Dredovi-Dreadlocks
|
|
Soldier of Jah Army
|
post # 81 | 28.09.2012 , 4:25 PM
|
VanessaHudgens, yeah
Be my love?
|
|
| |
|
post # 82 | 28.09.2012 , 5:04 PM
|
Jednostavno sam se morao registrovati samo da bi pisao na ovu temu xD Koliko vidim,a i osjetio sam to, puno ljudi ima neke predrasude sto se dredova tice i ljudi koji imaju dredove. Uglavnom to su price tipa dredovi smrde,ne peru se, ljudi koji ih imaju pripadaju najnizem sloju drustva, neuredni su, narkomani, kriminalci i jos dosta drugih stvari. Dredovi se peru cesce nego obicna kosa. Jer svakim pranjem ispala kosa ili izrasla kosa se uceba ili upetlja u dred. Mada ima slucajeva kad ih uopste ne peru i naravno da ce smrditi jer i obicna kosa bi smrdila da je ne peres. Mozda je ovo sto sam napisao nevezano za citavu temu xD, al' ebi ga morao sam. I fora je imati dredove, mnogo ljudi ti prilazi sa razno raznim pitanjima nevezanim za zdrav mozak. Al' naviknes se na to.
|
|
| |
|
|
post # 84 | 29.09.2012 , 11:36 PM
|
I meni se desavalo par puta da mi pridju i pitaju me za semu. Znaci imas dredove i odmah dilas, tako ljudi razmisljaju. A ne kontaju da smo samo uzivaoci svete biljke. I meni je drago na upoznavanju, i jos draze mi je to sto ima jos ljudi koji dredove ne shvataju kao olicenje zla xD Jer u mojoj zivotnoj okolini je malo takvih ljudi. Bless
|
|
| |
|
|
post # 86 | 30.09.2012 , 2:02 PM
|
U potpunosti se slazem
|
|
| |
Soldier of Jah Army