Hanka Paldum
|
|
|
post # 1 | 02.12.2011 , 11:01 AM
|
Hanka Paldum - Sto svaka zena sanja
Ono što svaka žena sanja tebi nikad nije bila tajna. Tvoja duga putovanja čekala sam sama do svitanja.
Ono što svaka žena voli dušo moja, to si uvijek znao. Dao si mi sve na svijetu al' mi ipak ništa nisi dao.
REF. Voli me, samo me voli ova me samoća boli. Neću pusta obećanja meni treba milovanja, to što svaka žena sanja.
Voli me, samo me voli ova me samoća boli. Pusti kuće i imanja meni treba milovanja, to što svaka žena sanja.
Ono što svaka žena voli dušo moja, to si uvijek znao. Dao si mi sve na svijetu al' mi ipak ništa nisi dao.
REF.
:P
|
|
| |
|
post # 2 | 02.12.2011 , 3:51 PM
|
CRNE KOSE
Crne kose, raspletene bujne mrsile su ruke tvoje samo jedan dan ljubio si usne moje rujne ljubav prodje kao kratak san
Ref. 2x Znam jos uvijek crne kose sjaj osjecaje probudi u tebi mozes reci da je svemu kraj nikada ti vjerovala ne bih
Crne kose, niko ne miluje cekam tebe da ostvarim jedan davni san darivacu sve sto se daruje sve za ljubav, sve za jedan dan
Ref. 2x
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 3 | 04.12.2012 , 12:09 PM
|
Hanka Paldum - Voljela sam, voljela
Trazim drugog al' srce nece nece ni da zna, nece ni da zna ljubim drugog al' srce pati pati k'o da zna, pati k'o da zna
Ref. 2x Voljela sam, voljela voljela sam, znam cekala sam, cekala srce da mi da
Kog da trazim kad njemu dadoh sve i ostah sama, sve i ostah sama sta da nudim kad njemu dadoh sve i ostah sama, sve i ostah sama
Ref. 2x
Opet kad bih rodila se njemu sve bih dala, njemu sve bih dala jos jednom kad bih ja da biram drugog ne bih zvala, drugog ne bih zvala
Ref. 2x
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |