas da zadovoljis odredjene kriterije da bi ti dozvolili da ga koristis u 70% slucajeva te odbiju, napisu razlog i kazu pokusajte ponovo.
Nekada je bilo lako al sada ako nemas sajt sa dosta sadrzaja ( pri tom ne mislim na igrice, slike itd ) nemas sanse, ljudi pokusavaju po 10x i ne uspevaju.
A o kaznama i strogoci da ne pocinjem, jedna greska i nema te vise zajedno sa svim parama.
Poruku je menjao/la Davor - Ponedeljak, 23.12.2013, 5:08 PM
Nalog je lako napraviti ali da budes primljen je dosta tesko, trebas da zadovoljis odredjene kriterije da bi ti dozvolili da ga koristis u 70% slucajeva te odbiju, napisu razlog i kazu pokusajte ponovo.
Pa to i kazem, osetio sam to na svojoj kozi Mada meni nisu napisali razlog, samo please remove adsense code from your site Ali zato je tu addcashe koji ne mari za nista