Android aplikacije
|
|
|
post # 1 | 24.07.2012 , 11:24 PM
|
Imam dugo vec telefon sa Android OS i interesuje me koje bi aplikacije mogli da mi preporucite i koje vi inace koristite?
Strane ili domace, svejedno... isto i za igrice?
|
|
| |
|
|
|
post # 4 | 25.07.2012 , 7:24 AM
|
Sad u fonu imam WifiKill pa ko me zeza iskljucujem mu net
|
|
| |
|
post # 5 | 25.07.2012 , 6:46 PM
|
Viber!
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 6 | 25.07.2012 , 7:23 PM
|
Poruku je menjao/la Bricka_1 - Sreda, 01.08.2012, 9:46 PM
NEMA PARE!
|
|
| |
|
post # 7 | 25.07.2012 , 7:50 PM
|
|
|
| |
|
post # 8 | 25.07.2012 , 9:22 PM
|
Evo ja mogu da preporucim: ADW Launcher Go Launcher SBP Shell 3D Winamp Meteroclock Assassin Creed GTA Nokia Snake (Zanimljiva aplikacija ) NFS Windows 7 (Odlican Launcher za android, samo sto sad nema ja mislim nigde vise da se skini besplatno, pa ako hoces mogu da upoadujem pa da ti ostavim link )
Ako se setim jos neke, dopisacu
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 9 | 25.07.2012 , 9:29 PM
|
Magic Butt Interactive Live Wallpaper Android v1.02
Vrlo zabavna aplikacija.
Download: http://u.to/O5IvAg
Fajlovi:
4070001.jpg
(7.3 Kb)
|
|
| |
|
post # 10 | 25.07.2012 , 11:04 PM
|
Sto mi ne dajete linkove sa marketa? Tamo je sve koliko toliko sigurno i bez virusa
|
|
| |
|
post # 11 | 25.07.2012 , 11:23 PM
|
Unique, Zato sto uglavnom ove bolje i jace igrice i aplikacije se placaju. nemaju virus jer su likovi od proverenih sajtova i sve rade sto je najbitnije. Added (25 Jul 2012, 11:23 PM) --------------------------------------------- CryTek, Quote Windows 7 (Odlican Launcher za android, samo sto sad nema ja mislim nigde vise da se skini besplatno, pa ako hoces mogu da upoadujem pa da ti ostavim link )
za tu temu ti je potrebna "GO Launcher EX' ( http://u.to/ObsUAg ) verzija prvo da istaliras,a evo i tema Windows 7 GO Launcher EX Theme http://u.to/PZovAg My Windows 7 AV GO Theme http://u.to/RZovAg
|
|
| |
|
|
post # 13 | 26.07.2012 , 0:18 AM
|
G_A_R_I aj napisi malo vise o Navigonu-u, jel ovo samo program ili ima i mape, ako ima mape koliko su stare i ima li srbije? Ja koristim IGo sa najnovijim mapama evrope.
A inace jos od aplikacija koje ti trebaju su
CASH CLEANER- najbrze i najednostavnije cisti cash ASTRO FILE MENAGER - za manipulaciju fajlovima QUICK PICK - da sakrijes nezeljene fotke koje svi imamo PLAYER PRO + DSP PACK - najbolji player ako slusas muziku kao ja BUS PLUS - ako si iz beograda MY PHONE EXPLORER - najbolje za povezivanje sa racunarom i back up- vanje podataka + treba i program za pc JUICE DEFENDER - power menager, za ustedu baterije M VIDEO PLAYER - za pustanje filmova sa titlovima SKYPE - mislim da je glupo da objasnjavam i igrice koje ti padnu na pamet, obavezno skini TEETER
Poruku je menjao/la lucidni - Cetvrtak, 26.07.2012, 0:20 AM
Velicina je bitna.
|
|
| |
|
post # 14 | 26.07.2012 , 0:41 AM
|
lucidni, Widget for direct access to recent destinations, search POI nearby, find home Active lane assistant (requires android 2.2 or higher) Bluetooth support (requires android 2.2 or higher) Traffic Check – Get information on traffic conditions around you before you start NAVION Latest Map Gurantee (new customers receive the most up-to-date map when purchasing the app) Local Search Safety Camera Reality View Pro Lane Assistant Pro Speed Assistant NAVIGON Reality Scanner NAVIGON MyRoutes Text-to-Speech and precise spoken announcements Different voices (accents) Extended Pedestrian Navigation Destination entry with coordinates 2D and 3D map displays Automatic day and night mode for map display Direct access and navigation to contacts saved in the smartphone’s address book Take Me Home function with a single click NAVTEQ map material for all of Europe
|
|
| |
172 poruka na forumu
| |
75
| |
682
|
|
post # 15 | 26.07.2012 , 0:56 AM
|
Evo preporučujem vam igre "Townsmen 6" i "Robinson Crusoe Shipwrecked".Nikad vam neće dosaditi.Od aplikacija "SBP Shell 3D" i "Talking Tom Cat"
Fajlovi:
3988045.jpg
(6.7 Kb)
·
4147888.jpg
(12.4 Kb)
·
2696734.jpg
(12.4 Kb)
·
6827457.jpg
(12.7 Kb)
X
|
|
| |
|
post # 16 | 26.07.2012 , 0:59 AM
|
Quote (lucidni) CASH CLEANER- najbrze i najednostavnije cisti cash ASTRO FILE MENAGER - za manipulaciju fajlovima QUICK PICK - da sakrijes nezeljene fotke koje svi imamo PLAYER PRO + DSP PACK - najbolji player ako slusas muziku kao ja BUS PLUS - ako si iz beograda MY PHONE EXPLORER - najbolje za povezivanje sa racunarom i back up- vanje podataka + treba i program za pc JUICE DEFENDER - power menager, za ustedu baterije M VIDEO PLAYER - za pustanje filmova sa titlovima SKYPE - mislim da je glupo da objasnjavam i igrice koje ti padnu na pamet, obavezno skini TEETER
Zanimljiv izbor
Evo šta ja koristim...
Programi:
ES File Explorer File Manager / Download
ES Task Manager / Download
Blic (Android aplikacija najposećenijeg sajta u Srbiji www.blic.rs) / Download
Kursna lista / Download
Flashlight (lampa) / Download
LiveScore (ako pratite sport) / Download
Opera Mini (najjaci internet browser) / Download
Shazam (Program za muziku. Radi tako sto ga ukljucite da preslusa deo neke pesme i automatski je nadje. Dobra stvar.) / Download
TuneIn Radio (Mnogo bolji od samog FM radia koji imaju vecina telefona) / Download
BusPlus (odlicno odradjena aplikacija, za Beogradjane dusu dala) / Download
WhatsApp (Ukoliko imate uvek pristup internetu odlicna stvar za razmenjivanje brzih poruka, slika i videa. Nesto kao messenger neki. Odlicno zamenjuje SMSove, pogotovo ako imate besplatne megabajte uvek.) / Download
Od igrica bih preporucio:
2 player reactor (Igra koja se igra u dvoje, takmicenje u brzini i znanju. Znaci kada sam prijateljima pokazao ovo nisu ispustali moj telefon iz ruku. Velika zaraza. / Download
Cute the Rope / Download
Fruit ninja free / Download
Paper Toss / Download
|
|
| |
|
post # 17 | 26.07.2012 , 1:03 AM
|
Uniqu samo pazi za Flashlite, meni je prouzrokovala da mi se periodicno sam pali i gasi ekran pa je pao system restor, skini Easy Toys ili Smart Tools. tu imas brdo zanimljivih alata, ruler, lenjir, uglomer, kompas, daljinomer a izmedju ostalog i flashlite koji ne pravi problem u sistemu
Velicina je bitna.
|
|
| |
|
post # 18 | 26.07.2012 , 1:05 AM
|
lucidni, hm, ne znam, vec dugo je imam i radi ok. Koji telefon ti imas?
|
|
| |
|
post # 19 | 26.07.2012 , 1:09 AM
|
htc wildfire s, a za tu app znam da je jos mnogima pravila problema, sto ne mora da znaci da ce i tebi ali ako pocne da ti se sam pali i gasi displej.... ne pomaze deinstall, samo restor
Velicina je bitna.
|
|
| |
|
post # 20 | 26.07.2012 , 1:19 AM
|
lucidni, to sve zavisi od jacine telefona i njegovod RAM-a,a ako jos imas procesor u telefonu onda nemas brige sa tom aplikacijom.
|
|
| |