Aca Lukas
|
|
319 poruka na forumu
| |
10
| |
75
|
|
post # 1 | 17.03.2011 , 10:51 PM
|
Aca Lukas - A kada odem Nocas je bila lepa tvoja bela haljina a sto ti dusa crna mene bas ne zanima Dala si sebe samo da mi bude najlepse sad mirno spavaj jer te moje misli vise ne plase Ref. 2x A kada odem, nek' te probude podigni glavu kad mene ne bude za tvoje grehe ja cu pastati al' tebi vise necu prastati Ja vise nemam nerava za neke price pametne zato je najbolje da odem da se trag zametne Da ti se pravdam, duso nemoj da ocekujes sad mirno spavaj ja se gubim, ti pobedjujes Ref. 2x Ref. 2x
Poruku je menjao/la GKZ - Cetvrtak, 17.03.2011, 10:51 PM
|
|
| |
|
post # 2 | 18.09.2011 , 0:02 AM
|
Malo vina, malo dima puno tuge u ocima nekad reci tako malo znace sve je jasno k´o na dlanu sve reci u casu stanu i nocas ce kafana da place
Samo uspomene lete kao dim od cigarete negde gore s' muzikom se druze ako nekad casa oda, neka putuje do poda zasto nije izdrzala duze
Ref. Kap kise u okeanu za kafanu na Balkanu koga briga ko nocas place sipaj nek' boli jos jace
Malo vina malo dima puno tuge u ocima nekad reci tako malo znace sve je jasno ko na dlanu sve reci u casu stanu i nocas ce kafana da place
Nemoj caso da se ljutis volim te jer znas da cutis cemu drugo prijatelji sluze a tesko je biti stena u ta suluda vremena i ti si se umorila druze
|
|
| |
|
post # 3 | 15.11.2011 , 3:00 PM
|
BY PASS Taj mali, crni vrag što je u mene ušao po mom telu lomi, haos pravi čini se, o glavi radi mi
Ti si mi ga, slutim, poslala da bi meni dušu uzela moju propast da bi videla
Ref. Gorim, znojim se za svoj život bojim se puls mi pipaju gde me boli, pitaju i traže, traže, žarište traže mali vraže, ženo moja
Hoće sad da leče me a ja kažem, neću, ne kad mi kucne zadnji čas ti ćeš biti moj by pass
Ta mala aždaja što mi je u snove banula da je žena, predugo je krila živog me je ona spalila
Ti si mi je, slutim, poslala da bi meni dušu uzela moju propast da bi videla
Ref. 2x
|
|
| |
|
post # 4 | 18.11.2011 , 2:08 PM
|
NISAM PREZIVEO
Nedelja 28. avgust petnaest casova i trideset minuta vreme u gradu suncano i toplo saobracaj gust i otezan ekipa radia Ljubav zeli vam prijatan dan
Naocare crne u dzepu beli cvet i oprostajno pismo znam ga napamet u obe ruke svece u oku suza sja neko mi je umro taj neko sam ja
Nisam preziveo neverstvo tvoje da neko ima ono sto je moje o, zar se tvoje telo dira tudjim rukama
Nisam preziveo to sto si lepa jos lepsa nego sto si sa mnom bila o, zar se tvoje usne ljube tudjim usnama
Umro sam za tobom umro sam, ti nisi za mnom plakala
A oko mene ima hiljadu razloga da opet budem ziv i budem veseo devojke u haljinama crvenim setaju i ptice pevaju meni svi smetaju
Venac od lovora bacam niz reku za ljubav najvecu u ovom veku o, zar se tvoje telo dira tudjim rukama
Nisam preziveo to sto si lepa jos lepsa nego sto si samnom bila o, zar se tvoje usne ljube tudjim usnama
Umro sam za tobom umro sam, ti nisi za mnom plakala
A oko mene ima hiljadu razloga da opet budem ziv i budem veseo devojke u haljinama crvenim setaju i ptice pevaju meni svi smetaju
Meni svi smetaju
Meni svi smetaju
|
|
| |
|
post # 5 | 28.11.2011 , 2:35 PM
|
ZAPIŠITE MI BROJ Stani, čujem svoje srce kako za njom viče alkohol je logičan nastavak te priče
Pali kola srpski rulet da joj što pre dođem tip u plavom kaže stani traži s' njim da pođem
Ref. Zapišite mi broj, privedite me sutra jer koga izda noć taj veruje u jutra oduzmite mi sve ja ići ću na rukama da dođem do nje
Vreme leti, a ja nemam krila da im pođem zar nikog nema da mi doda nož da se izbodem
Uzalud tražim na tom licu jedno zrno pravde zar niko neće da mi kaže gubi se odavde
|
|
| |
|
|
post # 7 | 28.11.2011 , 5:25 PM
|
AKO SU TVOJA USTA OTROV SIPALA
Samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci u meni lako ubila si sve al' ljubav ne
Sad samo idem ali ne stizem sad samo zivim ali ne disem samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci
Ref. Ako su tvoja usta otrov sipala sto mi je ljubav s tobom tako prijala o noci moje crne noci besane zar njene usne zivog da me sahrane
Ako su tvoje usne melem nudile sto su mi dusu trovale i ubile o noci moje crne noci besane zar njene usne zivog da me sahrane
Kad bi me iz pakla pozvala ja bih dosao vrata raja da mi zatvoris ja bih prosao
Samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci u meni lako ubila si sve al' ljubav ne
Sad samo idem ali ne stizem sad samo zivim ali ne disem samo je srce jos svedok da sam ziv ove noci
Ref.
Kad bi me iz pakla pozvala ja bih dosao vrata raja da mi zatvoris ja bih prosao
|
|
| |
|
post # 8 | 01.12.2011 , 1:12 PM
|
Aca Lukas - Licna Karta
O jesi li to ti zena pred kojom klece svi al' rekoh neces uspeti za mnom ces zaliti u bedi stariti od tvoga tako lepog lica nece ostati ni senka a ti cuda gle, lepsa nego pre
A ja case bacam po kafani krvarim trazim zid da glavom udarim
Ref. Napred, nazad, nemam gde licna karta prazna je samo tvoja slika stoji tu da jednom kad umrem po njoj me poznaju
O jesi li to ti srecna u novoj ljubavi al' rekoh neces uspeti da me zaboravis, da ces poludeti i da ce posle mene ostati bar trag na tvome telu a ti cuda gle jace nego pre
Ref.
Jesi li to ti stara ljubavi sta li ti se posle mene to dogodilo dal' si sretnija il' pametnija sta li te posle mene preporodilo
Ref. 2x
:P
|
|
| |
|
post # 9 | 02.12.2011 , 4:47 PM
|
BELE RUŽE
Ne pitaj me druze moj ne pitaj o zeni toj nemoj drugu srce slomiti kada znas da, da se ona meni nikad nece vratiti
Ref. 2x Bele ruze, bele ruze bele ruze opet cvetaju a u mome srcu, druze crne kise opet padaju
Kafana je prepuna a ja nigde nikoga nemam para nemam drugova
Samo stari cigani moju pesmu sviraju bele ruze opet cvetaju
Ref. 2x
|
|
| |
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 11 | 28.12.2012 , 1:08 AM
|
Aca Lukas Alo, budalo!
Ma sta se to promenilo s tobom od proslog puta na drugoj strani sveta si a sedis preko puta
K'o da sam stranac pogled tvoj po meni nocas luta ma sta se to promenilo s tobom od proslog puta
Ref. 2x 'Alo, budalo, nije joj stalo da mrtav padnes tu pred njom 'alo, budalo, trgni se malo i napravi joj lom
Kad bude te povredio pozeleces me draga ne trazi me ni slucajno obucena il' naga
I popij nesto najjace jer trebace ti snaga kad shvatis da si suvisna obucena il' naga
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |