Vlado Georgiev
| |
501 poruka na forumu
| |
443
| |
REP OFF
|
|
post # 1 | 10.10.2008 , 7:15 PM
|
Andjele Govore ljudi sta im je volja ako to jos ne znas nisi ni ti bolja Sve ce ti reci samo da sude da naude meni, da me ne volis vise a ja sanjam snove lude i dacu sve da tako bude Ref. Andjele, andjele istina nije da nesto krijem od tebe pogledaj me, pogledaj me vidis li nisam vise svoj vidis li da sam samo tvoj andjele, andjele Govore ljudi i tako te lazu sve sto pricaju ti neka meni kazu Svi ce pomoci, samo da sude al' istinu pravu ja cu ti reci samo s tobom noci lude i dacu sve da tako bude Ref. 2x
|
|
| |
501 poruka na forumu
| |
443
| |
REP OFF
|
|
post # 2 | 06.04.2009 , 4:36 AM
|
BOLESNI OD LJUBAVI Dugo te poznajem, ti dobro me znas sjecam se, mogla si i sebe da das za ljubav sto postoji, al' ne moze da zivi jer krivi smo ti i ja Jos uvijek znam sve sto sam znao i tad i mogu reci sto sam rekao i tad al' slagacu kad kazem da prestacu da lazem lazem kao ti kad kazes da ces mi vjerovati Ref. Sa tobom tonem u vir bez tebe nasukan sam kao brod na hrid i ide nam i ne ide samo da drugi ne vide Nemas, a dala bi sve samo da opet bude kao ranije o zar smo to ja i ti bolesni od ljubavi Koliko puta mislim gdje li si sad krenem bas nikuda i sretnem te tad i tako osmijeh mi izvuces pod kozu se uvuces i opet sve po starom
|
|
| |
501 poruka na forumu
| |
443
| |
REP OFF
|
|
post # 3 | 06.04.2009 , 4:37 AM
|
JEDINA Naslovna > Izvodjaci > Vlado Georgiev > Jedina Vlado Georgiev - Jedina Dodao: Administrator | Pregleda: 2295 | Datum unosa: 2007-09-14 Cinim sve mislim, najbolje za nas krijem se mislim, ne treba da znas Jedina, istina nije da si jedina a trebalo bi jer si najbolja izmedju ljubavi i nas je laz i istina Dobro znam svaki dodir tvoj i glas al' gubim se ona izmedju je nas Jedina, istina nije da si jedina a trebalo bi jer si najbolja izmedju ljubavi i nas je laz i istina Ref. 2x Kad vino popijem razum izgubim sve zaboravljam i nista ne vidim i tebe dodirnem, drugo ime dozivam pijan ti dusu otvaram Dobro znam svaki dodir tvoj i glas al' gubim se ona izmedju je nas Jedina, istina nije da si jedina a trebalo bi jer si najbolja izmedju ljubavi i nas je laz i istina Ref. 2x
|
|
| |
501 poruka na forumu
| |
443
| |
REP OFF
|
|
post # 4 | 06.04.2009 , 4:37 AM
|
TROPSKI BAR We're havin' a good time now Kad otvoris to 'ladno pivo, Vlado oli dodat' mi ga ti da se kucnemo pred put pa da se uputimo mi Jer tamo je srcu toplo i nama treba suncev sjaj neki tropski raj dje je sve haj zato ne staj, nego aj, nego aj nego a-aj Tako mi treba da se izgubim i od svega da se odmorim malo i djevojku da promjenim pa nek i mene neko odmjeni Puno je posla bilo da odradim a trosim vise nego sto zaradim idem da zajmim pare, zajmi i ti i uzmi sve sto je potrebno i pakuj se i idemo, idemo Ref. Tropski bar, pivo mi daj pusti muziku i ne peglaj tropski bar, pivo mi daj pusti muziku i ne prekidaj Zato odosmo mi na pute daleke dje nas cekaju vrh, ribe neke od kojih ti se pamet obrne i to crne koje piju djus, ne nose stikle ne nose brus, jer nisu navikle idemo i briga nas sad ceka nas more pivo i hlad I treba negdje da se izgubim i od svega da se odmorim idem da zajmim pare, zajmi i ti i uzmi sve sto je potrebno i pakuj se, idemo Ref. 2x We're havin' a good time now
|
|
| |
501 poruka na forumu
| |
443
| |
REP OFF
|
|
post # 5 | 06.04.2009 , 4:38 AM
|
ZIVIM DA TE NADJEM Svako te pominje i svakog briga je sta se to desilo sa nama Pomislim poziv je tvoj a znam da ne znas ni broj sta se to desilo sa nama U sve cu da vjerujem samo da ljubim te drugi te kradu od mene ja ipak nadam se Ref. Zivim da se vratis znam da je tesko opet da nadjes put zivim da te nadjem zbog tebe zivim ja, ti si jedini razlog ja znam Al' ostani sama da te pronadjem i da te vratim znam da je tesko opet da nadjes put Zivim da te nadjem zbog tebe zivim ja, ti si jedini razlog, ja znam ostani sama, ostani, molim te Svako te pominje i ko da vjeruje da da tako govoris o nama Pomislim poziv je tvoj a znam da ne znas ni broj sta se to desilo sa nama U sve cu da vjerujem samo da ljubim te drugi te kradu od mene ja ipak nadam se Ref. Al' ostani sama dok te pronadjem i dok te vratim znam da je tesko opet da nadjes put Zivim da te nadjem zbog tebe zivim ja, ti si jedini razlog, ja znam ostani sama, ostani, molim te
|
|
| |
501 poruka na forumu
| |
443
| |
REP OFF
|
|
post # 6 | 06.04.2009 , 4:38 AM
|
NISAM KAO ON dobro je kad te dugo ne vidim nisam kriv a ni tebe ne krivim kad te vidim ja se priblizim a kad ti pridjem ja te obidjem dugo samujem, a ti si sada s njim ja po svom i nikog ne molim ja ne zelim biti s bilo kim i voljecu te dok sam ziv nisam kao on, ali briga me za to vise mi ni ti, nista ne znacis s tobom ne, a ni bez tebe i bolje sam zasluzio, zar ne nisam kao on, ja nisam kao on sad bi ti, al' je prekasno za nas jer ja nisam nisam, nisam nisam, nisam kao on
|
|
| |
|
post # 7 | 18.11.2011 , 2:37 PM
|
Hej ti,i ova besana noc je zbog nas, da znas, a gde si ti, doci cu, pristacu, radicu sve zbog nas, sad sve je crno poput tvoje kose, i ovi dani neku tugu nose, ja vjerujem u nas, ja vjerujem u nas
Hej ti, reci ko smo mi sada, ako sretnemo se ko sto tada srela si njega, ja nju. Hej ti, kisa mi niz lice pada, ja necu kuci gdje smo tada zivjeli kao u snu, dok nije poslo po zlu. Hej ti, jednom smo imali, cuvali sve za nas, a gdje si ti, doci cu, pristacu, radicu sve zbog nas, sad sve je crno poput tvoje kose, i ovi dani neku tugu nose, ja vjerujem u nas, ja vjerujem u nas
Hej ti, reci ko smo mi sada, ako sretnemo se ko sto tada srela si njega, ja nju. Hej ti, kisa mi niz lice pada, ja necu kuci gdje smo tada zivjeli kao u snu, dok nije poslo po zlu, premalo bio sam tu, kad je najvise trebalo znam, i kajem se, al' ti si presudila tadAdded (18 Nov 2011, 1:37 PM) --------------------------------------------- [i][color=red]AKO IKAD OSTARIM
Kud me vodi ovaj zivot ludi ja sam vagabundo u kafani pice, zene dugo zivim ludo
Ali ponekad se zapitam na kratko dokle bice tako i vidim da je samo jedna zena svog zivota vrijedna
Ref. Skitam i lutam, al' dokle cu moci ako ikad ostarim ko ce mi pomoci da prezivim svaki dan necu moci sam
Provodim s drustvom i dane i noci ako ikad ostarim da l' ce iko doci niko nece biti tu ako nisi ti ako ikad ostarim
Ako jednom ova mladost prodje kao casa vina sta ce biti kuci kada dodjem koga tamo ima
I cesto se zapitam na kratko dokle bice tako i vidim da je samo jedna zena svog zivota vredna
Ref. 2x
|
|
| |
|
post # 8 | 28.11.2011 , 2:13 PM
|
DO SVITANJA Čitav svijet mijenja se zašto ne bi mogli ti i ja
Ako treba ja mogu sve poći s' mora na vrh planine da vidim ljude s' druge strane jer dobre lako prepoznajem
Gdje god pođem možeš ti al' dugo misliš pa odustaneš i budem sam u divljini jer ti to ne razumiješ
Kad smo skupa sve nam je blisko al' hoću novo, a ti bi isto
Ref. Čitav svijet mijenja se zašto ne bi mogli ti i ja misliti drugačije živjeli bi bez kajanja
Čitav svijet ljubi se pa zagrli me toplim usnama ljubiti nije grijeh ljubimo se do svitanja do svitanja
Meni sve je avantura i sve mi prija, al' ti me namučiš kad si hladna kao bura i svakog bi sve da naučiš
Kad smo skupa sve nam je blisko al' hoću novo, ti hoćeš isto
Ref.
Čitav svijet mijenja se zašto ne bi mogli ti i ja
|
|
| |
|
post # 9 | 25.05.2012 , 1:58 AM
|
Jedina suzo s moga jastuka reci mi da nisi njegova moja si i zauvijek ostani njemu ne treba niko, al' meni trebas ti
Ti, njegova i moja suzo mojih snova a bila si moja
Najdraza, sve ti svoje poklanjam samo ostani i nikad nikad ne idi
Moja si i bila i ostala mene volela, a snove drugom dala ti, njegova i moja zeljo mojih snova, ostani moja
Ref. Draga, ne ostavljaj me sada dok su moje noci hladne ti pored njega budis se u svitanja
Draga, moras reci sada jer kad svane ova zora jedan poci mora bez pitanja
Ti si mi ono sto nedostaje jedna jedina, u svemu prva i poslednja ne bi ti sa njim zore svitale ko uz mene jedino moje i najdraze
Ti, njegova il' moja volja je tvoja, a bice i moja
|
|
| |
|
post # 10 | 25.05.2012 , 4:06 AM
|
Quote (G_A_R_I) Kud me vodi ovaj zivot ludi ja sam vagabundo u kafani pice, zene dugo zivim ludo
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
|