Nedeljko Bajic Baja
|
|
2225 poruka na forumu
| |
16
| |
84
|
|
post # 1 | 15.07.2011 , 8:18 PM
|
Mini Suknja
Okrecu se ljudi, okrecu se djaci okrecu se domaci, bogami i stranci kada prodjes gradom gleda pola sveta okrece se, okrece zbog tebe planeta pola sveta nek rumeni a ti mala dodji meni
Ref. 2x Mini, mini, mini suknja lepo ti stoji, nosi je stalno zima, leto, vruce, hladno stoji ti maksimalno
Okrecu se veliki, okrecu se mali da su na mom mestu i zivot bi dali gledajte, al' znajte kako stvari stoje to sto mini skriva to je samo moje pola sveta nek rumeni a ti mala dodji meni
Ref. 3x
|
|
| |
|
post # 2 | 17.09.2011 , 11:49 PM
|
Znao sam malu samo iz vidjenja poneko zdravo ili dovidjenja da ima decka, rekli su mi drugi ne gledaj je, i vreme ne gubi
Toga je dana lilo k'o iz kabla nebo i zemlju sastavi u jedno a mala stoji ispred moga stana k'o siroce ljubavi zeljno
Ref. 2x Mokra do koze, pita da udje ima li ista sladje nego tudje mokra do koze, skida sve sa sebe kaze, mislim nocima na tebe
Nije da nisam lovio njen pogled al' svi u kraju rekli su mi opet da ima decka, i da s' njim je dugo ali onda desilo se cudo http://youtu.be/6ZnfYnAi7d8
|
|
| |
|
post # 3 | 29.09.2011 , 10:35 PM
|
DODIR NEBA
Ti, moja tajno večita, ti ostaješ kad sve druge odu. Mislio sam da je rano, pravu ljubav da probamo, menjao sam tebe za slobodu.
Ref. Niko se ne ljubi kao ti, ni jedna ne ume, ni da mi misli pročita, ni da me razume. Kako bez krila da poletim znala si šta treba, da osetim dodir neba.
Ti, moja dugo predivna mog života najlepši si deo. Mislio sam nije vreme ni za tebe ni za mene, previše te nisam video.
Ref. Niko se ne ljubi kao ti, ni jedna ne ume, ni da mi misli pročita, ni da me razume. Kako bez krila da poletim znala si šta treba, da osetim dodir neba.
|
|
| |
|
post # 4 | 01.12.2011 , 1:23 PM
|
NEDELJKO BAJIC BAJA - ZAPISANO JE U VREMENU
Zapisano je u vremenu kakva je to ljubav bila kamo srece za nas dvoje kad bi se nekom ponovila
Zapisano je u vremenu da se secam, da se secas rekla si mi, volecu te doveka a ja tebi, nemoj da me cekas
Ref. 2x Zazmuri, broj do sto, to bice dovoljno da probam nekako da odem bezbolno ja necu voleti posle tebe ni u snu zapisano je u vremenu
Zapisano je u vremenu da smo mnogo jaki bili a gde bi nam bio kraj jos da smo se za ljubav borili
Zapisano je u vremenu plakala si, i ja s tobom i na kraju, kad si rekla volim te teska srca rekao sam zbogom
Запазено е във времето
Запазено е във времето. Kаква беше тази наша любов? Kъде имаше такова щастие за нас... Кога ли би се някога възродила?
Запазено е във времето, да си спомням, да си спомняш. Каза ми: Oбичам те завинаги! А аз на теб: Недей ме чака!
пр. 2х Притвори очи, преброй до сто, дано бъде достатъчно, да пробвам някак си да си отида безболезнено. Не искам да те обичам, дори в съня си... Запазено е във времето...
Запазено е във времето, че бяхме достатъчно силни. А кога за нас дойде краят? Да се бяхме борили още за любовта си...
Запазено е във времето. Плакала си. И аз с теб. И накрая, като каза: "Обичам те!", тъжно казах ти: "Сбогом!".
:P
|
|
| |
|
post # 5 | 02.12.2011 , 4:08 PM
|
OFICIR S' RUŽOM
Da me nevinog optuze da me u zasedi okruze kao oficir s ruzom donecu odluku necu pristati na predaju za ponos oruzje nemaju za to im saljem ovu poruku
Ref. 2x Mogu da mi ukradu i ovo malo para mogu da mi uzmu ovo srce iz nedara
Da me drze na hlebu i vodi i bez sna ali ne mogu da mi uzmu tvoje ime s usana
Da me nevinog osude u pola noci probude da me zatvore na golom otoku necu pristati na predaju za ponos oruzje nemaju zato im saljem ovu poruku
Ref. 2x
Ref. 2x
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 6 | 04.12.2012 , 9:17 PM
|
Nedeljko Bajic Baja
Zemlja ljubavi
Ti, s tako malo godina imas puno vremena da zivis jos u snovima a ja, sve sam to vec prosao na pocetak dosao meni treba jaci vetar u jedrima
Pokazi da imas ukusa i stila da ne bude uzaludno sto si moja bila
Ref. Samo napred, lutko lepa cekaju te putovanja ja sam tvoja avantura a ti moja tiha patnja
Samo napred, lutko lepa ljubav je u drugom planu nadji svoju zemlju cuda dok ja nadjem obecanu zemlju ljubavi
Ti, bas si duha nemirnog takvu stvorio te Bog s tobom nevolje predosecam a ja, nije da odustajem nego sebe poznajem veruj, vec sam gresan cim te pogledam
Ref.
Ti, oko moje predivno zanima te jedino da uzivas u carima a ja, sve sam to vec prosao na pocetak dosao sada tezim nekim pravim stvarima
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |