Sta je spam?
|
|
|
post # 1 | 07.08.2011 , 11:03 PM
|
Nas prvenstveni cilj je da ovom temom,skrenemo paznju clanovima koji su svakodnevno na forumu,koji ga stvaraju,kojima puno znaci...
Takodje znamo da svi oni to ne rade namerno,zato zelimo da svima onima koji ne znaju sta je Spam..i sve vezano za isti obajsnimo sta je to..i kako se stvara
evo jedan klasican primer kako to izgleda kod clanova foruma
Naslov teme je recimo wimbledon, u toj temi se pise o onome sto se desava na tom turniru..samo o tome kako cemo stvoriti spam? pa tako sto cemo recimo u toj temi poceti pisati o Izborima u Teniskom savezu Srbije..ili sta radi Novakov otac dok Nole igra AO.,i tako skrenuti temu u nekom sasvim drugom smeru zakljucak? Svaka poruka koja po sadržaju ne odgovara Naslovu Teme naziva se SPAMOM i smatra se nepoželjnom
Takodje znamo da ima i onih kojima je jedini cilj da samo Spamuju,imate razne primere reklamiranja komercijalnih sajtova..raznih proizvoda,gde Spameri i pored toga sto znaju da je to zabranjeno,nastavlljaju da to rade..,oni svoje oglase postavljaju bukvalno gde stignu..jedan post postave 10 puta..itd
Poruku je menjao/la KING_ - Ponedeljak, 08.08.2011, 0:01 AM
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
|
|
post # 3 | 07.08.2011 , 11:41 PM
|
SPAM = Stupid Pointless Annoying Message = Glupa Besmislena Iritirajuća Poruka
|
|
| |
|
post # 4 | 07.08.2011 , 11:44 PM
|
pa ako cemo gledat tako onda ovdje svi spamuju i ja prvi mislim na taj prvi primjer sto si naveo ali eto ja nisam ni znao za to
|
|
| |
|
|
post # 6 | 08.08.2011 , 0:09 AM
|
hahahahahah
i ovo se smatra spamom
|
|
| |
|
post # 7 | 08.08.2011 , 0:14 AM
|
pa realno gledajuci udji u svaku temu na foorumu ovde da ima odstupanja od teme ali to niko ne radi radi zloupotrebe ili slicno mislim ne niko govorim u svoje ime cisto nekad se nasalimo pa tema malo ode u drugom pravcu ali ne sad da radim to namjerno da nesto zelim stim postic ...
|
|
| |
|
post # 8 | 08.08.2011 , 1:35 AM
|
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 9 | 08.08.2011 , 9:08 AM
|
spam je npr kada neki clanovi dodju na neku temu i samo ovo napisu " " to je tipicni spam .....
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 11 | 08.08.2011 , 10:30 AM
|
Quote (ConnEct) ovo nisam znao bogami eto sad znas ...
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 12 | 08.08.2011 , 4:08 PM
|
LoL, nema ko je na netu dugo, a ne zna šta je spam. To je kada neko stavlja reklame, samo smajliće, nevezano za temu, više postova za redom, itd, kao što je već navedeno. Dobra stvar na EC je što ne mogu da se postave više postova za redom.
|
|
| |
|
post # 13 | 08.08.2011 , 4:12 PM
|
cp6uja, pa ovo je za one koji neznaju Quote Dobra stvar na EC je što ne mogu da se postave više postova za redom. mogu da se postave primer
|
|
| |
Par reči o sebi
|
post # 14 | 17.08.2011 , 11:09 PM
|
'Ajde postavi! Ja nikako ne mogu, pa ni u postovima gde mi je to trebalo. Mislim da je to isključeno.
|
|
| |
|
Par reči o sebi
|
post # 16 | 21.09.2011 , 5:27 PM
|
Ovo:
asrtgashgkjadsfhgladgkjasdfgkajsg
|
|
| |
|
|
378 poruka na forumu
| |
19
| |
49
|
|
| |
|
post # 20 | 24.09.2011 , 7:25 PM
|
McCarttey, kako to mislis? sve ovo gore navedeno jeste spam.
|
|
| |