Sasa Matic
|
|
|
post # 1 | 21.02.2012 , 3:20 PM
|
A TI SI IZABRALA NJEGA
Nije on vredan da pored tebe bude ni pet minuta njemu su zene bile i bice stanice pored puta njemu su strani svi tvoji jadi on uvek negde luta
Ref. A mogla si da imas me sa mnom da zivis najbolje zbog tebe bih otopio i planinu od snega
A mogla si da carujes u ljubav jos da verujes a ti si k'o i ostale izabrala njega
Nema on snage da radi tebe uradi prave stvari on uvek samo misli na sebe a tebi radost kvari sa njim su dani k'o so' na rani za ljubav on ne mari
Ref. KAD LJUBAV ZAKASNI
Da imam pravo na jos jednu zelju na onu koju zovu poslednju po prvi put ja znao bih sta zelim ja zeleo bih, zeleo bih nju
Da imam pravo na jos jedan poziv na ispovest pred Bogom poslednju ja znam i koga bih da zovem ja pozvao bih, pozvao bih nju
Da joj kazem bila si mi sve nisam znao tada, sada znam kad prava ljubav jednom zakasni druge nece doci nikada
Ref. Dao bih joj srce svoje neka ima srca dva samo kada njoj je dobro onda dobro sam i ja
Al' joj ne bih dao oci isti tad bi bili mi videla ni ona ne bi kada ljubav zakasni
Da imam pravo na jos dan zivota za jedan dan da skrojim sudbinu ja znam sa sobom koga bih da vodim ja poveo bih, poveo bih nju
Da imam pravo na jos jednu suzu u nju da stavim ranu poslednju ja znam za kime bih da zalim u zadnju suzu stavio bih nju
Da joj kazem bila si mi sve nisam znao tada, sada znam kad prava ljubav jednom zakasni druge nece doci nikada
Ref. 2x KO TE LJUBI OVIH DANA
Zar ja, koji sam uvek zene najlepse kad god sam hteo imao zar ja, da i dan danas volim najvise onu s kojom nisam spavao
Ni dve, za noc mi nisu bile dovoljne da na tebe ne mislim u toj sam igri sa njima uzivao samo ako tebe zamislim
Ref. Ko te ljubi ovih dana s kim se topis na jastuku odnela ga nocna tama neka trazi drugu devojku
Ko te ljubi ovih dana da ga nema sve bih dao al' ne vredi, al' ne vredi opet ti se ne bih dopao
Zar ja, koji sam zenska srca lomio ko da su od stakla pravljena zar ja, da budem slomljen od tvog pogleda ko ruza od loseg vremena
Ni dve, za noc mi nisu bile dovoljne da na tebe ne mislim u toj sam igri sa njima uzivao samo ako tebe zamislim
Ref.
Ko te ljubi ovih dana s kim se topis na jastuku odnela ga nocna tama neka trazi drugu devojku (2x)
Ko te ljubi ovih dana da ga nema sve bih dao al' ne vredi, al' ne vredi opet ti se ne bih dopao NE ZNAM JA DA MUŠKI POGINEM
Od tvojih hiljadu lica vise ni jedno ja ne prepoznajem a ja gospodar sitnica trudim se da bas nista ne saznajem
Sto si tudja, sto me varas sa svima to sto svako moze tebe da ima a ja cutim, ja te poklanjam njima i tako doveka
Ref. A ja samo ruke podignem na tvoj pogled ja se predajem ne znam ja da muski poginem i zato bez tebe ostajem
A ja samo ruke podignem i zastavu belu okacim na sred sobe da te ne vide dok se ti za drugog oblacis
Od mojih hiljadu rana svaka je tvojom rukom naneta a ja bez noci i dana pravim se da mi nikad ne zasmeta
Sto si tudja, sto me varas sa svima to sto svako moze tebe da ima a ja cutim, ja te poklanjam njima i tako doveka
Ref.
A ti samo ruke podignes na moj pogled ti se predajes ne znas ti da muski pogines i zato bez mene ostajes
A ja samo ruke podignem i zastavu belu okacim na sred sobe da te ne vide dok se ti za drugog oblacis NE ZOVI,NE PIŠI
Svaki nas susret uvek sve tezi je umorno srce ide gde je svezije duboko negde ova ljubav ima draz na povrsini sve je samo cista laz
Ref. Ne zovi, ne pisi i ne dolazi pusti me zelja me prolazi niko od nas nije madzionicar da ozivi mrtvu stvar
Ne zovi, ne pisi i ne dolazi pusti me zelja me prolazi carobni je stapic puko na dvoje al' magija ne nestaje
Ne bole mene vise tvoje prevare vec ova nada sto u meni umire kad si vec htela za nas tako ruzan kraj ne budi fina dobro me razocaraj
Ref. NEKE PTICE NIKAD NE POLETE
Nedostizna ti si bila i ostala uvek meni a ja ceo zivot trazim tvoj osmeh na drugoj zeni
Ref. 2x Neke ptice nikad ne polete ceo zivot cekaju na to i ja tako cekam tvoju ljubav cekam, al mi nije sudjeno
Nedostizna ti si bila i ostala uvek meni deset zima sirim krila da poletim pravo tebi
Ref. 2x POGREŠNA
Sto nikad nisam voleo u tebi Bog je spojio sve cega sam se odrek'o u tebi je sacuvao.
Poljupce lake za usne svake, stazu za tudje korake 2x
ref. Pogresna, pogresna k'o mesec usred dana u moje odaje usla si nepozvana. Pogresna, pogresna to mi je sada zao da si k'o andjeo Bog bi te drugom dao.
Sve cega bih se stideo kasno sam u tebi video kakvu te nisam zeleo bas takvu Bog te stvorio.
Prepunu greha i laznog smeha pa te meni poslao. 2x
ref. 2x SAD JE KASNO
Odavno ne znas za sram niti se od greha pazis pa i moju ljubav cistu zurila si ti da zgazis
Odavno ne znas za rec samo si mi lazi dala i da kazes da se kajes opet bi slagala
Ref. Sad je kasno da se menjas zbog mog' bola nek ti sude i slava i ponizenje sve je za ljude
Sad je kasno da se menjas nek te kazne pa sta bude i ordenje i stub srama sve je za ljude
Odavno ne znas za sram niti se na lazi stedis pa i moje srce cisto uspela si da uvredis
Odavno ne znas za rec samo si mi lazi dala i da kazes da se kajes opet bi slagala
Ref.
Sve je za ljude (3x) JA SE NE PREDAJEM
Nemoj neko da se šalio pa da kaže da je svanulo ne sme zora svanuti ne sme se razdaniti dok se ona ne vrati
REF. Ja se ne predajem ni onda kada mi lađe potonu nema te sile, nema oka što će me videti na dnu
I svoje ruke dižem samo kada me pesma pogodi a ja i moje srce znamo da moja pesma - to si ti
Iz inata ću je čekati mora mi se, mora vratiti da je dobra, dobra je da je bolja, bolja je da je moja, ma moja je
REF. 2x
|
|
| |
|
post # 2 | 21.02.2012 , 3:41 PM
|
KRALJ IZGUBLJENIH STVARI Ponekad sanjam te u snovima se gubim ali se probudim cim krenem da te ljubim
Vise se tela tvog ne oseca toplota budim se u hladnim rukama zivota
Jer sve sto prodje sve sto jednom prodje kao po kazni uvek vraca se a kad se vrati, jednom kad se vrati dodje da prodje i opet secas se
Svakog si jutra bolje nego sutra a svaka noc je uvek presudna jer hiljadu ti stepenika treba do vrha a jedan jedini do dna
Ref. I bolje da se ne vidimo nikad ne zivimo u istom vremenu ja imam proslost, ti imas buducnost snovi su izmedju
I bolje da se ne vidimo vise jer shvatili bi tad u isti cas da sve je ovo, sve je ovo moglo da prodje i bez nas
Bolje da nikada i nista nije bilo da sam precutao sve sto je srce krilo
Zato se ne vracaj tisinu mi ne kvari pusti da budem kralj kralj izgubljenih stvari
Jer sve sto prodje sve sto jednom prodje kao po kazni uvek vraca se a kad se vrati, jednom kad se vrati dodje da prodje i opet secas se
Svakog si jutra bolje nego sutra a svaka noc je uvek presudna jer hiljadu ti stepenika treba do vrha a jedan jedini do dna
Ref.
"Milion igračaka na svetu. Dva miliona. Tri. Ma mnogo više. A tebi su opet najdraže igračke moja osećanja. Ako nekad poželiš da se vratiš, pročitaćeš na vratima nešto sa apetitom napisano - 'Igraonica zatvorena.' "
|
|
| |
|
post # 3 | 22.02.2012 , 1:20 PM
|
OPALA
Kuda si to krenula tim korakom brzim Nisam ga ni video,a znam da ga mrzim Tako lepu devojku on videti nece kako neki mangupibas imaju srece
Neka, neka neka pusti nek te ceka popi jos koju kap da savest ne pece Neka, neka neka slatka si i meka on ti je siguran, a ja sam za vece
Luda se ludom dopala i opala, opalai opala, opala Opasno se gledamo pa pice po pice odlazimo zajedno pa sta bude bice Vidim da bi ostala, dok ljubim te zmuris
Neko ti je nervozan ma nemoj da zuris Neka, neka neka pusti nek te ceka popi jos koju kap da savest ne pece
Neka, neka neka slatka si i meka on ti je sigurana ja sam za vece Luda se ludom dopala i opala, opala i opala, opala
Dok je sveta, dok je veka kao slamke vetar nosi ljubi mala dok te traze Ljubav od Boga je dar slobodno , sad imas zar i opala, opala Bol ne zaboravlja me
|
|
| |
|
post # 4 | 22.02.2012 , 5:34 PM
|
Noc u Sibiru
Noci u Sibiru, lavine u hiru to njeno srce ledeno da li ona cuje vapaj kroz oluje da je moje srce prepuklo
Ref. A ja, ja nisam kriv nikome duzan sve dok sam ziv pred bogom priznat cu sve ne bojim se
Da varala si ti ti imas dug zbog ove ljubavi Bog nek' ti oprosti
Nevolje me tuku, drze me za ruku vojska suza dusu probija kao vuk u snegu krvarim u begu jedan gubi, drugi dobija
Ref. 2x
. . .
|
|
| |
|
post # 5 | 23.02.2012 , 2:03 PM
|
ANĐEO ČUVAR
U bolesti i u zdravlju u bogatstvu i u bedi tvoj sam andjeo cuvar
U sreci i u nesreci u moci i u nemoci tvoj sam andjeo cuvar
Da kad me zovnes, stvorim se da kad ti smetam, sklonim se verni andjeo cuvar
I nikad da ne dozvolim da nekog ludo zavolis k'o tebe andjeo cuvar
Ref. U dobru bicu dobar u zlu jos dva put bolji bicu ja
Da dignem te kad padnes i ne dam ti da stanes i pobesnim ako ljubis drugoga
Svojih se krila odreknem jer ne mogu da poreknem da ipak samo covek je andjeo cuvar
Sto ne moze nikad covek to andjeo uvek moze al' malo, malo mu treba
Taj ljudski oblik dobije i pravo lice otkrije malo, malo mu treba
Da zavidi i udari da boli ga i krvari malo, malo mu treba
Zato mi nista ne veruj i gresnom rukom ne miluj jer malo, malo mi treba
Ref.
Svojih se krila odreknem jer ne mogu da poreknem da ipak samo covek je andjeo cuvar
A ti neces, a ti neces tvoj da budem ni andjeo, ni covek
A ti neces, a ti neces moja biti ni na zemlji, ni na nebu
Ref.
|
|
| |