|
Skakavci imaju najveća polni organ!
|
|
|
|
post # 1 | 02.09.2011 , 8:41 AM
|
Zamislite muškarca s testisima od 5 kilograma! E pa, upravo tako izgledaju skakavci vrste Platycleis affinis, čiji testisi teže 14 posto njihove ukupne težine. Tajna je, kažu znanstvenici, u velikom broju ženki s kojima se pare.
Znanstvenici su otkrili vrstu skakavca čiji testisi teže 14 posto njihove ukupne težine. Riječ je o vrsti koja u životinjskom svijetu ima najveće testise u odnosu na težinu tijela, piše časopis Biology Letters.
Znanstvenici su ujedno otkrili da ti skakavci prilikom parenja otpuštaju tek male količine sperme. Također su zaključili kako je veličina testisa povezana s parenjem s velikim brojem ženki, a ne količinom ispuštanja sperme. Tako će testisi mužjaka biti sve veći što se pari s više ženki.
No, rekorder s daleko najvećim testisima je vrsta Platycleis affinis, čiji testisi, prema tvrdnjama stručnjaka, izgledaju onako kako bi izgledali kod čovjeka kada bi bili teški oko 5 kilograma.
"Mužjaci s većim testisima zapravo proizvode manju količinu ejakulata. Sve to ide u prilog hipotezi kako se zapravo radi o broju ženki koje mužjak može oploditi, a ne uspješnosti sa svakom ženkom", izjavio je za BBC dr. Karim Vahed, sa sveučilišta u Derbyju, koji je zajedno sa svojim timom mjerio veličinu testisa 21 vrste skakavaca.
Na vlastitu incijativu sam banovan ali vratio sam se... Ako vas nesto zanima, obratite mi se putem privatnih poruka. Ako mi planirate ostvati reputaciju, bilo pozitivnu ili negativnu sa pitanjem ili negodovanjem, uradite to ali me obavjestite putem poruke jer u 99% slucajeva to ne vidim...
|
|
| |
|
|
post # 2 | 02.09.2011 , 8:52 AM
|
|
|
| |
|
|
post # 3 | 02.09.2011 , 9:30 AM
|
haha mu*onje drama

|
|
| |
|
|
|
post # 5 | 28.03.2012 , 9:32 PM
|
xaxaxa kolke mudonje xaxaxa
Sta se setas po mom profilu jedan!
|
|
| |
|
|
post # 6 | 28.03.2012 , 9:36 PM
|
Meni se ovo gadi. 
|
|
| |
576 poruka na forumu
| |
34
| |
295
|
|
|
post # 7 | 28.03.2012 , 10:06 PM
|
Uh veoma opasno zanimljivo xD 
>>> NEMAM LEVU CIPELU <<<
|
|
| |
velikoStopaloobdukcija uma
|
|
post # 8 | 24.05.2012 , 7:54 PM
|
hmm,ziveli skakavci jBIPaci...idme d apredlozim nekom specijalizovanom sajtu sa erotskih zivotinjama novu kategoriju:skakavac gangbang milf 
studirati filozofiju smotaliteta travologije u rizlogiji je smjesno jer ja se bavim velikoStopaloobdukcijom uma i zato vas molim da obratite paznju kako se ponasate,hvala
|
|
| |