TOMA ZDRAVKOVIC (LEGENDA)
|
|
|
post # 1 | 02.12.2011 , 11:15 AM
|
TOMA ZDRAVKOVIC - Izgubljene ljubavi
Izgubljene ljubavi vracaju se same zuto lisce jeseni pada mi na rame
Izgubljene ljubavi bude se u dusi izgubljene ljubavi moj se zivot rusi
Ref. 2x Odlaze i dolaze radosti i tuge samo ti se ne vracas ti jos ljubis druge
Izgubljena nada moju dusu dira ova jesen tuzna je srce nema mira
Sad me muce secanja na te davne dane ova jesen sumorna povredjuje rane
Ref. 2x
Skim se sada raduje kome pesme peva ova jesen sumorna a nje vise nema
Izgubljene ljubavi bude se u dusi al' je jesen tuznija moj se zivot rusi
Ref. 2x
:P
|
|
| |
|
post # 2 | 02.12.2011 , 3:43 PM
|
OSTAO SAM SAM
Samo tuzne noci znaju da je volim jedna zena odnela je sve samo srce moje ne znam da l' ce moci ove noci da izdrzi sve
Dugo, dugo zoru ranu cekam uzalud 'ej zivote, srece nema tugo golema
Ref. 2x Nemam, nemam srece nigde nista ostao sam sam ostao sam sam suzo vrela, tugo golema
Samo tiho, tiho ciganine stari neka jeca violina sad neka setni zvuci moju dusu lece nek me pesma podseti na nju
Ref. 2x
|
|
| |
|
post # 3 | 19.01.2012 , 1:05 PM
|
ZORA SE RADJALA (DUET NOVICA ZDRAVKOVIC)
Secam se jedne zore jesenje kise su lile ona je tiho plakala i saptala poljubi me
Ref. 2x Zora se radjala, ona je plakala i ja sam plakao s njom
Milovah njenu kosu mokru od jesenje kise znao sam kad bude otisla necu je videti vise
Ref. 2x
Vise se nismo sreli jesen je odnela sve al' uvek kad padaju kise setim se, setim se nje
Ref. 2x
I ja sam plakao s njom (3x)
Moja najdraza
|
|
| |
393 poruka na forumu
| |
36
| |
392
|
|
post # 4 | 19.01.2012 , 1:29 PM
|
TOMA ZDRAVKOVIC EVO VEC JE JESEN
Proveli smo leto, zajedno smo bili, setali kraj mora i sanjali snove... A more ko more nemirno i plavo, kao kosa tvoja kao oci tvoje...
A more ko more nemirno i plavo, kao kosa tvoja kao oci tvoje...
Evo vec je jesen, a tebe jos nema... Sigurno si negde novu ljubav srela a ja sivu jesen, zamenih za leto, pa proklinjem more i to tuzno leto...
Evo vec je jesen, a tebe jos nema... Sigurno si negde novu ljubav srela a ja sivu jesen, zamenih za leto, pa proklinjem more i to tuzno leto...
Tuzno moje leto gde je ona sada, ova siva jesen, ona tako mlada. Moze da zaluta kao jagnje malo, milo moje sunce, gde si zalutalo...
Moze da zaluta kao jagnje malo, milo moje sunce, gde si zalutalo...
pa proklinjem more i to tuzno leto...
pa proklinjem more i to tuzno leto...
Live to ride,ride to live...
|
|
| |
|
post # 5 | 19.01.2012 , 2:01 PM
|
PROKLETA NEDELJA
Prokleta je ova nedelja prokleta je sva u suzama gde da lutam, gde da nadjem mir zasto ode kada nisam kriv
Nedelja je dan kada si otisla nedelja je najtuzniji dan vidim jednu suzu u tvojim ocima nedelja je ja sam opet sam
Ref. 2x Marija, Marija zivot mi je prepun suza
Uvek kada dodje ovaj dan svatim da si sama, da je kraj zoru cekam vrelim suzama tuzna je svaka nedelja
Nedelja je dan kada si otisla nedelja je najtuzniji dan vidim jednu suzu u tvojim ocima nedelja je ja sam opet sam
Ref. 2x
|
|
| |
|
post # 6 | 30.06.2012 , 3:20 AM
|
Da li si mi verovala zeno jedina da li si mi verovala dal' si prastala
Kad sam tebi dolazio mrtav, umoran da li si mi verovala da sam bio sam
Ref. 2x Kafana je moja sudbina ona me je sebi uzela kafana je moja istina zeno jedina
Lutao sam godinama srecu trazio lutao sam godinama dok sam shvatio
Da na ovom belom svetu nema milosti da bez tebe duso moja nema radosti
Ref. 2x
Mozes li mi oprostiti zeno jedina mozes li mi oprostiti sto si patila
Sto te suza na jastuku jutrom budila sto te nocu mesto mene tama grlila, zeno jedina
Ref. 2x
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 7 | 04.12.2012 , 12:06 PM
|
Toma Zdravkovic Danka
Cele noci lutam ulicama pustim Danka ti si moja ljubav najveca na svetu o Danka kako da ti kazem koliko te volim Danka kad si ti zivot moj
Ref. Ja moram da pijem da ublazim bol o kako je tuzan ovaj zivot moj o kako su noci duge Danka ja ispijam case bez prestanka i sapucem Danka, Danka volim te
Nemoj da se ljutis sto ti pisem pesme Danka ti si svoju ljubav poklonila drugom o Danka ja jedino mogu da pevam o tebi Danka jer si ti zivot moj
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 8 | 04.12.2012 , 2:18 PM
|
Quote (Bosankaaa) Toma Zdravkovic Danka
Cele noci lutam ulicama pustim Danka ti si moja ljubav najveca na svetu o Danka kako da ti kazem koliko te volim Danka kad si ti zivot moj
Ref. Ja moram da pijem da ublazim bol o kako je tuzan ovaj zivot moj o kako su noci duge Danka ja ispijam case bez prestanka i sapucem Danka, Danka volim te
Nemoj da se ljutis sto ti pisem pesme Danka ti si svoju ljubav poklonila drugom o Danka ja jedino mogu da pevam o tebi Danka jer si ti zivot moj
E to mi je njegova omiljena pesma...
Kao i ova:
Toma Zdravkovic Tuzno leto
Proveli smo leto zajedno smo bili setali kraj mora i sanjali snove
A more ko more nemirno i plavo kao kosa tvoja kao oci tvoje (2x)
Ref. 2x Evo vec je jesen a tebe jos nema sigurno si negde novu ljubav srela
A ja sivu jesen zamenih za leto pa proklinjem more i to tuzno leto
Tuzno moje leto gde je ona sada ova siva jesen ona tako mlada
Moze da zaluta kao jagnje malo milo moje sunce gde si zalutalo (2x)
Ref. 2x
Pa proklinjem more i to tuzno leto (3x)
|
|
| |
|
|
post # 10 | 20.04.2013 , 8:16 PM
|
Dotak'o sam dno zivota i pakao i ponore ali ti mi dusu uze prokleti zenski stvore pa zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi
Ref. 2x Kako da te muko moja kako da te tugo moja kako da te srce moje za trenutak zaboravi
Duboko je, daleko je ja osetih svu gorcinu dotak'o sam dno zivota sad verujem u sudbinu ali tebe vise nema u snovima ni na javi
Ref. 2x
Sibali su moju dusu i orkani i tornada ali ti mi dusu uze prokleta zeno mlada pa zbog tebe nemam mira u snovima ni na javi
Ref. 2x Sve je u zivotu prolazno moj druze i ljubav i tuge i svi srecni dani sad kada je nema neka placu ruze ko' uvelo lisce na jesenjoj grani
Ref. Svirajte nocas samo za nju ja cu da pevam, tugujem i placam svirajte nocas kao da je tu i ako je samo u mislima vracam
Prolaznik sam samo u tom svetu bio igrao boema pevao i pio nekad za trenutak srecan san sam snio a vecitu tugu u dnu srca krio
Ref.
Uspomenom nocas nasu ljubav branim i vracam se tamo gde sam srecan bio kraj prepunih casa i ranjenog srca kad bih mogo' ja bih sve boli ispio
Ref. Samo tuzne noci znaju da je volim jedna zena odnela je sve samo srce moje ne znam da l' ce moci ove noci da izdrzi sve
Ref. 2x Nemam, nemam srece nigde nista ostao sam sam ostao sam sam suzo vrela, tugo golema
Samo tiho, tiho ciganine stari neka jeca violina sad neka setni zvuci moju dusu lece nek me pesma podseti na nju
Ref. 2x LEGENDE NIKADA NE UMIRU!
Poruku je menjao/la Mr_Nex - Subota, 20.04.2013, 8:26 PM
|
|
| |