Jovan Perisic.... :)
|
|
|
post # 1 | 02.12.2011 , 12:13 PM
|
JOVAN PERISIC - Dolazim
Vise ne izlazim na ona mesta gde su nas srecne gledali sta da im kazem kad pitaju gde si ti od kada budis se kraj nekog drugog ja niti zivim niti mrem drustvo izbegavam i radije samujem
Ref. Al' nesto jos snagu mi daje pomislim, mozda se kajes i u dnu srca jos cuvas nase sne od svega bih ruke da dignem a onda me pitanje stigne da l' jos i danas ko nekad volis me, hej samo mi javi da srecu nisi nasla s njim i dolazim
Vise ne izlazim na ona mesta gde su nas zvali srecan par to vise nismo, a tuga je moja stvar od kada budis se kraj nekog drugog ja niti zivim niti mrem drustvo izbegavam i radije samujem
Ref. 2x
:P
|
|
| |
|
post # 2 | 02.12.2011 , 3:39 PM
|
MOJE NAJMILIJE
Gresan sam prema tebi bio jos uvek skupo placam ceh bez cilja lutam, pogresne ljubim idem iz greha u greh
K'o da se posle tebe ljubavi nove bojim jer ja sam onaj sto uvek uci na greskama svojim
Ref. 2x Rado te se setim ljubavi stara jer me svaka nova ljubav razocara jos zaborav vreme donelo mi nije jos o tebi mastam moje najmilije
Pola zivota ja bih dao zalio ne bih jedan tren da opet ljubim te oci crne bez njih sam ja izgubljen
K'o da se posle tebe ljubavi nove bojim jer ti si jedini razlog da zivim i postojim
Ref. 2x
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 3 | 04.12.2012 , 12:18 PM
|
Jovan Perisic Ja jos u ljubav verujem
Telo i dusa mi nedostaju kako ih samo vesto ukrade tvoj trag na dlanu bese putokaz sto me u propast odvede
Ref. 2x Ja jos u ljubav verujem iako me skoro ubila zivi sam dokaz tanke linije izmedju ljubavi i ludila
I srce vodi se k’o nestalo sto je za tebe nekad kucalo k’o slagalicu sebe sastavljam a nekad ceo bio sam
Ref.2x
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 4 | 04.12.2012 , 2:21 PM
|
Jovan Perišić - samo jednom srce voli
Samo sam jednom ljubio jednom sam voleo jednu sam ljubav imao u jednoj vatri goreo
Ref. Samo jednom srce voli samo jednom dusa boli sve ostalo sve je lazno sve ostalo nije vazno sve ostalo sve je lazno
Samo sam jednom voleo jednom sam ljubio jednu sam ljubav imao i jednom sve izgubio
Ref.
Jednom sam snove sanjao jednom sam voleo jednu sam ljubav sam imao nisam je jos preboleo
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 5 | 06.12.2012 , 12:36 PM
|
Jovan Perisic - Znas me znam te Kako da nekoj verujem, kada se u ljubav zakunem. Nisi zastala, kad si me gledala, al ocima sve si oddala.
Ref.: Znas me, znam te, zajedno nas pamte. Ti sad imas neke nove. A ja posle tebe nikog , zar se ovo ljubav zove.
Znas me, znam te, nije bilo pravde, da sa tobom delim snove. Sada tebe nigde nema, zar se ovo ljubav zove. Samo bol kida me.
Sve mi sad prazno deluje, tese me svi , ja jih ne cujem Tu na srcu mom, ti si se zaklela, sad kazes mi, da si prebolela
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |