GARAVI SOKAK
|
|
|
post # 1 | 02.12.2011 , 12:04 PM
|
GARAVI SOKAK - Teci Teci Dunave
Ta tvoja oka dva dva mala badema što mi ih posla Bog protiv vradžbina umesto ordena na mojim grudima noćas su zaspala kao dva bisera u mreži alasa noćas će sanjati pesmu talasa, ko naša tajna riku jelena dunavskih šuma Teci, teci Dunave, teci Dunave, al' ne pričaj nikome daću sve teci, teci Dunave, sve zbog nje teci, teci Dunave, al' ne pričaj nikome Neka nas sakriju krilima ždralovi kad slete na dlan tvoj oko ponoći i neka odu beli brodovi ti nemoj mahati i neka odu beli brodovi ti moja ostani Teci, teci Dunave al' ne pričaj nikome.....
:P
|
|
| |
|
post # 2 | 02.12.2011 , 1:00 PM
|
Kao ja sto sam tebe voleo
Ti idi slobodno ako si resila nek ti je sreca na putu tvom Mnogo je bolje sto nisi pogresila I nisi prekasno shvatila
Kao ja sto sam tebe voleo Kao ja sto sam tebe zeleo Kao ja sto sam tebe ljubijo I zauvek izgubijo
Lepo sto putujes i sto ne tugujes I sto se meni nebi vratila Sto si mi ukrala srce u grudima A nisi nista platila
Kao ja sto sam tebe voleo Kao ja sto sam tebe zeleo Kao ja sto sam tebe ljubijo I zauvek izgubijo
Na dlanu pise sve sta kome ostaje I ti ces nekog voleti Al jednom ljubi se i jednom gubi se To nikad neces preboleti
Poruku je menjao/la Ellectra - Petak, 02.12.2011, 1:01 PM
. . .
|
|
| |
|
post # 3 | 02.12.2011 , 2:36 PM
|
BIĆE BOLJE AKO BUDEŠ TU
Ako 'oces ti oci pokisle da odmoris evo ti, moji dlanovi oni su davno, oni su davno tvoji postali
Ref. Bice bolje ako budes tu sa nekim zivot da podelim bice bolje ako budes tu da ljubav pobedi
Ako 'oces ti sa jutrom da se pojavis ne moras pisma pisati moji su dani odavno tvoji postali
Ref.
Ako 'oces ti da krenu jedni tockovi sto moju srecu pokrecu okreni se, okreni se i dodji mi
Ref.
|
|
| |
|
post # 4 | 04.12.2011 , 1:48 PM
|
Jaoooooooo,prelepe pesme!!! Svaka cast Ellectra i tebi svaka cast Marija_Nikola .... Prelepe pesmice...
|
|
| |
|
post # 5 | 04.12.2011 , 2:02 PM
|
SVAKO IMA NEKOG KOGA VISE NEMA KO STO TEBE IMAM I STO NEMAM JA
dosao je tiho i usao u legendu....
|
|
| |
|
post # 6 | 04.12.2011 , 3:22 PM
|
Garavi sokak je zakon...
|
|
| |
|
post # 7 | 14.12.2011 , 9:48 AM
|
Garavi Sokak - Da li me volis ili ne
Ne ucim geografiju Da ne znam kol'ko daleko si Gusarske mape ne gledam Iz aviona se vidi.. Da crno sam vino pio Na drugoj planeti bio
Da li me volis ili ne To me interesuje Sve ostalo otprilike k'o lanjski sneg Da li me volis ili ne To me interesuje A sve ostalo, relativno je
Ne citam novine I TV ne ukljucujem Ne kopcam se na Internet I briga me za celi svet Crno sam vino pio Na drugoj planeti bio
|
|
| |
|
post # 8 | 09.01.2012 , 11:16 PM
|
SKELEDŽIJA
Sest dinara, dvanaest kopci e, da nemas crne oci ne bi Beges one noci zbog nje glave razbio
Zasile me bolnicarke mislio sam, sve ce proci al' to proci nece moci srcu ovom nema pomoci
Ref. Skeledzijo, skeledzijo prevezi me preko moja mala, moj doktore zasto si daleko
Skeledzijo, skeledzijo sneg ce skoro pasti s kim cu onda, s kim cu onda bele konje krasti
Somborski ce vasar doci sandale cu tebi kupiti i levorver da se nadje ako mene zandar pronadje
Jer ovako vise beli danak necu cekati kroz resetke nije zora to sto zora biti mora
Ref.
Da popravljam kisobrane umem, rode, ali necu i sa mecku po drumovi mene vise neces videti
U kanal cu prim da bacim jer polovnu necu srecu nek vec jednom meni svane da ja zivim s druge strane
Ref. 2x
|
|
| |
|
post # 9 | 09.01.2012 , 11:19 PM
|
GARAVI SOKAK - KO TE IMA TAJ TE NEMA
Nemoze se uhvatiti senka od zivota sto ko dunav tece jer je zivot i svetlo i tama nekad jutro a nekada vece
Ref. 2x Ko te ima taj te nema ko te nema taj te sanja ko te sanja taj te ljubi a ti o tom pojma nemas
Neki zive blizu al' daleko kao kamen ne mogu se maci i kad se za ruke drze stalno u mraku se ne mogu pronaci
Ref. 2x
Al' dotaknu se linije zivota dve sudbine kao jedna traju il' se dirnu, il' se ne dodirnu al' jedna za drugu dobro znaju
Ref. 2x
|
|
| |
|
post # 10 | 09.01.2012 , 11:30 PM
|
NEKO, NEKO KO JE DALEKO
Ljudi samo pitaju ko je meni sakrio sunce za oblak i moju srecu ko casu razbio
Ljudi samo pitaju sto na Tisi boravim i ko je mog'o golube bele da zaboravi
Ref. Neko, neko ko je daleko ko se za mene ne moli neko, neko ko je daleko ko mene vise ne voli
Ljudi opet pitaju ko je meni sakrio sunce za oblak i moju srecu ko casu razbio
Camac sam kuplo i srce darujem talasi sudbine neka ga nose tamo gde stanuje
Ref.
|
|
| |
|
post # 11 | 09.01.2012 , 11:48 PM
|
GARAVI SOKAK - MORNARI SANJAJU MORE
Mornari sanjaju more
Neko kucu, neko stan il' da spava celi dan a neko kada padne noc cesto vice upomoc
Neko perja pun avion neko daje pigmalion ljudi svasta snivaju tako se zanimaju
Ref. Mornari sanjaju more ja da te ljubim do zore i da se uvek sa tobom probudim mornari sanjaju more ja da te ljubim do zore i da te uvek za laku noc poljubim
Nekome su drugi krivi i u sportu i zivotu zato zive kao mis i svako im kaze is
Neko sanja svoju stranku neko put u Kazablanku ljudi svasta snivaju tako se zanimaju
Ref.
Neko sanja kad je zora ljude iz televizora i prasak po temenu za hodanje po vremenu
Neko sanja da je vlast a neko kaze, kakva cast ljudi svasta snivaju tako se zanimaju
|
|
| |
|
post # 12 | 10.01.2012 , 2:19 PM
|
PLAVI SVITAC Ti si meni rec zadala da se nicega ne bojis da samo kad sa mnom dises ti trenutke srece brojis
Kao noc sto pada na grad svetiljke plavih svitaca koje ce jorgani sakriti dva po dva kao noc sto pada na grad odsjaje svilenih haljina koje ce jorgani sakriti dva po dva
Zasadicu novo grozdje i doci po ruku tvoju Novom Sadu ja cu dati zaljubljenu dusu svoju
Zato jutro pije mleko da procveta jedna grana da latice svetu celom daju boju novog dana
|
|
| |
|
post # 13 | 10.01.2012 , 3:48 PM
|
AKO TEBE LJUBIT NE SMEM
Iznajmicu inzinjera da zakuca sto bandera Telefonsku jednu zicu da on metne kroz ravnicu Da ti kazem svaki dan ono sto odavno znam
Ref. 2x Ako tebe ljubit ne smem Drugu ljubit necu ja Mada krasom i divotom K’o Danica zvezda sja Mome drugu arhitekti kad se nekad mene seti Da napravi u dva smera prugu ispod tvog pendzera Da ti sapnem svaki dan ono sto odavno znam Ref 2x Lovcima cu dati vina da zaspu pod stolovima Da na vodi dodju srne da ti vidim oci crne Da ti kazem na taj dan ono sto odavno znam Ref 2x
|
|
| |
|
post # 14 | 10.01.2012 , 4:44 PM
|
GARAVI SOKAK - CIRIBU, CIRIBA
Saran, stuka, linjak, som bice corba kao grom dzaba kad me ne volis suknja, stikla, glatko, slatko to si ti opisana kratko sto na mene ne mislis
Doktori, mehanicari odzacari i pekari nisu meni pomogli jedino bi mozda mog'o da te vrati ove noci ovaj sesir carobni
Od kad se ne setas sama po mesecu da dodjes u moje sne sapucem reci dve
Ref. 2x Ciribu, ciriba, uzalud pokusavam da tebe ja dozovem da se vratis noci ove da budes samo moja sva
Pomadu na lice belo cvet u rever i odelo dzaba kad me ne volis ajde, reci sad pred svima ajde, sad pred svima reci sto ne mene ne mislis
|
|
| |
|
post # 15 | 13.01.2012 , 2:22 PM
|
DOBRO JE
Zasto pitas kako zivim zasto pitas sta mi je zasto pitas kad sve vidis sto ne znam da sakrijem
Kada stanes ispred mene zasto pitas kako je to kad pitas, ja ti kazem uvek samo reci dve dobro je, dobro je
Imam jedan kaput stari u kom rastu kupine i za dvoje jednu klupu na severu sudbine
Gde ja zivim dosta dugo zato meni lako je da pronadjem prave reci kad me pitas kako je dobro je, dobro je
Zasto pitas sta je novo sve je novo, ljubavi sve je super, sve je divno sve je bajno od kad mi ne dolazis
Samo zastave i lampioni kroz moj zivot prolaze zato uvek kad me pitas ja ti kazem reci dve dobro je, dobro je
U mome srcu, u mojoj glavi u mojoj dusi sve dobro je dobro je, dobro je od kada nismo vise zajedno ti i ja stvarno, dobro je
|
|
| |