Sandra Prodanovic (Afrika)
|
|
|
post # 1 | 20.06.2011 , 4:18 PM
|
Sandra Prodanovic - Kad zaplacem
Jos u mome oku spavas ceznja kuca kad se najmanje nadas i uvek nudi stara secanja za tvoje ime svi vec odavno znaju oziljak jedan, i sta imam na kraju zivot mi je gola pustinja
Ref. Kad zaplacem i kada se molim da nestanem jer tako te volim tvoja sam i zauvek bicu robinja kad zaplacem i kada se molim da nestanem jer tako te volim seti se da nekad sam bila boginja tvoja boginja
Djavo kao da mi preti a meni nema vise sta uzeti svaki bol cu lako podneti strah mi svaku nadu brise jos koji minut i nikada vise mene nece boleti
Ref. 2x
dj masi
|
|
| |
|
post # 2 | 17.09.2011 , 11:55 PM
|
Zoves me, trazis me gde si luce bio juce pises mi poruke stojis ispred moje kuce kao kuce
Ref.
Molices ti mene mili moj preklinjaces da se vratim kad te vide znam da reci ce pogledaj ga kako pati
Pet minuta mojih doci ce cekaces me ispred vrata a ja necu da ti otvorim vise necu biti sama ja
Cimas me, davis me gde si bio ovih dana nudis mi ceo svet luce moje bas ti hvala sve ti dzaba
|
|
| |
|
post # 3 | 15.11.2011 , 3:04 PM
|
AFRIKA Utorkom i petkom i ponedeljkom ne kriješ, ne kriješ da spavaš s' njom sredom i četvrtkom spavaš kod mene a vikenda svakog sa obadve
Ona zna za mene i ja znam za nju nema tu, nema tu sujeti mesta jer da boljeg nema na celom svetu svaka od nas je baš toga svesna
Ref. Vreo k'o Afrika, jak k'o Amerika koja ne bi pristala da te sa drugom deli kad s' tobom ima sve što poželi
Pun kao Švajcarska, širok k'o Aljaska to nije interes, dragi, daleko bilo pa to je ljubav ma što to značilo
Znam da izgled vara, ali njegov ne nema tu prevare, nema laži lep na prvi pogled, na drugi još bolji na treći daš mu sve što zasluži
Ref. 2x
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 4 | 05.12.2012 , 10:45 AM
|
Sandra Afrika - Neko ce mi nocas napraviti sina Sporo mi prolaze sati, tika tika tak. Do kuce uvek me prati neki manijak.
Ja svima zalupim vrata, i napravim lom. A onda zaspim sama, jer ti si sa njom.
Dok ti drugoj grejes postelju, luda glava sprema nevolju. Na visoke kad stanem pete, nestaces ko dim cigarete.
Refren x2 Neko ce mi nocas napraviti sina, vatru pali flasa crnog vina. Haljina na podu, dobar znak za srecu, ko si ti, do jutra znati necu.
Dok drugoj grejes postelju, luda glava sprema nevolju. Na visoke kad stanem pete, nestaces ko dim cigarete.
Refren x2
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |