Šaban Šaulić
|
|
|
post # 1 | 19.01.2012 , 1:26 PM
|
VOLEO SAM SAMO TEBE
Nemoj da mi brises suze ne samo ti pusti nocas neka liju moja ljubavi (2x)
Ref. 2x Voleo sam samo tebe to dobro znas sto odlazis, zasto rane meni ostavljas
Dok si bila kuci s' nama lepo bese sve kako deci sad da kazem da sad nemam te (2x)
Ref. 2x
Sutra kada svane jutro krenucemo mi svak na svoju stranu sveta moja ljubavi (2x)
Ref. 2x
DVA GALEBA BELA
Dva galeba bela u crnoj noci leteli morem a bura je bila vetar ih baci na jednu stenu a on tu osta slomljenih krila
A ona ode, ostavi njega da ceka svoju poslednju zoru jedino malo naso je snage da se pozali voljenom moru
Ref. Reci joj more da nju jos volim za zlu je sudbu svoju ne krivim ah zar se tako sad ljubav deli ja da umirem a ona da zivi
On nije hteo zoru da ceka on nije hteo sunce da sine s visoke stene baci se galeb voljenom moru u plave dubine
A zivot ovaj i dalje tece nova se zora nad morem budi jedino istina ostaje samo i ptice vole kao i ljudi
Ref.
|
|
| |
|
post # 2 | 05.02.2012 , 1:35 PM
|
DOĐI DA OSTARIMO ZAJEDNO
Gledam u tuznu jesenju noc s pokisle grane lisce opada u daljini cujem muziku neku i pitam sebe gde li si sada
Ref. Nisi me volela u ono vreme a ja sam zeleo samo jedno sada kad nismo mi mladi ko nekada dodji da ostarimo zajedno
Ja svakog dana proklinjem sebe zasto te drugom prepustih lako pevo sam pesme, nado se boljem i bezbroj puta uz gitaru plako
Ref.
Da li jos pamtis ljubavi moja kada smo ruze zajedno brali gde li si sada mladosti moja zasto su tebe od mene ukrali
Ref.
|
|
| |
|
post # 3 | 09.05.2012 , 8:14 AM
|
Ah, meraka u veceri rane
Ah, meraka u veceri rane sastala se druzba aksamlija u sljiviku pod beharli granom aj, rahatluku nigdje kraja nema gdje Fazila mezetluke sprema
Od istaha i behar se kruni u casice pune sljivovice podvriskuju aksamlije rane aj, dodj' Fazila, mladosti ti tvoje natoci nam biser suze svoje aj, bez sevdaha nema zivovanja bez Fazile nema milovanja
|
|
| |
|
post # 4 | 30.06.2012 , 3:22 AM
|
Sine postelja ti bila nekad moji grudi a ti mi vise ne svracas
Sine sta ce reci sada ljudi kad mi tako rode vracas sta ce reci sada ljudi kad mi tako rode vracas
Ref. 2x Pitaj majku, pitaj sestre ko je svemu kriv ne rusi se gnezdo lako dok je babo ziv
Sine saznaces da nije biti otac lako a ti me ostavljas tako
Sine korak do bogatstva i korak do bede pazi da te zivot ne navede
Ref.
1.Pre postavljanja komentara procitajte Pravila Foruma! 2.Koristite pretragu pre otvaranja nove teme! 3.Pogledajte moje opise igara ovde.
Did I ever tell you the definition of insanity !?
|
|
| |
|
post # 5 | 30.06.2012 , 4:14 AM
|
OMG inace ne slusam tu muziku..al je ovaj video dirljiv CryTek,
Dr.Anonimni
|
|
| |
896 poruka na forumu
| |
89
| |
981
|
|
post # 6 | 30.06.2012 , 10:41 AM
|
Ma pesma ubija....ali stvarnooooooooooo
|
|
| |
68 poruka na forumu
| |
9
| |
283
|
|
| |
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 9 | 28.12.2012 , 0:57 AM
|
DANIMA TE CEKAM Gledao sam dok sneg je padao zenu s decakom sto sanke vuce zamisljao tebe umesto te zene igras se srecna ispred nase kuce
Ref. Danima te cekam da skinem ti s kose pahulje snega vrati se zeno mladosti moje znam da nisi bila, znam da nisi srecu nasla kraj njega
Pamtim jos poljupce tvoje obraze hladne promrzle od studi grejala si ruke ispod mog kaputa zagrljene cesto vidjali nas ljudi
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |
|
post # 10 | 20.04.2013 , 8:13 PM
|
Zeleo sam sinoc da te vidim nisam mog'o svoju ceznju skriti mislio sam da ces biti sama hteo sam ti cvece pokloniti
Uvenuce narcis beli sto sam tebi hteo dati na stolu kraj slike tvoje suzom cu ga zalivati
Sreo sam te zagrljenu s drugim nisam znao da te s nekim delim al' od bola iz drhtave ruke na sred puta pade narcis beli
Gledao sam dok si odlazila i kleo te da ne budes srecna a rukama sto skrivaju ceznju ja podigoh onaj buket cveca
Poruku je menjao/la Mr_Nex - Subota, 20.04.2013, 8:18 PM
|
|
| |
|
post # 11 | 20.04.2013 , 9:02 PM
|
Šaban Šaulić - KRALJICA SRCA MOG
Umoran od noci slomljen od zivota na mome odelu tragovi od kise javi se ljubavi ja ne mogu vise
Ref. Otvori mi svoja vrata ja sam covek koji kuca verni sluga sto te moli zarobljenik sto te voli ti kraljice moga srca otvori mi svoja vrata
Ljubavi su mnoge kroz moj zivot prosle ali ti si bila jedina i prava umoram sam ljubavi i meni se spava
Ref.
Trazim te u kuci gde si nekad bila prozori su tvoji nocas otvoreni javi se ljubavi znaj tesko je meni
Ref.
Kad' sam procitao da je alhohol stetan,prestao sam da citam.
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 12 | 29.07.2013 , 1:37 PM
|
Saban Saulic - Zal Kad me put nanese opet u njen grad znam da necu biti kao nekad mlad
Ali, evo, sad se kunem bar jos jednom dok nek' umrem njene usne poljubicu ja
Refren: 2x
Srce moje deli se na pre i posle nje na mlade godine i zal sto ostade
Dodju tako dani da joj cujem glas kad se u samoci pomolim za nas
Zato, evo, sad se kunem bar jos jednom dok nek' umrem njene usne poljubicu ja
Refren: 2x
Srce moje deli se na pre i posle nje na mlade godine i zal sto ostade
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |