|
Da li bi vi oprostili ovo?
|
|
|
|
post # 21 | 27.10.2011 , 9:35 PM
|
stara izreka kaze..
Sve su zene k....... ,oprosti majko i ti si zena
mozda zvuci brtutalno ali svakim danom sve vise ima istine u ovoj izreci ....
|
|
| |
|
|
post # 22 | 27.10.2011 , 9:44 PM
|
Da burazeru tako je vreme doslo,a sad oko mene sve kurve koje dolaze da me gledaju kako igram fudbal i pun mi je k...c takvih "dama"
|
|
| |
Par reči o sebi
|
|
post # 23 | 27.10.2011 , 9:52 PM
|
Brate, izvini što ti kažem, ali glup si!!! Ako se ona već "pok****a" jednom i rekla ti, uradiće to opet, jer je taj kolega seksualno privlači. Šta više, ubediće te da je pustaš da se k*** s tim čovekom, pa onda će i tebe uvući u te seksualne avanture, sve dok te na kraju ne šutne i kaže ti "Ja volim njega"
|
|
| |
|
|
post # 24 | 27.10.2011 , 9:55 PM
|
Quote (susheTZ) Sve su zene k....... ,oprosti majko i ti si zena Ipak nisu sve, nemoj tako. Ima istine u tome, nije da nema, ali ne možeš za sve da govoriš. U svakom žitu ima kukolja.
|
|
| |
|
|
post # 25 | 27.10.2011 , 10:02 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Ipak nisu sve, nemoj tako. Ima istine u tome, nije da nema, ali ne možeš za sve da govoriš. U svakom žitu ima kukolja. pogresno si me shvatila to nisam ja reko nego sam cuitirao izreku ,a to da niste sve iste to su samo price svi smo mi isti i sve ste vi iste to je moje misljenje 
|
|
| |
|
|
post # 26 | 27.10.2011 , 10:09 PM
|
Ja ne bi oprostio nego bi uradio kao jedan moj poznanik, ista priča kao i tvoja, duga veza, ovo ono, dok ne skonta da ga vara sa drugim, on nekako uspije iz njenog moba uzeti broj od "ljubavnika" nađe se sa njim i popričaju, ništa fight lagano samo. Dogovor je bio sl. prvo jedan pa onda drugi (u istom danu) su otišli kod njenog oca, i obojica ispričali šta je sve sa njima radila (kakve seksualne maštarije ima) i sve što su imali na njenu ljagu. Otac je izdero ko vola u kupusu Njih dvojica opušteno iskulirali bičarku (jes da je ovaj moj poznanik gore prošao) ali dokaz da se nikome ne treba sterati pod noge. 
|
|
| |
|
|
post # 27 | 27.10.2011 , 10:15 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 28 | 27.10.2011 , 10:18 PM
|
Quote (Marija_Nikola) E nisam videla da piše da je izreka, odmakao si puno. Ne slažemo se i tačka. Kako sve devojke mogu biti iste? A tako i momci. To je nemoguće! mislim sto da se lazemo ne moras ti da se slozis ali u dubini negdje u sebi znas ko si i sta si ,kao i svi mi nemoj da me pogresno shvatis da imam nesto licno protiv tebe pricam u globalu ... ali skontaces jednog dana ne znam kolko imas god mozda si jos mlada i netrela 
|
|
| |
|
|
|
post # 30 | 27.10.2011 , 11:32 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Lepo si rekao, za sad. Mislim da će to ponovo uraditi. Izvini, moje mišljenje. Ja nikada ne bih oprostila. To je odvratno kad muško uradi, kamoli devojka. I to posle 5 godina! Eeeej, pa nije to 5 dana. I još mrtva 'ladna kaže da se poje.... sa kolegom! Pa ta je neka malo....ne mogu da se izrazim, na žalost. Ima jedna izreka, kad svinja jednom počne da jede go... ješće ih ceo život!
Podrazavam ovo sto si navela, u potpunosti. Jer verujte, da je pravi/prava, do toga ne sme da dodje. Onaj ko oprosti, samo jednom nek' legne na rudu, taj se zeznuo u zivotu. . . A tebi Neko_, neka je sa srecom!Added (27 Oct 2011, 11:32 PM) ---------------------------------------------
Quote (Marija_Nikola) Almir_ Tu devojku je džaba otac tukao posle svega toga. Što ranije nije vodio računa šta mu ćerka radi. Kad kažeš roditeljima oni te napadnu (Ju, moje dete, ono je divno, uči, bla, bla. A ovamo, je.. se k'o štuka )
To je zato sto im od malena udovoljavaju. Pricaju im kako su najlepsi, najbolji u svemu. A onda to realnost sve demantuje. . .
. . .
|
|
| |
164 poruka na forumu
| |
11
| |
174
|
|
|
post # 31 | 28.10.2011 , 0:14 AM
|
Prijatelju, nemoj me pogresno shvatiti ali ona da tebe voli nebi se "po***ala sa kolegom s posla" Nebih da osudjujem, ali dijelom si tu i ti kriv jer nisi bio dovoljno kako da kazem "dobar" muskarac, zato je trazila zamjenu A ako uzmemo u obzir da se vi zabavljate 5 godina, oprosti ali duge veze pucaju ko led, i ne veze ju ni brak ni dijete ni koji Bog tako da te je prevarila bez i najmanje griznje savjesti i nije zazalila, i nece zazaliti vjeruj mi i kad ti u suzama kaze zao mi je oprosti, to je samo maska da te ponovo ima jer je NAVIKLA sa tobom, a ne voli te nemoj se zavaravati to ti je svojerucno dokazala !
Moj savjet: nastavi dalje ma koliko tesko bilo ( jer pretpostavljam da ju volis ) nastavi dalje kao da nikad niste bili skupa, k(h)araj po gradu mijenjaj cure neka vidi da ti nije nimalo stalo do nje Uzivaj jer sjeti se JEDNOM SE ZIVI Oprostiti je Bozanski, grijesiti je ljudski pozz 
Poruku je menjao/la V_Wie_Vendetta - Petak, 28.10.2011, 0:17 AM
Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away
|
|
| |
|
|
post # 32 | 28.10.2011 , 1:03 AM
|
Neko_, iskreno da ti kažem, ne bih znao kako da se ponašam u toj situaciji. Voliš ti nju, voli ona tebe, al je ipak pokleknula zbog kolege s posla. Kako to objasniti? Dugo ste zajedno i postali ste jedno drugom navika. Možda ona ipak tebe ne voli istim žarom kao nekada. Jednostavno proradila griža savjesti pa neće tako lako da se riješi starih navika. Nemoj sebi da dozvoliš da budeš navika. Da se to meni dogodilo, da joj oprostim i ostanemo zajedno, imao bih samo jednu sliku u glavi, a ona izgleda ovako: Moje i njeno dijete se vraća iz škole, a taj dripac (kolega s posla) sjedi u nekoj bašti i hvali se svojim pajtosima: "E, vidite onog malog? Kako sam mu iz*eb'o kevu!!!. Mali je levat! Na oca, valjda!" Hahahahaha "E, mali dođi da ti čika da čokoladicu. Izvoli Pozdravi mamu!" Ovo ne znači da njega krivim. Jednostavno čovjeku se može. Ima čime da se pohvali, a ja sam previše sujetan. Ili je samo moja ili bolje da je nemam nikako!
Poruku je menjao/la luka83 - Petak, 28.10.2011, 1:04 AM

|
|
| |
|
|
post # 33 | 28.10.2011 , 2:19 AM
|
ma kakvi. .
|
|
| |
|
|
post # 34 | 28.10.2011 , 12:10 PM
|
Ja ne razumem taj takozvani"trenutak slabosti"!?Ako vec nekog volis svim srcem taj trenutak ne postoji!!Ne znam...teska situacija koja ti srce slomi na komade!!!Ja ne bih mogla da oprostim jer znam da ako je uradio jednom uradice opet.Cim je to uradio znaci da nema tu vise tog zara i te ljubavi...Ja sam sa deckom dve godine,i nikad nisam imala"trenutak slabosti"jer ga prosto volim i ako ikad pozelim da budem sa drugim muskarcem,znaci da mi ne znaci vise toliko,da trazim u drugom muskarcu nesto sto mi on vise ne pruza!!!Neko kaze da ne treba brkati ljubav i sex,jedno je kad nekog volis a drugo je kad sa drugim tipom spavas cisto zbog sexa??!!!!Meni je sex bez ljubavi sr**e!!! NEKO_Ne mogu ni da zamislim koliko ti je tesko...Sve u svemu,zelim ti puno srece u daljem ljubavnom zivotu 

|
|
| |
|
|
post # 35 | 28.10.2011 , 12:25 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 36 | 28.10.2011 , 6:16 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Tu devojku je džaba otac tukao posle svega toga. Što ranije nije vodio računa šta mu ćerka radi. Kad kažeš roditeljima oni te napadnu (Ju, moje dete, ono je divno, uči, bla, bla. A ovamo, je.. se k'o štuka ) a vjerovatno će ubuduće paziti kome i koliko njih u isto vrijeme širi noge 
|
|
| |
|
|
post # 37 | 28.10.2011 , 7:55 PM
|
Quote (Marija_Nikola) Imam 23 godina i nisam nezrela. ma djete si ti jos bit ce od tebe nesti samo polako sttrpi se sala djevojko glupo mi je ovde da pricam svoja iskustva sa curama jer bi bilo da se hvalim ali iz tih iiskustava sam dosao do zakljucka iza kojeg cvrsto stojim sa jakim argumentima u smilsu licnog iskustva ... svi vi koji vjerujete da postoji ona prava ili onaj pravi koji vas nece varati voljece samo vas nece flertovati sa drugima lagati vas it itdZIVITE U DUBOKOJ ZABLUDI
|
|
| |
|
|
post # 38 | 28.10.2011 , 8:07 PM
|
Quote (susheTZ) Sve su zene k....... ,oprosti majko i ti si zena
mozda zvuci brtutalno ali svakim danom sve vise ima istine u ovoj izreci .... Bolje ti je da ovo nisi reko !!!!!! Kao prvo mi nismo kurve nego smo postale ko vi Da celo vreme se i ovo pitam!!!! Sta bi vi rekli da je sve ovo ovako se desilo samo da je on nju prevario? Verovatno bi bilo ot care 
Poruku je menjao/la Srcemoje - Petak, 28.10.2011, 8:11 PM
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 39 | 28.10.2011 , 9:35 PM
|
znas kad bih joj oprostio??? "jucer" buahah picke ko salate, a ona fol glumi trebu cuj pojebala se uhh, kume to ti je samo moje misljenje.
.!. Omchooo .!.
|
|
| |
393 poruka na forumu
| |
36
| |
392
|
|
|
post # 40 | 28.10.2011 , 9:37 PM
|
Evo i ja da prokomentarisem malo... I sta kazes voli te a poje**** se sa drugim,kakva je to ljubav ajde neka mi neko objasni mozda sam ja zaostao po tom pitanju??? Moze covek da predje preko nekih stvari ali preko toga NE NE i NE!!! U stvari presao bi ali preko nje je** bi joj majku majkinu,izvini na recniku i na vredjanju "tvoje" devojke ali nijednu lepu rec nije zasluzila da se kaze za nju. Dobro ajde pomirili ste se i sta ces sutra kada ode ponovo na posao pa ti pocnes da se kidas i da lupas glavu "Sta li radi,dal' se ponovo ne je** sa kolegom" i na kraju puknes i izgubis zivce zbog debilke... Druze ne treba ti to u zivotu veruj mi,hvala bogu ima devojaka koliko hoces,nije jedina...Nadji neku drugu ne mora da bude lepa neka samo bude normalna i da te razume,ovako ispadas šonja u ocima sadasnje devojke,sigurno te i ne smatra MUSKARCINOM cim je smela tako nesto da ti uradi jbg i kaze ti u lice...Razje** to i teraj dalje,bice ti tesko mozda mesec,mesec ipo dana ali posle toga ces biti drugi covek veruj mi!Svi smo mi bili zaljubljeni i u nekim dugim vezama pa smo preziveli i sta nam fali... p.s ovaj status sam skoro napisao na facebook-u kada sam raskinuo sa devojkom: "Samo da se zahvalim bivsim devojkama sto su me ostavile jer da nisu ne bi znao da postoji i bolje..."
Live to ride,ride to live...
|
|
| |