|
Uspon Extra cafe-a
|
|
|
|
post # 1 | 29.05.2011 , 10:20 AM
|
Pa da vidimo... Blizi se taj cuveni broj od 50.000 korisnika ( trenutno je 45.886 ). Sta mislite o ovom broju, ali ne kao broju, nego kao kvalitetu i uspehu ovog sajta. Da li je Extra cafe team uz naravno svoje vodje ( rogi, shomy ), napredovao ili se samo promenio izgled? Sta biste Vi zeleli, kao na primer da ima vise filmova, igrica ili ko zna cega... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 2 | 29.05.2011 , 1:35 PM
|
Quote (DxD) Sta mislite o ovom broju, ali ne kao broju, nego kao kvalitetu i uspehu ovog sajta.
Ja mislim da je ovo pravi sajt nije nesto bezveze ili neka gluparija ja nisam od samoga pocetka na sajtu ali znam koliko je rogi ulozio truda u ovaj sajt svaka njemu cast njemu shomy i stefannu znaci sve pohvale.
Quote (DxD) Sta biste Vi zeleli, kao na primer da ima vise filmova, igrica ili ko zna cega...
Igrica ima i previse oko 1100 pola se ljudi zali oko njih kao da nerade ali 90% igrica radi na Extra Cafeu,a i sve se manje postavlja tih igrica posto neznase vise sta da se postavi posto smo sve zivo postavili ali jedino da se malo vise povede racuna oko postavljanja online filmova posto ih ima veoma malo oko 250.
Ako Extra Cafe bude napredovao ovako kao sada on ce mozda jednoga dana da prestigne RapidSe***** znate na koji sajt mislim 
|
|
| |
|
|
post # 3 | 29.05.2011 , 2:37 PM
|
Tesko cemo prestici R...... a sajt napreduje to svakako
|
|
| |
|
|
post # 4 | 29.05.2011 , 2:55 PM
|
Ma kakav bre R..... Extra Cafe je bolji, naravno da cemo ga preci .....

|
|
| |
|
|
post # 5 | 29.05.2011 , 3:09 PM
|
Quote (MolderFBI) Ma kakav bre R..... Extra Cafe je bolji, naravno da cemo ga preci ..... R...... 400000 EC.....46000
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
|
post # 6 | 29.05.2011 , 3:34 PM
|
Dobro napredujem R..... je osnovan prije ex naravno dacemo ga stici i prestici....
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 7 | 29.05.2011 , 3:36 PM
|
Ma polako ima vremena
|
|
| |
|
|
post # 8 | 29.05.2011 , 3:41 PM
|
Quote (jasambudala) R...... 400000 EC.....46000 pa hmm axaxaxaxax, ma nema veze za dve godine prelazimo ga!

|
|
| |
|
|
post # 9 | 29.05.2011 , 4:30 PM
|
Quote (MolderFBI) pa hmm axaxaxaxax, ma nema veze za dve godine prelazimo ga! ma sigurno
|
|
| |
Acta NoN Verba / Djela ne riječi.
|
|
post # 10 | 29.05.2011 , 4:45 PM
|
ma 10000 %
http://www.extracafe.rs/avatar/22/679664.jpg http://www.extracafe.rs/avatar/87/050459.jpg
My Father was always in a good spirits, he loved Football. It makes me a bit sad because if he could enjoy seeing me now, what I have achivet, that would be a hight in his life.
BUT I AM SURE THAT HE WATCHES OVER ME FROM ABOVE.
CRISTIANO RONALDO ➐
|
|
| |
|
|
post # 11 | 29.05.2011 , 5:07 PM
|
Ne znam sto uopste uporedjujete EC sa tim sajtom/forumom ? Mi smo na free hostu, nije nam cilj samo warez i download vec i zabava i ostalo. Oni se bave samo warezom, jos kada uzmemo u obzir da su na sceni vec "sto godina" i da mnogo vise ulazu u sajt i reklame... ? Mi smo vec sada jedan moze se reci veoma prepoznatljiv sajt u Srbiji, veoma dobro rangirani na google-u, a bicemo sve bolji i bolji, to je sigurno, al' ne vredi sad uporedjivati nas i RS. 
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 12 | 13.06.2011 , 11:47 PM
|
Mislim da je sajt pravo osvezenje. Lagan je za koriscenje i ima masu dobrih likova koji imaju,znaju i umeju sta da pokazu i kazu. A uz to je veoma zabavan. Cifra korisnika se progresivno umnozava i odokativno gledano do jeseni bi trebao da ima i 100000 korisnika,sto je znak EC teamu da mora da poradi na marketingu. Uspesan je upravo zato sto se od pocetka pazilo na postovanje pravila. A i sami korisnici su uglavnom korektni. Da ja tu sad nesto hvalim osnivace,ne pada mi ni na kraj pameti,ali mislim da imaju oko sebe par kvalitetnih pomocnika koji su svojim radom sigurno privukli mnogo korisnika. U prvom redu DxD,Anubis,Dragan 93,Unique etc etc etc. Zamerke nemam,a ne verujem da ce ih bilo ko i imati. Zato... LETS DANCE!!!! IDEMO DALJE!!! 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 13 | 14.06.2011 , 0:27 AM
|
Ne znam da li mi je ovde mesto, i da li mi "obicni smrtnici" smemo ovde da komentarisemo, ali ja hocu Samo da pohvalim celokupan sajt, administraciju, urednistvo i ostale "besmrtnike" sajta! Svaka vam cast, na svemu sto je uradjeno na sajtu! Koliko god neko davao negativne komentare, toliko cu ja 10x vise da dajem pozitivne, jer sam odusevljen sajtom! SVAKA CAST!!! 

|
|
| |
1005 poruka na forumu
| |
49
| |
230
|
|
|
post # 14 | 02.07.2011 , 11:43 PM
|
Ja cu,licno,da idem da premlatim rogija ako ugasi ovaj sajt 
Twitter: https://twitter.com/marestrpc
|
|
| |
|
|
post # 15 | 02.07.2011 , 11:47 PM
|
Quote (jaobrate) Ja cu,licno,da idem da premlatim rogija ako ugasi ovaj sajt ja msm da nema razloga za tim.... 
|
|
| |
422 poruka na forumu
| |
15
| |
125
|
|
| |
|
|
post # 17 | 03.07.2011 , 0:31 AM
|
Quote (VOLVERIN) ali bi mogli postavljati vise online filmova i igrica Igrica ima dosta to sada polako ali online filmove treba napuniti 
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 18 | 03.07.2011 , 1:10 AM
|
ja cu samo reci za za jedno desetak meseci, dosli su do cifre od preko 50 000 korisnika... svega treba ubacivati, pogotovo novijih stvari, ali i onih starih koji ne mogu da se nadju na ostalim sajtovima... i slazem se da treba sto vise online filmova, ljudi to dosta traze.... a kod RS, pa nisu ni oni bili tako uspesni na pocetku... sta vise meni se taj sajt nimalo ne dopada, vecina stvari je komplikovana za skidanje, a iskreno neko ko se bas ne razume toliko u skidanje, obicno digne ruke od svega... sto se tice cafe-a trenutno nemam nikakve zamerke... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 19 | 03.07.2011 , 8:38 AM
|
MarijanaBK1, joj ako je to skidanje komplikovano... Al' nema veze... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 20 | 03.07.2011 , 8:49 AM
|
Meni ste svi super Ja bih volela da ima malo više novijih spotova i filmova (NE HORORA) već romantike i komedije. Ali ne treba se opuštati, može i još bolje, samo napred! 
|
|
| |