Halid Beslic
|
|
|
post # 1 | 02.12.2011 , 10:56 AM
|
Halid Beslic - Lijepa pa i pametna
Sto nisam ja prije pito za tebe a samo dvije si kuce od mene koja je ovo nedjelja da me mucis jedina koja je ovo nedjelja samo prolazis a ne svracas
Ref. 2x Lijepa pa i pametna al srce joj od kamena nece ona ne brine sto ja umirem
Mozda si ljuta al tako ne izgledas budi mi dunja u basci ti jedina koja je ovo godina da me mucis prelijepa koja je ovo nedjelja samo prolazis a ne svracas
Ref. 4x
:P
|
|
| |
|
post # 2 | 02.12.2011 , 3:53 PM
|
I ZANESEN TOM LEPOTOM
Bas u vrijeme kad je tuga srce svila hej naisla je ljepotica moja mila hej
Ref. 2x I zanesen tom ljepotom dobih volju za zivotom zaljubih se i ne zalim pokraj nje cu da ostarim
Prihvati me kao niko u zivotu hej i dade mi svoju mladost i ljepotu hej
Ref. 2x
Eto tako zaboravih jedno vrijeme hej tugu, mladost i nestvarne uspomene hej
Ref. 2x
|
|
| |
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 4 | 04.12.2012 , 12:01 PM
|
Halid Beslic Miljacka
Ja sve ove dane, cekam da mi svane da vidim tvoj dragi lik ja sve ove dane tjesim jarane a bolan vise sam od njih
Jednom si rekla, nisi porekla da sam za tebe jedini mene si zvala, a srce dala drugome da ga isprosi
Ref. 2x Ko bi rek'o cuda da se dese pa Miljacka mostove odnese da ne mogu tebi doc' da ne mogu ulicom ti proc'
Ja sve ove noci, cekam kad ces doci doci u zivot moj ja sve ove noci zivim u samoci jer mogu biti samo tvoj
Jednom si rekla, nisi porekla da sam za tebe jedini mene si zvala, a srce dala drugome da ga isprosi
Ref. 2x
Da ne mogu tebi doc' da ne mogu ulicom ti proc'
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 5 | 04.12.2012 , 2:26 PM
|
Halid Beslic - Hej zoro, ne svani
Put me zove moram poci snijegovi su okopnjeli a pred kucom moje drage procvjetao bagrem bijeli
Ref. Hej zoro, hej zoro, hej zoro ne svani, ne svani, ne svani stara ljubavi sa mnom ostani
Na proplanku zena stoji k'o boginja sva u cvijecu bijelom rukom cudno mase k'o da nikad doci necu
Ref.
Vrijeme prodje, covjek dodje i pred kucom njenom stade ali bagrem svog zivota jadan tuzan ne poznade
|
|
| |
|