Infinity u svom beskraju...
|
|
|
post # 21 | 15.10.2011 , 6:50 PM
|
Quote (Tanja91) ma nece Raso nista da primeti... Vidis da nece da dodje
Quote (Tanja91) pa kad pre ste pojele sve one Milke sto sam vam poklonila, ccc, Miro, DxD sram vas bilo To su sve ovi iz komsiluka pojeli
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 22 | 15.10.2011 , 7:20 PM
|
Quote (Mira91) Vidis da nece da dodje Nema ga domacin, ne znam sto nece da dodje... Rasoooooooooooo, dolazi `vamo... Quote (Mira91) To su sve ovi iz komsiluka pojeli A tako znaci, izgleda da ja nisam jedina koja po komsiluku jede slatkise
|
|
| |
|
post # 23 | 15.10.2011 , 11:19 PM
|
Pitaj bez pitanja da li smes nesto da me pitas :)
|
|
| |
|
post # 24 | 16.10.2011 , 3:07 PM
|
Infinity, Dobro si se setio da dodjes
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
|
post # 26 | 16.10.2011 , 7:33 PM
|
Impi, Da neces ti mozda da se zenis?
|
|
| |
|
post # 27 | 16.10.2011 , 8:03 PM
|
Quote (Mira91) Impi, Da neces ti mozda da se zenis? pa ako si rada ocu i na nevidjeno
|
|
| |
|
post # 28 | 16.10.2011 , 8:38 PM
|
Impi, Nisam Zar Ti neces moju seku Tanju?
|
|
| |
|
post # 29 | 16.10.2011 , 8:40 PM
|
Quote (Mira91) Impi, Nisam Zar Ti neces moju seku Tanju? Moze neko lakse pitanje
|
|
| |
|
|
post # 31 | 31.12.2011 , 3:25 PM
|
Sretna Nova
Fajlovi:
3044407.jpg
(59.2 Kb)
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |