Mira91 - Prva Miss EC-a i njene nagrade
| |
|
post # 101 | 08.03.2012 , 9:51 PM
|
badule, Hvala puno.
Super sto si ponovo "oziveo" ove teme. <_<
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 102 | 11.03.2012 , 3:41 AM
|
Mira91, trazila te danas ova baba kuci a posto ti nisi bila tu, zamolila me da ti prenesem poruku...
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 103 | 11.03.2012 , 6:01 AM
|
Mirka,jedna nova pesmica za tebe
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 104 | 11.03.2012 , 8:24 PM
|
Tanja91, Ahahaha. Ti bas znas da me nasmejes. Odmah se setim... Znas...
badule, Odlicna pesma, ceo dan je slusam.
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 105 | 12.03.2012 , 1:20 PM
|
Evo jos malo muzike za tebe... mislim da je i ovo novijeg datuma...
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 106 | 16.03.2012 , 8:29 PM
|
Khm, khm... Ja dosla na kafu, al` cek prvo da se upoznamo, da ti kazem nesto o sebi, da ti otpevam nesto...
Ja sam Krkic Tanja iz Nisa, Ivana Milutinovica bb i ja sam ovaj, ja nemam nikakvu tremu zato sto sam ja pevam od 7 godine. Ja sam od Krusevca a tu zivim sad u Nisu, sad cu ti otpevam nesto. Odveeeeeo meeeee jedan manguuuuup, uuuuu naaaajludjim godinamaaaaaaaaa, oprosti mi sreco mojaaaaa, vracam ti se i gresna i saaaaamaaaaa. Kazni me kazni, ako oci lazu, pusti ih pusti neka ti dokazu, uzni i telo moje, kad mi jastuk budi grudi, budi grudi tvojeeeeeee...
A i u Dvorane sam pevala, isto davala sam priredbe, tu sam osvojila prvo mesto, 16 godine sam bila. Pa onda u selu Pepeljevac i tu sam osvojila prvo mesto, pa onda u Supovac ovde isto sam osvojila od Usniju Redzepovu "Odkad sam se rodila", bila sam i preko novine. Tu su me slikali i nisu mi dali ni slike ni nista. Cuvaju mi slike, obozavaju me ljudi. I birali me za lepoticu u selu sa 14 godine.
|
|
| |
|
post # 107 | 16.03.2012 , 8:51 PM
|
Tanja91, Ti nisi normalna. Umirem od smeha.
Joj kad vidi Dzeri. <_< Pepeljevac.
Quote (Tanja91) Odveeeeeo meeeee jedan manguuuuup, uuuuu naaaajludjim godinamaaaaaaaaa, oprosti mi sreco mojaaaaa, vracam ti se i gresna i saaaaamaaaaa. Kazni me kazni, ako oci lazu, pusti ih pusti neka ti dokazu, uzni i telo moje, kad mi jastuk budi grudi, budi grudi tvojeeeeeee...
Quote (Tanja91) Cuvaju mi slike, obozavaju me ljudi.
Istina. <_< Kako da te ne obozavaju?
Posle svega...
Poruku je menjao/la Mira91 - Petak, 16.03.2012, 8:53 PM
|
|
| |
|
post # 108 | 16.03.2012 , 8:58 PM
|
Quote (Mira91) Posle svega... Ahahahahaha Quote (Mira91) Tanja91, Ti nisi normalna. Pa kad sam ja bila normalna Sta cu sestro slatka, ipak sam ja Miss Pepeljevca Quote (Mira91) Istina. <_< Kako da te ne obozavaju? To i ja kazem
|
|
| |
|
post # 109 | 19.03.2012 , 0:43 AM
|
Je l' mogu malo da stanem pored nase misice Mire, da me malo dohvati njen zrak? Makar i na 50 metara ako sekjuretes ne dozvoljava blize.
. . .
|
|
| |
|