PARNI VALJAK
|
|
|
post # 1 | 02.03.2012 , 6:25 PM
|
Parni Valjak - Sve Jos Miriše Na Nju
Ne pitaj me nocas nista pusti me da sutim ja nocas trebam mir stare rane opet peku moje bitke dalje teku duso, ti nemas nista s tim
Sa tvojeg izvora moja se dusa napila zedna tvojih godina i sada mamurna pita gdje je utjeha gdje je mladost nestala
Idu dani, ja ih pratim ponekad do tebe svratim duso, trazim zaborav molim sate da se vrate tragovima njenim hodam tiho, kao da je tu
Sve jos mirise na nju i dan i jutro sto ce doci nakon ove noci, noci bez sna i dvjesta godina da ih brojim u samoci otkako je otisla
U mojim venama jos je njenog otrova jos je doza prejaka a tebe ljubim i da ne poludim da zaboravim
:P
|
|
| |
|
post # 2 | 25.05.2012 , 1:51 PM
|
Dodji, zaboravi, nudim ti noci carobne i budjenja u postelji punoj secera ispred mog prozora drvo divljeg kestena puno plodova koje nitko ne treba
Andjeli nek te cuvaju kada vrijeme oboli da li covjek sve, bas sve na kraju preboli
Ref. Zaspao bih sada ja na tvojim rukama budio se ne bih nikada neka vrijeme samo broji svoje godine meni je vec dosta cekanja
Dodji, zaboravi, nudim ti noci carobne i budjenja u postelji punoj secera dodji i ostani, nudim ti suze ko bisere moje namjere jos su uvijek iskrene
|
|
| |
363 poruka na forumu
| |
65
| |
485
|
|
post # 3 | 25.05.2012 , 2:59 PM
|
Ne govori nista, prepusti se, uhvati ritam zazmiri i zazeli cijeli svijet, uhvati ritam sanjas o lijepim stvarima zar ne znas da su one u nama
Igraj svoju igru, opusti se, uhvati ritam nitko nam nista ne moze, uhvati ritam prije ili kasnije bit' ce svima jasnije
Ref. Slusaj ljubav kako dolazi ljubav ce nas jednog dana voditi iz daljine ponekad se cuje glas strpi se jos malo, doci ce red na nas
Ti i ja, suncan dan, eto razloga za smijeh mislit' svojom glavom ponekad, nije grijeh kad bi mene pitali svi bi stalno plesali
Ref.
|
|
| |
|
post # 4 | 25.05.2012 , 3:36 PM
|
Kada me dotakne
Zlatna slova, njeno ime budi rijeke zaspale svojim dahom pali vatre iz iskri sto su ostale
I tako kruzi u meni kao plima vjecita njezno plete moje niti i u toj igri uziva
A kada me dotakne ja protrnem i bogove i vragove zovem ako mogu vrijeme da zaustave
U mojoj dusi tisucu svijeca sja i sve do jedne, sve do jedne ona je upalila
Jer kada me dotakne ja protrnem i bogove i vragove zovem ako mogu vrijeme da zaustave
Poruku je menjao/la By_The_Way_ - Petak, 25.05.2012, 3:37 PM
|
|
| |
|
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 6 | 28.12.2012 , 1:13 AM
|
Parni Valjak A gdje je ljubav
Danima vec kisi ja iz dura opet odlazim u mol i ne znam vise kako od srca se ne smijem predugo
Sasvim krivo vrijeme za mene prolazim bez potrebe nisu sanse svima jednake ne mozes od istine
Oprostite na smetnji i ja bih rado nesto veselo al' nema dobrih vijesti gorko valjda trazi lagano
Sasvim krivo vrijeme za mene prolazim bez potrebe sve su boje sivo srebrne cekas ljeto, a vec zima je
A gdje je ljubav o, a gdje je ljubav
Slazem dane, tugo ti si moja vjerna pratilja a nema tome dugo jos je bilo svjetla ispred nas
Trazim ljude, slabo pogadjam cuvaj ledja, svasta se dogadja sve su boje sivo srebrne cekas ljeto, a vec zima je
Ref. A gdje je ljubav o, a gdje je ljubav kazi, gdje je ljubav o, a gdje je ljubav
A gdje je ljubav kazi, gdje je ljubav o, a gdje je ljubav kazi, gdje je ljubav, o
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |