Vasi textovi pesama
| |
336 poruka na forumu
| |
14
| |
114
|
|
post # 1 | 14.04.2011 , 8:44 PM
|
Palo mi napamet da postavim ovu temu da vidim ko swe pise pesme......moze bilo koje pesme rap,ljubavne itd.
|
|
| |
|
post # 2 | 14.04.2011 , 8:50 PM
|
aj na brzaka.. Zivimo zivot... Eto tako.. Nikome od nas nije lako mislimo da je zivot igra al ko igra taj i ne dobija... sve sto je lepo kratko traje kad se rastajemo retko se ko kaje.. eto na brzaka izlupetala
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 3 | 14.04.2011 , 9:41 PM
|
Znaj da posle tebe nemam vise s kim znam da volim tebe a sada sam s njim. Nakon svega toga sad znam da je kraj dizem glavu gore a osecaj je taj. Zaborav je najveca kazna sigurna sam u to zaboravicu te jednom i sve ce biti gotovo . hahaha izlupetala i ja na brzaka
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
|
|
post # 5 | 14.04.2011 , 10:04 PM
|
Quote (suzana85) Lepo je,negde me pomalo pogadja, ima smisla, Grouchy132, samo nastavi,ja trenutno nisam raspolozena,ali napisacu nesto sigurno... Drago mi je sto ti se svidja ali ne i sto te pogadja
Nema tog ljudskog bića koje u ovozemaljskom životu može da ima sve što poželi,osim u snovima.Laku noć.
|
|
| |
136 poruka na forumu
| |
13
| |
123
|
|
post # 6 | 16.04.2011 , 3:26 PM
|
ja pisem,al sada nemam vremena
|
|
| |
|
post # 7 | 16.04.2011 , 9:06 PM
|
Kada znash lepo govoriti choveku...i nositi mu srce kao list na vetru...U tebe je lako zaljubiti se... Sva si mazna i nezna,a divlja kad treba...i sanjarish o iskrenoj ljubavi do neba...Shta drugo,nego voleti te... Od srca otrgla i ukrala deo...da vechito lutam i trazim...nadu...u ljubav za zivot ceo!!! Vechito prokletstvo moje...To je zena...
Poruku je menjao/la anonimus79 - Subota, 16.04.2011, 9:07 PM
|
|
| |
|
|
|
136 poruka na forumu
| |
13
| |
123
|
|
post # 11 | 31.07.2011 , 6:03 PM
|
Kakav je to zivot, odrasli su opet deca, a deci,je stalo samo do seksa, danas svako,svakog bi da keca ova je kurva,jer ukrala je drugaricinog decka, ljudi,zar ste male bebe, oni bi samo tvoje mleko, ne mala,naravno, sta si mislila,da oni zele tebe, gledaju ti dupe, a sta ce posle s njim, zanimaju ih rupe, postali su dosadni, i kada kazu da te vole, ne veruj im na rec, ne vole mala oni tebe, oni vole s tobom sex...
Na sta svet,sada je spao kurve i frajeri,javna kuca je postao, silovatelji,i trgovina ljudima, za mene je to obicna sprdina...
Sada kao mnogi momci su frajeri, ne mogu ribu da imaju,pa postaju gasterbajteri, kada ne mogu sebi devojku da priuste, postaju manijaci,seljaci, i najglavnije,divljaci, vi ovo nazivate civilizacijom, slozili biste se sa skroz juznom afrikom, tamo,gde ljudozderi jedni druge zderu, gde vole da slusaju,kada se zene i deca deru, svet je spao na glad,jer nema finansija, i nama Srbima,to je civilizacija, neko ne razume,necije snove, pa posto nisu isti,hajde da ih slome, unistite necije snove,unistite im zivot, naterajte ih da u zivotu imaju samo drogu,i da piju samo pivo, uzmite im i to malo sto imaju, malo sto im je ostalo, mi smo divljaci,eto to je, to je svet postao, igrali su tapke,lepo su se druzili, dok im nisu jos vise pruzili, das im prst,hoce celu saku, ne ide to tako, sada svako snima,svako repuje, svako je gangster,svako hejtuje, danas im je glavni cilj tuca, najveca im je sreca,kad je neko mrtav
|
|
| |
336 poruka na forumu
| |
14
| |
114
|
|
post # 12 | 29.10.2011 , 0:11 AM
|
evo ja sto sam otvorio temu da napisem jednu pesmu
Ova pjesma nije hit al' znam da ima stila Ova pjesma je nazvana Kosovska idila. Kosovski boj, uspomena na to I ja volim Kosovo jer ono je moje. Na njemu su zivot vitezovi dali Kosovo je srpsko, ako niste znali! Istorija srpstva potice odavno, Srce mi je vezano za Kosovo ravno. Kada cujem zvona, starih manastira Cini mi se k'o pred boj, kad truba zasvira. Vadim mac iz korica,secanja se mute Tesko onim koji hoce, da Srbi zacute. U ime junastva, vjere, pravoslavlja, Istorija slave srpstva se nastavlja. Junaci i vitezovi kosovskoga boja Zamahnite macem, k'o nekad iz stroja.
Ja Kosovo volim,Kosovo je nase svi oni koji nas mrze, neka nas se plase. Pobjedice SRPSTVO,pobjedicemo mi, Za odbranu KOSOVA, u boj spremno svi!!!
Ne daj srpsku zemlju, po cenu zivota Dosta nam je bilo patnji i sramota. Kosovo je bilo i ostace srpsko Onim što nas ne vole, neka im je mrsko. Bilo je Jugovica bilo je i biće, Uz vjeru i pravoslavlje novo jutro svice. Cuju se manastiri po Kosovu ravnu Bog cuva nasu veru pravoslavnu. Cuju se zvona, kada zora rani, Zvone zvona manastira Visoki Dečani Da ustanes Lazare, vidio bi mnoge Koji za Kosovo stali bi na noge Mnogi hoce u boj za odbranu srpstva Ne zele da im braca dopadnu ropstva U ime junastva i pravoslavne vere Secam se dela iz neke prosle ere
Ja Kosovo volim,Kosovo je nase svi oni koji nas mrze neka nas se plase Pobjedice SRPSTVO,pobjedicemo mi Za odbranu KOSOVA u boj spremno svi
Recite ako vam se svidja pesma i ako imate neko dobro ime za pesmu
|
|
| |
|
|
|
post # 15 | 29.10.2011 , 8:01 AM
|
GOGI96, ma kao da znas sta je SFRJ! Nisi cak ni ziveo u tom vremenu...
Ko si ti?
|
|
| |
|
post # 16 | 29.10.2011 , 11:09 AM
|
Odlicni su stihovi,bravo...
|
|
| |
|
|
post # 18 | 05.11.2011 , 12:38 PM
|
Takodje pisem tekstove sa ortakom, i vasi su mi jaki keve mi...
|
|
| |
403 poruka na forumu
| |
72
| |
625
|
|
post # 19 | 08.11.2011 , 2:37 PM
|
''Voznja brza''
Sinoc prolazim pored stadiona, kad ulicom projuri dvoje kola, drift opalili, i zamalo nisu 2-3 pjesaka obalili.
Ne mogu se ljudi nagledat cuda, neko rece ova dvoica su luda. Ja stadoh i pomislih -sjutra ce u novine bit citulje istih .
To mene ne bi cudilo, jer saobracaj je postao pravo ludilo, ne moze se ulica prec, sto neces traumu stec, svako bi da bude prvi, dok se nedje ne zajebe i zavrsi u lokvi krvi.
Ref: Voznja brza,volan se trza, greska sitna,stigla je hitna, doktor na vrat stavlja prst, pored imena upisuje krst.
Sjutra na TV policija sere, kako oni sve rade, da se vozaci olade, kao pisu kazne, pokrecu akcije razne, ali nema srece kad se u suprotnu traku predje, i kad vidis od kamiona farove, sjutra su ti slike u crne ramove. Majka ti kuka, otac glavom u zid lupa, veli treba je znat da ti auto nije smio dat.
Ref: Voznja brza,volan se trza, greska sitna,stigla je hitna, doktor na vrat stavlja prst, pored imena upisuje krst.
Pa sad razmisli oli jurit ka' po pisti, nemoj svoje ime dodavat crnoj listi, moras pazit, ne smijes gas do kraja gazit.
Nemoj upozorenje olako shvatit, nemoj svoj ludacki hir pratit, bolje ti je vozi polako, neces zivot rizikovat tako, do cilja svog sigurno ces stic', i neces prerano na nebo otic' .
|
|
| |
|
post # 20 | 30.04.2012 , 2:47 PM
|
Evo jedna pjesma što sam ja pisao za jedan poznati band iz slavonije..nadam se da ce vam se svidjet..:))
Ona je ljepa i pametna ona ima oci boje kestena njene oci i njen stas zavode me na sav glas
Ref:
Zavode me zavode ljepe oci te Svakim danom,,Sve,,Vise ludim zbog nje Ta zena meni znaci sve sve vise i vise,,volim je
Volim je sve vise iz dana u dan strah me samo (majko) da neostanem sam Toj zeni,,ja,,sve cu da dam Ona je meni moj neostvaren san
|
|
| |
|