|
post # 1 | 18.08.2012 , 7:04 PM
|
Miris karmina
Ref. Miris tvog karmina u vene me puca navucen sam sad, vino prosipam i ratujem sa svima da nocas te nadjem prevrnucu grad, moja prokleta
Nocas negdje naci cu te idem da upropastim se ka tebi krenucu a sutra kajacu se
Znam te, znam da pratis mi trag mrzis sto ipak jos sam ti drag jer ti i ja jedno smo drugom k'o droga i moram da osjetim ja
Ref. 2x
Negdje naci cu te idem da upropastim se jer ti i ja jedno smo drugom k'o droga i moram da osjetim ja
Ref.
Prokleta, prokleta.. ti i ja jedno smo drugom k'o droga
Ref. 2x
Miris tvog karmina Moja prokleta
|
|
| |
♡ Visca el Barça ♡
|
post # 2 | 28.12.2012 , 0:55 AM
|
DA ME MALO HOCE
Hej noci imas li stanice u ovom vozu od snova, il' opet vozis do granice mog bola?
Znam da joj nista moje ne treba al' ipak sve joj dajem Od kad je nema nit' putujem nit' stajem.
Gde ljubim sve susi, gde sanjam tu ne svane, gde taknem sve rusim ona jos drzi moj svet da ne padne.
Hej da me malo hoce pa da mi dodje ko nekad nezvana. Hej ne bih nista radje, te usne sladje od prvih tresanja
Hej da me malo hoce pa da me prodje sto boli odavno Hej da je vidim samo za dobre dane da nazdravimo i zapevamo.
Znam da joj nista moje ne treba al ipak sve joj dajem Od kad je nemam nit nestajem nit trajem.
Gde ljubi sve susi, gde sanjam tu ne svane, gde taknem sve rusim ona jos drzi moj svet da ne padne.
Svi se prave fini, svi igraju prljavo. °°°
|
|
| |