Infinity u svom beskraju...
| |
|
post # 1 | 14.10.2011 , 4:16 PM
|
Zasluzio si da i Ti imas svoju kucu, pa Dobrodosao u komsiluk
Ovo je kuca
Izvoli kljuc
Sada da pogledas enterijer kuce, nadam se da ce Ti se svideti Moram da kazem da mi je Tanja pomogla
Ovo je dnevna soba, mozes da zoves drustvo sa EC
Sad idemo u kuhinju, nadam se da znas da kuvas a ako ne tu je komsiluk da pomogne a i uvek mozes svratiti na klopu
Na redu je kupatilo
Mislim da ce ti se ova soba najvise svideti, mozes da gledas filmove sa EC
Ova soba je samo za party i za
I na kraju spavaca soba
Nije jos kraj, nesto sam zaboravila Moram na kraju
Fajlovi:
7271490.jpg
(25.7 Kb)
·
2369020.jpg
(2.3 Kb)
·
7205824.jpg
(192.0 Kb)
·
2481068.jpg
(19.7 Kb)
·
0042404.jpg
(39.7 Kb)
·
9024390.gif
(75.9 Kb)
·
4118448.jpg
(22.4 Kb)
·
1566561.jpg
(214.7 Kb)
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 2 | 14.10.2011 , 4:55 PM
|
Quote (Mira91) Moram da kazem da mi je Tanja pomogla Pa sto rece to Quote (Mira91) Nije jos kraj, nesto sam zaboravila Moram na kraju Savrsen kraj, moram i ja da se :p
Pa Infinity dobro nam dosao Ja sam napisala za tebe pesmu kao poklon za useljenje, pa poslusaj, mislim da ce biti svetski hit, mozda ce ti se uciniti da si je vec negde cuo ali ja te uveravam da sam je ja napisala i da je moja pesma original
Dalje, posto znam da i ti volis cokoladu, evo izvoli moju omiljenu, inace ona mi je zadnja ostala, jer smo Mira i ja sve pojele ono sto nam impi kupio, pa sam eto zelela moju zadnju Milku da dam tebi...
Ali ti nemoj da preteras sa njom, misim nemoj da je pojedes odjednom jer mozes posle da imas posledice, evo, zivi primer smo Mira i ja, sve smo ono same pojele i sad nas slatko lupilo u glavu Eto, pa ti uzivaj i sladi se dok budes slusao pesmu koja nosi tvoje ime...
Fajlovi:
0643500.jpg
(29.1 Kb)
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
post # 4 | 14.10.2011 , 6:52 PM
|
dobro dosao komsija...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 5 | 14.10.2011 , 7:51 PM
|
dobro doso
ovo nacela Mira sprema pitu
Fajlovi:
4531787.jpg
(3.2 Kb)
·
6279113.jpg
(37.5 Kb)
|
|
| |
|
post # 6 | 14.10.2011 , 7:53 PM
|
Impi, Kako si nasao pitu kad sam je ja sakrila od tebe?
"Cuvam te, ne dam te nikom, ja samo s tobom zelim sve. Cuvam te, ne dam te nikom, ni da mi sve u zivotu stane.
Cuvaj me, ne daj me nikom, ja tebe necu nikada, Cuvaj me, ne daj me nikom, sve sto sam ja sve ti pripada.
Da ti se svet srusi ceo, mog sveta deo, dacu, SAMO OSTANI TU, i kad ne znas gde ces, ni kako do srece, ja znacu, SAMO OSTANI TU." ❤ ❤ ❤
|
|
| |
|
post # 7 | 14.10.2011 , 7:59 PM
|
Fajlovi:
1970372.jpg
(53.1 Kb)
|
|
| |
|
post # 8 | 14.10.2011 , 8:22 PM
|
Quote (Impi) ovo nacela Mira sprema pitu jel to pita sa jabukama
|
|
| |
|
post # 9 | 14.10.2011 , 8:28 PM
|
Tanja91, si sinjorita ... u narodu zvana lenja pita
|
|
| |
|
post # 10 | 14.10.2011 , 8:32 PM
|
Impi, e ako je tako, ja moram da uzmem jedno parce nadam se da Infinity nece zameriti...
|
|
| |
|
post # 11 | 14.10.2011 , 9:51 PM
|
i ja cu jedno... uuuff moram jos jednooo... jaoo mirooo mozes da se udajes... ajde da odnesemo tanjir dok infinity nije dosao....
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 12 | 14.10.2011 , 10:34 PM
|
Quote (MarijanaBK1) ajde da odnesemo tanjir dok infinity nije dosao.... Khm, khm... ovaj, ja sam pojela ostatak, tako da nije ostalo nista Ja bih sada samo da vratim prazan tanjir
Sta da radim, dobila sam napad slatka i morala sam... ili pita ili da umrem, i ja izabrah ovo prvo Quote (MarijanaBK1) i ja cu jedno... uuuff moram jos jednooo... E i ti si sada gotova kao i ja, ajde da begamo mi odavde dok jos mozemo, ali brzoooooo... Marijana rekoh brzo, ajde preskaci vise tu ogradu, sta se kezis tu sad, jel vidis da mi odvlacis paznju pa se i ja smejem, sta li si videla da mi je znati ili smo jos pod uticajem slatke hrane pa ne znamo sta radimo
Fajlovi:
7492409.jpg
(18.6 Kb)
·
6374445.jpg
(9.0 Kb)
|
|
| |
|
post # 13 | 14.10.2011 , 10:53 PM
|
|
|
| |
|
post # 14 | 14.10.2011 , 10:58 PM
|
Quote (Tanja91) Sta da radim, dobila sam napad slatka i morala sam... ili pita ili da umrem, i ja izabrah ovo prvo
mene uhvatili oni dani samo kad me slatko smiruje...
Quote (Tanja91) Marijana rekoh brzo, ajde preskaci vise tu ogradu, sta se kezis tu sad, jel vidis da mi odvlacis paznju pa se i ja smejem, sta li si videla da mi je znati ili smo jos pod uticajem slatke hrane pa ne znamo sta radimo
vidii one dede sto oce da nam gledaju ispod suknje, ima da ih strefi srcka.... jede mi se jos slatkog ajmo kod jos nekog
|
|
| |
|
post # 15 | 14.10.2011 , 11:01 PM
|
Infinity lepa gajba bogami kad ce festa
|
|
| |
|
post # 16 | 14.10.2011 , 11:07 PM
|
Quote (MarijanaBK1) mene uhvatili oni dani samo kad me slatko smiruje... Ti si ista ko ja Quote (MarijanaBK1) vidii one dede sto oce da nam gledaju ispod suknje, ima da ih strefi srcka.... Znaci dede a, ma cekaj da raspalim bre pa kakav je to nacin, ako ih strefi srcka posle moramo i svecu da im kupujemo... e tako... pobegose sad... Quote (MarijanaBK1) jede mi se jos slatkog ajmo kod jos nekog Ja poklonila Miri i Didi po 5 Milki, nadam se da nisu sve pojele... pa eto mozemo kod njih dve... a ako su slucajno pojele bolje one da beze
|
|
| |
|
post # 17 | 15.10.2011 , 12:21 PM
|
Impi, Sad cu da zovem uniformisane
I bice...
Tanja91, MarijanaBK1, Pa Vi pojele pitu Kad vidi Infinity... Vi jedete po komsiluku Navraticu kod Vas, spremite nesto
Fajlovi:
8308526.jpg
(41.5 Kb)
·
3923805.jpg
(7.6 Kb)
|
|
| |
|
post # 18 | 15.10.2011 , 1:18 PM
|
Quote (Tanja91) Ja poklonila Miri i Didi po 5 Milki, nadam se da nisu sve pojele... pa eto mozemo kod njih dve... a ako su slucajno pojele bolje one da beze
ajmo...
Mira91, ne dolazi bez neceg slatkog...
|
|
| |
|
post # 19 | 15.10.2011 , 1:43 PM
|
Mira91,
Fajlovi:
2155886.jpg
(63.7 Kb)
|
|
| |
|
post # 20 | 15.10.2011 , 5:43 PM
|
Quote (Mira91) Pa Vi pojele pitu Kad vidi Infinity... ma nece Raso nista da primeti... al` ti cuti nemoj nista da mu pricas za ovo... Quote (MarijanaBK1) Mira91, ne dolazi bez neceg slatkog... nikako, umesi nesto pa dodji... pa kad pre ste pojele sve one Milke sto sam vam poklonila, ccc, Miro, DxD sram vas bilo
|
|
| |
|