Ja u CG od kad sam kupio prvo telefon negde sa 9 godina poceo sam da je koristim tada je kod nas to bio ProMonte koristio sam je do pre 2-3 godine i presao na T-mObile jer je telenor postao skup i na t-mob sam imao bolje opcije za umrezavanje brojeva itd :)......
Imao sam stari jedan broj 063, nisam ga puno koristio, o mrezi mislim da je skupa, ali stvarno je stabilna... Sad imam VIP mrezu, i jedino mi se ne svidja kad nema struje nema ni signala...
Najbolja mreza u Srbiji, koristim je vec duzi niz godina i zadovoljan sam. Nema nikakvih prevara i nerazumnog odlivanja novca kao sto je slucaj s ostalim operaterima
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Koristim je dugo godina, a skoro dve godine sam na račun i prezadovoljna sam... Zapravo to je jedina mreža koja ima signal u naselju kako treba. Mada su mi u početku skidali minute iako nisam toliko trošila, sad su se smirili pa ne rade to više. sad mi je sve ok.
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''