Dado Polumenta
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
post # 1 | 05.06.2011 , 9:57 PM
|
Dado Polumenta - Od Vina, Nije Od Karmina
Od vina, od vina nije do karmina
Na ruci mi sat vec zove me grad a oci jedva sam otvorio
Vidim da nemam kud al' pravim se lud da sam te s nekom varao Idem, cekaju me drugovi a ti me pitas otkud tragovi
REF. Od vina, od vina nije do karmina ta mrlja crvena jos si mi jedina
Od vina, od vina nije do karmina sve od loseg vina vjeruj mi, to je istina
Od vina su pijani drugovi cijelu noc pjevali od vina su moji tragovi
Na licu mi smijeh sto sluti na grijeh pa mislis da sam drugu ljubio
Noci su zvezdane a zivot jedan je zasto bi vrijeme gubio Idem, cekaju me drugovi a ti me pitas otkud tragovi
Od vina, od vina od vina, od vina od vina, od vina nije od karmina
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 2 | 05.06.2011 , 9:59 PM
|
Dado Polumenta 2010 - Od vina si me opila
Kazes, da si voljena, moje pravo lice neznas, nisam ti do koljena. A ti samo u mene gledas, kazes ljubav osjecas, da sam tvog zivota vredan, a ja nisam naivan, da te tako drugome predam.
REF. Od vina si me opila pa me one noci zavela al nije uvjek istina tamo gdje se casa razlila. Jer pijan samo od nemira, jer na grijeh si me navela a ljubav se ne osvaja tamo gdje si noc ti provela.
Dugo si me ljubila sada me u oci gledaj znaš da si izgubila ali neces da mi se predas vidim da si posebna i da samo takve trebas, tebi je to utjeha jer od mene koristi nemas.
REF x2
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 3 | 05.06.2011 , 10:00 PM
|
DADO POLUMENTA JA I TI
Danima k'o na aparatima a nocima ti vise ne spavam od momenta kada rekla si mi ti ne moras me zvati, a ni pisati
A kako mozes tako da me ostavis i odes
Ref. 2x Kad ja i ti, ja i ti pravu ljubav nismo dotakli ja i ti, ja i ti mi smo jedno drugom sudjeni
Najljepsa i u srcu jedina bices to za mene sve dok zivim ja al' jedno znam, da bez tebe propadam Boga molim da se vratis bar na jedan dan
Da ti kazem sve sto nisam uspio da kazem
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 4 | 05.06.2011 , 10:01 PM
|
DADO POLUMENTA 2010 - FALI MI LJUBAV
Negdje na istoku zaklet da nadjem nju gospodaru mom da vratim se sa njom
Rijec me je odvela do njenih odaja pridje k'o da zna da bas je ona ta
Svilena marama sa lica pade zalogaj hleba mi u grlu stade svojom mi rukom dade malo vode zbog toga glava moze da mi ode
REF. 2x Fali mi ljubav a srce me salje tebi lagalo ne bi Kad si mi blizu ja pucam u nizu i gorim za usnama tvojim
Svakim je pogledom vezla na srcu mom svoje maste cvijet neobicno lijep
Htjela je da mi da usne od kasmira da ispuni mi sne da igra za mene
Svilena haljina na zemlju dade dirnu me usnama, srce stade a njeni prsti dok me njezno diraju najljepsu pjesmu meni nocas sviraju
REF. 2x Fali mi ljubav a srce me salje tebi lagalo ne bi Kad si mi blizu ja pucam u nizu i gorim za usnama tvojim
(Fali mi, fali mi fali mi ljubav) za usnama tvojim... (Fali mi, fali mi fali mi ljubav) za usnama tvojim...
Za usnama tvojim... za usnama tvojim...
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 5 | 06.06.2011 , 7:34 AM
|
DADO POLUMENTA TIJANA (2010)
Ista si, ista k'o ja spontana, ponosna da si nekog boljeg htjela ne bi ga ni pronasla
Ista si, ista k'o ja buntovnik bez razloga da sam neku bolju htio ne bi ni pozelio
Ref. Da je luda kao ja pravljena od cudnog spoja njezna, vatrena samo svoja, ljubav moja
Luda kao ja ne bi bila bilo cija najbolje me zna moja Tijana
Ista si, ista k'o ja od svih si drugacija samo meni namijenjena ali zelja svacija
Ista si, ista k'o ja zivot nam je muzika posle nas tu tacke nema uvijek je znak uzvika
Ref. 2x
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 6 | 06.06.2011 , 7:36 AM
|
DADO POLUMENTA GRESKA
Ti, samo ti, samo ti ni jedna druga a ti, pravis se luda sada ljubis mog najboljeg druga
A to nije to srce ti je kameno
Ref. Bila si moja prva greska i rana teska zbog moje glave lude najveci vas grijeh od mene dijeli za zivot cijeli srca vam vasa sude
Nije me ubilo samo jacim ucinilo
Ti, proda' me ti i izgubi to nisi smio sada odlazis s'njom a ja sam te k'o brata volio
Nije me ubilo samo jacim ucinilo
Ref.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
post # 7 | 06.06.2011 , 8:06 AM
|
DADO POLUMENTA KOLIKO PUTA KAZEM NECU
Rekla si da samo smrt moze da nas rastavi klela se, do kraja ja i ti moja ljubavi
To sve je laz ti ides s njim
REF. Koliko puta kazem necu al’ kad te vidim odmah padam moram poci svojim putem jer znam da opet cu da stradam
Jer tvoja ljubav mene gori cemu s tobom da se nadam i da predjem preko svega ja znam da opet cu da stradam
Opet sam sam a tako je, shvatam, najbolje boli me, al’ sve izdrzacu i ovo proci ce
Al’ jedno znam kad lose odlazi – dobro dolazi
REF. 2x Koliko puta kazem necu al’ kad te vidim odmah padam moram poci svojim putem jer znam da opet cu da stradam
Jer tvoja ljubav mene gori cemu s tobom da se nadam i da predjem preko svega ja znam da opet cu da stradam
Dado Polumenta-Dama
Zar ja, koga su zore cekale na nogama dok su mi noci spavale pred vratima zar ja da cekam tebe sad i da ne znam koji gad te trosi na sat-dva
Ref. 2x A citav grad zbog mene gled'o te k'o pravu damu jer ja sahranio sam svaku tvoju tamnu stranu sa mnom si bila k'o princeza u svom slatkom snu a kad ti mene nema, opet letis prema dnu
Zar ja, koji sam i sa druge strane zakona do neba letio, nebesa mi oprostila zar ja da cekam te k'o pas i racunam jos na nas, a ti me izdala
Ref. 2x
Ref. 2x
Poruku je menjao/la AMMIR95 - Ponedeljak, 06.06.2011, 8:06 AM
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
2225 poruka na forumu
| |
16
| |
84
|
|
post # 8 | 15.07.2011 , 8:25 PM
|
Expreso
Ladies and dame, vjerovali ili ne Dado Polumenta i Kejd
Nije Ana, nije Marija a nije ni Ana Marija
Nekad sam bio tvoj bila si mi sedmo nebo sada si zivo zlo sto nikada nisam treb'o
A drugovi kazu svi ma pogledaj na sta licis da sluti na dobro to sta od sebe cinis
Ref. I zato sam cu uci u kafe subota je ludilo ali ja cu naci separe i odmah zvati te na broj
Alo djevojko, imam jedno mjesto mislim da bi bila prava stvar da se nadjemo pa da uz espreso pokusamo opet biti par, budi tvoj
Opasno ludilo bilo sve ti dati bez obraza rekla si ja idem, a ti pati
U mislima opet ti ljubis me i ne branis da vodim te bilo gdje svuda ti mene pratis
Ref.
Ref.
Ljepsa od noci
Ne okerci se, eno je nocima ne spavam zbog nje tek sada provjereno znam kojoj cu prezime da dam
Ma, ko se to zaljubio sad bi od srece popio osjecaj mene ne laze ma ona je samo za tebe
Ref.
Ona je ljepsa od noci njen miris u kosi do neba me nosi i zanosi rodjena samo za tebe ljepota od zene bez nje mi se kuci ne ide
Pogledom puca u mene u lijevu stranu kosulje na srce se potpisuje a nigdje mrlje crvene
Samo joj reci istnu da cijeli zivot cekas nju pridji joj, kad ti kazem ja kreni, ma, vrijeme je da zna
Ref.2x
|
|
| |
|
post # 9 | 15.07.2011 , 9:42 PM
|
sedam subota
Dado: Brzo zivim, brzo ljubim, brzo ispijam dvaput se na isto mesto nikad ne vracam ljudi kazu - sta je tebi, da l' si normalan ovaj zivot brzo prodje, ja to dobro znam
Aca: Ma nema stvari koju nisam probao po tankim linijama uvek brzo hodao mnogo puta s djavolom se kockao ali s andjelom na ramenu sam zaspao
REF. Sedam je subota broj nedeljno da budem svoj redovna doza je to sedam subota nedeljno
Aca: Uzivam jer vredan dan je svaki dan svako jutro za to vece pravim novi plan tako mi je stalno cele nedelje nije dobro, nije bolje, samo najbolje
Dado: Brzo vozim, brzo mislim, brzo osvajam sve sto mogu sutra - danas ja zavrsavam sta je bilo, sta ce biti i ne razmisljam ovaj zivot brzo prodje, ja to dobro znam
Aca: Svaku tacku ovog sveta vec sam zgazio o milion zidova sam glavu razbio ali ni zbog cega meni nije zao a Bog nikada na mene nije dao
REF. Dado: Sedam je subota broj nedeljno da budem svoj redovna doza je to sedam subota nedeljno
Duet: Zar je tacno da to nije zdravo da je zivot bolest ma, ne slusam ih, samo pravo nek padnem u nesvest
REF. Duet: 2x
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
|
|
post # 11 | 15.07.2011 , 10:38 PM
|
14 godina
Nije mi bilo tad ni 14 kad sam na svijetu ostao sam otac mi bio asfalt bez srca a hladna ulica zla maceha
Bilo je, brate, previse bola glavom kroz zid sam isao i ko na ostrici brijaca ja sam sito, reseto prosao
Ref. Na ovom srcu rana je dvjesta i bar za tol'ko jos ima mjesta takvi ko ja su sa slojem boje i rodjeni su za heroje
U ovom gradu sto dusu ima srastao ja sam u korenima mnogo mi dao, mnogo uzeo ni ja mu nisam duzan ostao
I sad ponekad dok grijem tugu sjecanja dodju, odvedu me u proslost moju, u proslost ruznu da podsjete me godine
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
2225 poruka na forumu
| |
16
| |
84
|
|
post # 12 | 15.07.2011 , 10:43 PM
|
100 stepeni
Kud pogledam, ne gledam ja nju zamisljam da je tu u mom narucju da je tu u brigama i kad je nevolja i u slatkom snu, u svakom momentu ja zeleo bih da si sa mnom tu
O, nada milion o, da ce biti slom o, daj mi Boze samo jedan tren s ljepotom tom ja poludeo sam skroz za njom
Ref. Srce kljuca 100 stepeni hajde sada pridji meni glava ludi spremna budi ti hajde, hajde, pridji sada pusti brige dok si mlada ukras na tijelu budi mi
I evo nas na istom mjestu u isto vrijeme cekam prava muzika da krene taj ritam jak sve u meni pokrene kako da te osvojim ma haos cu da napravim
Ref.
Kazi, kazi, kako da te imam ja reci jedan od sto nacina koja ti je taktika za tobom mi tijelo zudi za tobom mi glava ludi zato samo moja budi
Hajde, hajde, moja budi noc je vrela skini se hajde raskomoti se nista sad u mraku ne vidi se osim pozude
|
|
| |
|
post # 13 | 17.09.2011 , 11:47 PM
|
Ok party people, it's me baby, MC Yankoo, we gonna get the party started right now, with my man MC Stojan and DJ Mladja, Da-Dado.... We're gonna get the grow on ohh yeah Are you ready???!!! Ohh yeah...one, two, three... Tuning up for Balkan baby, that's the new sound. Tuning up for Balkan baby, that's the new sound. Tuning up for Balkan baby, that's the new sound. Tuning up, up, up.... Posle zabranjenog spota kuku lele, shvatio sam da me jos vise zele. Sada svaka kaze bicuj me, hajde pozuri. Ja i dalje punim klubove, dok masa ludi.
Na kozi Balkan istetoviran, u srcu majka rodjena. Vuce me nostalgija, nasi ljudi i muzika. Na kozi Balkan istetoviran, u srcu majka rodjena. Vuce me nostalgija, nasi ljudi i muzika, i muzika, i muzika, nasi ljudi i muzika, nasi ljudi i muzika.
One, two, three, Ba - Ba - Ba - Ba - Ba - Balkan. Klubovi me cekaju, Evropa zove. Cetri strane sveta i zene nove, sve su najlepse ko gas. Put me zove nazad, ja moram poci. A srce mi se kida i ove noci... ...kad pomislim da opet odlazim. One, two, three...
Na kozi Balkan istetoviran, u srcu majka rodjena. Vuce me nostalgija, nasi ljudi i muzika. One, two, three.... Na kozi Balkan istetoviran, u srcu majka rodjena. Vuce me nostalgija, nasi ljudi i muzika.
Ja volim Ba - Ba - Ba - Ba - Ba - Balkan. Ja volim Ba - Ba - Ba - Ba - Ba - Balkan. Ja volim Ba - Ba - Ba - Ba - Ba - Balkan. Ja volim Ba - Ba - Ba - Ba - Ba - Balkan. Ja volim.... Tuning up for Balkan baby, that's the new sound. Tuning up for Balkan baby, that's the new sound. Tuning up for Balkan baby, that's the new sound. Tuning up, up, up....
Na kozi Balkan istetoviran... http://youtu.be/OOLio12duC8
|
|
| |
|
post # 14 | 29.09.2011 , 10:44 PM
|
DA SAM TADA BOLJE TE ZNAO
Pogledaj me sada kako sam bled, umoran, star i ništa u meni više nema onaj žar a kako sam nekada ja voleti te znao dadoh ti ljubav svu, ma sve sam svoje dao.
Pogledaj sada, sad ništa nemam sve dublje tonem, na zlo se spremam.
Ref. Da sam tada bolje te znao ne bih svoju ljubav ti dao ne bih svoje srce ti dao da bih se kajao.
Svima reci koliko vredim za tebe ginem, život ne štedim dobar si glumac, al' čovek nisi mene ubila si.
O, kako je teško kada odjednom ostaneš sam noćima budan, a dan ne ugledam a kako sam nekada živeti ja znao dadoh ti život svoj, ma sve sam svoje dao.
Pogledaj sada, sad ništa nemam sve dublje tonem, na zlo se spremam.
Ref.
Da sam tada bolje te znao ne bih svoju ljubav ti dao ne bih svoje srce ti dao da bih se kajao.
Svima reci koliko vredim za tebe ginem, šivot ne štedim dobar si glumac, al' čovek nisi mene ubila si.
Poruku je menjao/la Marija_Nikola - Cetvrtak, 29.09.2011, 10:46 PM
|
|
| |
|
post # 15 | 18.11.2011 , 2:32 PM
|
KOSE CRNE
Zavede me ko nijedna jednim dahom lako pa sad od te srece ne znam ni kuda ni kako
Razlila po mome srcu kap ljubavi vrele kao sreca pruzila mi svoje ruke bijele
Ref. 2x Oci plave, kose crne od ljepote dusa trne ljubav se u meni ta na prvi pogled javila
Jos nijedna zena nije moju ljubav krala ljubav krala, srce dala dusu obasjala
Zbog nje ja sam na sve spreman na sve sto pozeli samo ne da njenu ljubav s nekim drugim dijelim
Ref.
|
|
| |
|
post # 16 | 28.11.2011 , 5:30 PM
|
BILA JE LIJEPA Bila je lijepa, lijepa poput obecanja pamtim svaki dan zabavljanja rijeci cini mi se svake sjetim se al' nema je kraj mene
Kazu da prosla je kroz mnogo toga nasla utociste je kod Boga trazim, nocas pred tim vratima sam ja i molim da mi je da
Ref. 2x Sada kad bi mog'o biti s tobom kao nekada da mi te vrati samo jedan dan da svu ljubav sto sam drugim samo tebi dam i da tebi, samo tebi pripadam
|
|
| |
|
post # 17 | 08.01.2013 , 2:51 PM
|
Koliko mi malo fali da poletim kada tvoje lijepo lice gledam, još manje da odlijepim i da poludim jer te nema.
Refren Ko zna gdje si ove noci dok se moje tijelo koci za tobom, samo za tobom.
Koga zovem u samoci kad su straza tvoje oci srcu mom, za tebe cuvano.
Javi se barem da mi kažeš laku noc, budi dobra samo to ' mi je potrebno.
Ja i ne živim od kad nisi kraj mene sad te molim da se vratiš jer se brinem za sebe.
Bez tebe svuda lutam sam, lutam sam jer ja sada nemam nikog više ni sa kim i ne pricam samo placem i uzdišem.
Refren x2
Javi se barem da mi kažeš laku noc, budi dobra samo to ' mi je potrebno.
Ja i ne živim od kad nisi kraj mene sad te molim da se vratiš jer se brinem za sebe.
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|