-Dzeri- u svom domu
|
|
|
post # 1 | 16.04.2012 , 0:31 AM
|
E pa tetka, ja rekla nesto za tvoj novi dom, dobrodosao u komsiluk.
Ajde da krenemo polako sa razgledanjem stana. Sta imamo ovde? Boze tetka, sto si zbunjen nesto, i sta radi ova crna stvar na tvom krevetu, kad si pre stigao da ono? Cije je to, Nevenkino mozda? A da ne pricam bolje nista za cigaru, viski i Playboy. Ccc, tetka mi se prosvalerisala. Ah... moracu da okrenem novi list ja za tebe.
Bolje da nastavim dalje... Sta je ovo sad? Ok, priznajem ja sam kriva za to, pustila sam glasno muziku pred spavanje, imam taj obicaj, ugasim svetlo, pojacam pesmu (tada sam pojacala do daske onu Kebinu pesmu "Kosa" ) i pocnem sama da igram, skacem i kad dobro izludim tek onda spavam, tako svake veceri, moras da se naviknes na to, sta da ti radim, to isto i Mira91 radi nego ona nece to da prizna a ja sam je videla, znas da sam prvak u spijuniranju i to...
A nesto me muci, uopste ne mogu da shvatim ko je Tom koji te stalno juri. Je l` to neki udvarac ili je to ipak moje ujce cika -Dane-?
I za kraj da utvrdimo gradivo i da razjasnimo za sva vremena ko je ustvari ovde Dzeri a ko Tom...
Fajlovi:
2938285.jpg
(55.9 Kb)
·
2254855.jpg
(33.8 Kb)
·
1585498.jpg
(18.0 Kb)
|
|
| |
|
post # 2 | 16.04.2012 , 0:45 AM
|
Tetkino, ovo je po JUS-u. I ko je stigao da fotosopira one stvari na krevetu? Ali moram da priznam da mi se dopadaju one velike crne kapice. Sto se muzike tice, od dva zla izabrati manje. U ovom slucaju, Indiru Radic. Ali, kako si mogla da zaboravis opancice za folklor? To ne mogu da ti oprostim.
. . .
|
|
| |
|
post # 3 | 16.04.2012 , 0:59 AM
|
Quote (-Dzeri-) I ko je stigao da fotosopira one stvari na krevetu? Ma kakav fotoshop, gotovo sad, pukla bruka, ne mozes se izvuci, videli smo sve. Ccc, ako, ako, igraj se ti... pa ako mi tetka zatrudnis, qq, tesko tebi posle... Quote (-Dzeri-) Sto se muzike tice, od dva zla izabrati manje. U ovom slucaju, Indiru Radic. Ne moze zato sto je nju Keba prozdrnuo sa sve kosom, pa ti si zaboravio. Quote (-Dzeri-) Ali, kako si mogla da zaboravis opancice za folklor? To ne mogu da ti oprostim. Kako sam to mogla da zaboravim... Ma spava mi se, ne zameri tetkinom malom.
Evo ja skoknula cas do prve prodavnice, probaj da vidis da li su ti taman, uzela sam ti 38, nema veci broj. Ako su ti male moraces nekako da ih obujes, ipak su one specijalne, tj. za posebne prilike, mislim na ono... da mozes na miru da se sunjas dok Rada i Sasa spavaju.
Fajlovi:
0999386.jpg
(61.9 Kb)
|
|
| |
|
post # 4 | 16.04.2012 , 1:02 AM
|
38 broj? Pocep'o sam opanak na peti, pa mi samo rupa na pameti.
. . .
|
|
| |
|
post # 5 | 16.04.2012 , 1:07 AM
|
-Dzeri-, kakve te sad rupe spopale u 1 sat posle ponoci? Zaboravi na to... Tetkino ce onda morati da ti nabavi novi par. A ionako ce ti trebati za audiciju "Ja imam talenat"...
|
|
| |
|
post # 6 | 21.06.2012 , 4:13 PM
|
Vidi sta sam ti donela. Da ne kazes posle kako ovo tetkino malo ne brine o svojoj tetki.
Ima da meris svakog jutra i svake veceri kao moj deda. I da mi javis kad je povisen, da znam koju terapiju da ti dam. Ja imam nizak pritisak sad. A ovih prethodnih veceri mislim da mi ovaj gornji bio skocio na 160.
Fajlovi:
2639227.jpg
(10.4 Kb)
|
|
| |
|
Sijam i u mraku :)
|
post # 8 | 21.06.2012 , 5:02 PM
|
op op, Džeri se uselio a na žurku ne zove...
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
post # 9 | 21.06.2012 , 6:03 PM
|
MarijanaBK1, akvarijum ti je pecatiran. Jos ne mozes pravac Ks.
. . .
|
|
| |
20 poruka na forumu
| |
95
| |
755
|
|
post # 10 | 01.10.2012 , 9:42 PM
|
najboljsa kucica lepo sredjena ... skromno al'lepo
Pre nego sto ista kazes o meni,prvo me upoznaj...ne ocenjuj me na osnovu mog izgleda...jer izgled zna da zavara ...
the way of peace
|
|
| |