Jelena karleusa
| |
1888 poruka na forumu
| |
73
| |
477
|
|
post # 1 | 08.01.2011 , 4:16 PM
|
BAS JE DOBRO BITI JA Bas je dobro biti ja ni sa kim se ne bih menjala Svaki dan po kaficima pijem kafu sa mladicima po buticima vucem se po sto puta presvucem se 2x Ref. O, bas je dobro biti ja bas je dobro biti ja ni sa kim se ne bih menjala bas je dobro biti ja O, bas je dobro biti ja bas je dobro biti ja i kad bih se opet rodila ja bih opet bila ja Bas je dobro biti ja ja bih opet bila ja 2x Ja nikada ne propustam nijedno desavanje ja izlazim onda kad kad svi krenu na spavanje 2x Ref. Dobro jutro izvolite vas peti dupli espreso svuda te ceka mesto bas ti je dobro, sestro od stana do kola Dolce Gabbana Cavalli od kola do stana i tako svakog dana Dobro vece, idu za vas Moet Chandon izvinjavam se, pijem samo Don Perignon druge sve bi dale za minut na mestu tvom jer gde god ti se pojavis, tu nastane lom Ref. 2x
ΠΑΟΚ Παρτιζάν ίδιο χρώμα με την ίδια πίστη Партизан у срцу!
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
post # 2 | 08.01.2011 , 6:11 PM
|
Kako Duboko,promisljeno zvucis... Ti se ljubavi samo mucis... Produhovljena je tvoja dusa... Jer ti si JELENA,bre,mislim... KARLEUSA
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
post # 3 | 08.01.2011 , 6:53 PM
|
Quote (badule) Kako Duboko,promisljeno zvucis... Ti se ljubavi samo mucis... Produhovljena je tvoja dusa... Jer ti si JELENA,bre,mislim... KARLEUSA hahahhah ona je Jelena Kreketusa mislim... peva... bunar joj nije prici
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 4 | 27.06.2011 , 12:37 PM
|
NE DIRAJTE MI JK DA NE POCNEM DA UJEDAM Added (27 Jun 2011, 12:37 PM) --------------------------------------------- PLAVA SEHEREZADA (NOVA RELIGIJA) Nedopustivo, nedopustivo... nedopustivo, nedopustivo... Tamba-tamba-tam kad te ja zagrlim nogama tamba-tamba-tam ne lazi da ti se ne dopada ti si isto djubre kao ja Tamba-tamba-tam kad se ja spustim na kolena tamba-tamba-tam ne lazi da ti se ne dopada ti si isto djubre kao ja Ja sam plava Seherezada posle mene sve u vodu pada (plava Seherezada posle nje bas sve u vodu pada) Nova religija za nove fanatike slavi nemoralne ljubavne jeretike ala, ala... REF. Moji, moji su bokovi elektro-sokovi moji, moji su bokovi elektro-sokovi plava Seherezada posle mene sve u vodu pada Nocas, nocas se prvi put necu prekrstiti necu prekrstiti
Tu na oltaru neka me spale moj pepeo prospu svud po telu tvom Ja sam plava Seherezada posle mene sve u vodu pada (plava Seherezada posle nje bas sve u vodu pada) Nova religija za nove fanatike slavi nemoralne ljubavne jeretike ala, ala... REF. Moji, moji su bokovi elektro-sokovi moji, moji su bokovi elektro-sokovi plava Seherezada posle mene sve u vodu pada Nocas, nocas se prvi put necu prekrstiti necu prekrstiti
Nedopustivo, nedopustivo... nedopustivo, nedopustivo... Nova religija za nove fanatike slavi nemoralne ljubavne jeretike ala, ala... REF. Moji, moji su bokovi elektro-sokovi moji, moji su bokovi elektro-sokovi plava Seherezada posle mene sve u vodu pada Nocas, nocas se prvi put necu prekrstiti necu prekrstiti
|
|
| |
|
post # 5 | 27.06.2011 , 1:44 PM
|
Neka ti je Bog u pomoci!!!
|
|
| |
484 poruka na forumu
| |
17
| |
258
|
|
| |
|
post # 7 | 17.09.2011 , 11:42 PM
|
Nedopustivo pusti-pustivo nedopustivo x4
I dio Tamba, tamba, tam, kad te ja zagrlim nogama Tamba, tamba, tam ne lazi, da ti se ne dopada Ti si isto djubre kao ja!
Tamba, tamba, tam, kad se ja slustim na kolena Tamba, tamba, tam ne lazi, da ti se ne dopada Ti si isto djubre kao ja!
Ja sam plava Seherezada posle mene sve u vodu pada. Plava Seherezada, posle nje bas sve u vodu pada
Nova religija za nove fanatike, slavi nemoralne ljubavne jeretike
Ala, Alahu, AMIN!
Moji, moji su bokovi elektrosokovi, moji, moji su bokovi elektrosokovi.
Plava Seherezada posle mene sve u vodu pada Nocas, noca se prvi put necu prekrstiti. Necu prekrstiti.
II dio Tu na oltaru neka me spale, moj pepeo prospu svud po telu tvom.
Ja sam plava Seherezada, posle mene sve u vodu pada. Plava Seherezada, posle nje bas sve u vodu pada.
Nova religija za nove fanatike slavi nemoralne ljubavne jeretike.
Ala, Alahu, AMIN!
Moji, moji su bokovi elektrosokovi, moji, moji su bokovi elektrosokovi.
Plava Seherezada, posle mene sve u vodu pada, nocas, nocas se prvi put necu prekrstiti. Necu prekrstiti!
III dio Nova religija za nove fanatike slavi nemoralne ljubavne jeretike.
Ala, Alahu, AMIN!
Moji, moji su bokovi elektrosokovi moji, moji su bokovi elektrosokovi.
Plava Seherezada, posle mene sve u vodu pada. Nocas, nocas se prvi put necu prekrstiti. Necu prekrstiti! Necu prekrstiti! Necu prekrstiti!
|
|
| |
|
post # 8 | 10.11.2011 , 7:26 PM
|
Ja bih radje kopala bastu i slusala guslare nego nju. Lose peva, a i muzika joj ne zvuci najbolje.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
post # 9 | 11.11.2011 , 2:32 AM
|
@Olli ne pravi se pametan kewe ti, ako pokusawas da budes zanimljiw, nisi da znas!
|
|
| |
159 poruka na forumu
| |
12
| |
117
|
|
post # 10 | 11.11.2011 , 2:46 AM
|
Au zar postoji neko ko slusa krmeljusu ???
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
post # 11 | 11.11.2011 , 4:05 AM
|
ona je moja cura
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |
|
post # 12 | 15.11.2011 , 2:14 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 14 | 18.11.2011 , 2:11 PM
|
JELENA KARLEUSA - NE VERUJ ZENAMA
Hladna je noc, a srce prevruce pricam ti a znam da to nije moguce ja s tobom bih u novi vek a ni za stari nemam snage vec ma drzime za ruku ne drzi za rec (2x)
Ref. Ne veruj zenama sto sebi pice placajau jer ce duplo da te kostaju nisam ni ja drugacija radila sam isto vec ma drzi me za ruku ne drzi me za rec
Budi se dan, sve u meni zaspalo nudim ti sve, a nista nije ostalo nudim ti dom, sunca let jer na zemlji mi je tesko vec ma drzi me za ruku ne drzi me za rec (2x)
|
|
| |
|
post # 15 | 19.02.2012 , 5:08 AM
|
Ima raznih pesama, ali niste postavili njenu najjacu. Inace to je jedina njena pesma koju sam uspeo da razumem vec tokom prvog slusanja. Muskarac koji mrzi zene Fantazija celog kraja bila je mala ta jednu noc na pogresnog je ona naletela
Od tad je puna fobija i ide kod psihologa al' uzalud nije se nije ni izlecila
Samo napred, bicu tvoja kazna da unistim ti zivot vise volim od orgazma otrovne su reci moje olovne su misli moje u ocima ti vidim da pocinjes da mrzis me
Bolje ti je rat ne nego, nego sa mnom pakt i zato bolje ti je grob ne nego da si meni rob
I zato hajmo zmurke hajmo ra, ta, ta, ta, ta, ta hajmo ruski rulet ne, ne, ne plasi se, sta ti je
Ref. Muskarac koji mrzi zene posle mene postaces ti iscupacu ti srce neces to ni osetiti
Reci da me volis, reci da me zelis i da nisam kriva sto ti nanosim zlo ja sam samo mali zbir onoga sto mi se pre dogodilo
Player hater (4x)
Fantazija celog kraja bila je mala ta jednu noc na pogresnog je ona naletela
Od tad je puna fobija i ide kod psihologa al' uzalud nije se nije ni izlecila
Bolje ti je rat ne nego, nego sa mnom pakt i zato bolje ti je grob ne nego da si meni rob
I zato hajmo zmurke hajmo ra, ta, ta, ta, ta, ta hajmo ruski rulet ne, ne, ne plasi se, sta ti je...
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
post # 16 | 19.02.2012 , 10:21 AM
|
kao sto je rekao CICERON : " Blago gluvima kada dodju vremena bucnih "
Uvek postoji u zivotu neko ko je malo losiji od tebe a uveren da je malo bolji od tebe i tada nastaju sve nevolje ! ! !
|
|
| |
|
post # 17 | 20.02.2012 , 3:09 PM
|
Haloo hejteri ne spamujte, nego obratite paznju na naziv pod foruma i teme! . . .
da li vi uopste znate sta znaci rec "LYRICS" . , ?
|
|
| |
|
post # 18 | 25.04.2012 , 5:46 PM
|
Moj dragi
Drugi dan stojim ispred ogledala bojim se nisam dovoljno vezbala da se ne odam dusu ne prodam
Pravim se da te vise ne poznajem dok ti se kao poroku odajem pa lazem sebe onda i tebe
Ref. Moj dragi treba mi vremena da te sa ramena svog k'o sneg otresem srce od kamena, telo bez plamena da sve to podnesem
Nalazim more najgorih razloga da nestanem ispred najdrazeg izloga ociju tvojih slabosti mojih
Izlazim onda negde bez najave hladim te kao kaput bez postave a jos sam vrela rado bih sela
Ref.
Tri lazna imena dobro sakrivena da u grob ne ponesem dragi moj stoj
Daj mi bar minimum nade da zelis me jos isto ko pre i maksimum izgleda da cu preziveti ja ako mi kazes ne, kazes neAdded (25 Apr 2012, 5:46 PM) --------------------------------------------- Ne smem da se zaljubim u tebe (duet Sasa Matic)
Ne izlazi vuk, iz sume u lov ako opasnost primeti al' prevari se, pa pobedi strah kad miris krvi oseti
Slabosti uzak je put tu nema mesta za sve ne pazis i nema te
Ref. Kad si sa mnom verujem u suprotno ne smem da se zaljubim u tebe kad vec stradam neka bude pametno sve sto radim, radim protiv sebe
Prvi put kad predjes sve u redu je drugi put si glup ili budala ja sam bas takvog cekala
Ne prolazi bol, od sebe sam a novim se bolom ne leci ne uzima Bog, ni dobrog ni zlog vec onog ko kasno ukoci
Secanja klizav je put tu nema mesta za sve ne gledas i nema te
Ref. 2x
♥♥♥♥"Ne postoje ljepše riječi, a ni zvuk, od njegovog "Volim te"! ♥♥♥♥
|
|
| |
|
post # 19 | 15.06.2012 , 6:31 PM
|
"Mikrofon" :
Tek sto sam legla, vec sam ustala ja brzo spremim se i opet pravo u grad a nekad sam plakala ko luda za njim da placem uopste nemam vremena sad
Ceo svet sad je zabava kad u rukama je mojim ta naprava disko kugla sve pokrece nocas puci ce i sve izgorece
Puci ce, sve izgorece kao disko kugla sve se okrece zamislicu da tu je on daj mi taj mikrofon
Ref. Ma daj, ma daj, daj mi taj, taj mikrofon i ja, i ja zamislicu da je on jer ja, jer ja, ja sam parti devojka ma daj, ma daj, daj mi taj mikrofon
Mik-mik-mikrofon... ja zamislicu da je on
Stikle me ubijaju a ja cu da igram i alkohol me ubija al ja cu da pijem i ovaj moj ego tako ubija i zato nemoj da mi pricas sta da radim ja
Ref.
----------------------
"Krimi rad" lyrics:
To je ta borbena ekipa 2012. krimi rad
Krimi rad, krimi rad krimi rad, krimi rad
Kri-kri-kri-krimi rad
Borbene felne brate borbena mašina ispod sedišta hekler u gepeku količina krimi rad, stiže borbena ekipa naš konvoj ispred kluba je dug sve džip do džipa
Šampanjac se sipa prave se surove pare u svakom klubu nas čeka uvek glavni separe ulični krimi maniri na grudima su panciri prozor spušten toliko samo cev da proviri šaržeri su puni sve sami dum, dum meci nema dela kad tela na kraju trunu u reci
U džepu devize pa nikog savest ne grize ne pomažu više ni DNK analize prava krimi klijentela u salonima hotela u društvu super modela i vrelih rasnih gazela znam da voliš krimi rad voliš kad sam krimi gad krimi lep, krimi mlad Beograd je moj krimi grad
Ref. Krimi rad, kad na mene neko krene krimi rad, ti bi ubio zbog mene krimi rad, sve zbog savršene zene krimi rad, krimi rad
Krimi rad, ti si čovek mojih snova krimi rad, i ova lova je iz snova krimi rad, i ljubav Bentlija sam nova ti i ja, ti i ja
Krimi tlo, krimi rep krimi stil, krimi bit a gde ste sad vi imam još jedan baš opasan krimi hit a gde ste sad vi
Mega riba, mega zvezda mega nivo svima vam je mega, mega krivo a meni baš se jebe za sve zivo napišite to, napišite to
Stiže, Teča Kampino odmah stiže kapućino lavlje srce, muda Al Paćino krimi rad, krimi rad ja sam sveža krv u repu imam keca u rukavu i džokera u džepu ja sam taj krimi lik imam taj krimi stav ti si ta divlja mačka ja sam taj krimi lav
Ova godina je naša mnogo toga je u planu kao Boni i Klajd ceo svet nam je na dlanu doručak u Rimu zatim ručak u Parizu kad se leti prvom klasom sve je blizu Sen Trope, Kontinental, GT kad te jebe reper dijamanti lete
Ref. 2x
-----------------------------
"Duboko Ranjena" :
U mraku bolje se vidimo u mraku bolje se čujemo u mraku oči nam sijaju u mraku tela podivljaju
Jer noć je ceo naš svet i ovaj grad već znamo napamet
Ref. Tačno je ponoć i igra počinje mi gledamo se kao životinje pravo krzno preko golotinje tu meso meso uvek prepoznaje
Tačno je ponoć, vatra u venama i ništa ljudsko za tebe nemam ja mlada, divlja i najopasnija kad sam u srce duboko ranjena
Hajde da mešamo mirise hajde da mešamo ukuse koktel od krvi i požude kad ljubav oboje otruje
Jer noć je ceo naš svet i ovaj grad već znamo napamet
Ref. ------------------------------------------------
(FEAT. NESH) - SO
Najduza je noc i vrelina je na meni samo so, samo so a ta so tebi slatka je
Sta to imam ja sto nisi imao sta ti radim to ne radim ti ja to to je so, moja so
Jer lepa si k'o Bog k'o Bog, k'o Bog, k'o Bog jer lepa si k'o Bog k'o Bog, k'o Bog, k'o Bog2x
Ref. So, so to je samo so, so tvoja so, so sad je tu sad je svud' po moj sobi
Najduza je noc i vrelina je na meni samo so, samo so a ta so tebi slatka je
Sta to imam ja sto nisi imao sta ti radim to ne radim ti ja to to je so, moja so
Yo come gimme some till the sun rises up and the sky turns blue
So come gimme some till the dawn till the sun shines up on youJer lepa si k'o Bog
Jer lepa si k'o Bog k'o Bog, k'o Bog, k'o Bog jer lepa si k'o Bog k'o Bog, k'o Bog, k'o Bog2x
Ti imas oci jedino za mene zbog mene oci su ti razbijene2x
Jer lepa si k'o Bog
--------------------------------------------------
"Pucaj u ljubav" :
Sram te bilo, čovek od dva metra da ga pustim kao dete moli argumenti ‘za’ i oni ‘protiv’ nevažno je, uvek isto boli
Ne otimaj se, pusti da ti priđem bar da te protresem za ramena ne ostavljaš me, ti me ludo voliš ne postoji neka druga žena
Ref. Ne vredi, ne vredi, ne vredi sve ti je od srca veće bar pucaj u ljubav, u mene kad već bežiš s mesta nesreće
Zube imam da te grizem nokte da ogrebem, da ti pustim krv i reči najlepše na svetu da osetiš se mali kao crv
Nije valjda dotle došlo ne znaš ti šta radiš, zbunjen si slep u svome mraku hodaš ne znaš ko si, ne znaš s kim si, gde si
Ref.
Ja te preklinjem zar ti treba ovaj nemir dobićeš ti rat, al’ nećeš mir
Ref.
-------------------------------
SODOMA I GOMORA
Evo nos uz nos zene sa zenama muskarci sa muskarcima
Kurve s'kurvama klinke sa matorcima sodoma-komora5x
Tu devicama nije do cedosti tu blicevima nije do svetlosti tu sve pocinje na slovo j j, ja, ja, ja, ja, ja
Tu Ruskinjama nije do pucina tu se pije krista sabutina samo za one iznad 12 godina j, ja, ja, ja, ja, ja
Ref. E i ja, e i ja pusta anestezija e i ja, e i ja jos malo bih dodala
E i ja, e i ja stize anestezija e i j a, e i ja u paklu smo ti i ja e jaAdded (15 Jun 2012, 6:31 PM) --------------------------------------------- Savrsen zlocin
Neka Bog zazmuri, jedno djubre manje na svetu tom ostaje jecaji u noci, teska, bolna jutra, dosta je...
Nek zauvek me u snovima progoni tvoj lik al' nikad nikome ti neces biti ljubavnik.
REF. Ne patim ja kao obican svet nocas pre kraja sve bice zavrseno u glavi mrak, mojih prstiju pet jedan zlocin savrsen i sve ti je oprosteno i sve ti je oprosteno...
Neka Bog zazmuri, ovde greha nema ovo je polusvest sto u tebi nadju bice moja zadnja ispovest.
Nek zauvek me u snovima progoni tvoj lik al' nikad nikome ti neces biti ljubavnik.
REF. x2
|
|
| |
|
post # 20 | 15.06.2012 , 8:16 PM
|
@fanovi-Jelene-kreketuse vama treba zabraniti da se pojavljujete u javnosti, kao i da se javno izjasnjavate..........
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|