Samo registrovani članovi mogu pisati porukice.
[Zatvori]

Archive - read only
Da li bi vi oprostili ovo?

647
poruka na forumu
22 461

post # 41 | 28.10.2011 , 9:55 PM

Znas sta i da joj oprostis to nikad nece biti isto kao prije uvjek ce nesto biti sto ce te podjecati na taj los dogadjaj npr.kad s jaranicom prica na tel ili kad treba negdje da izadje kod tebe ce uvjek postojati neka doza ljubomore i straha da opet ne ponovi istu gresku ja zbog toga nebi oprostio.

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 42 | 28.10.2011 , 10:06 PM

Quote (Sinisa-Sabac)
"Samo da se zahvalim bivsim devojkama sto su me ostavile jer da nisu ne bi znao da postoji i bolje..."

;) bravo

Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš.
Slomi mi srce slomicu ti glavu
;)

1948
poruka na forumu
188 1476

post # 43 | 28.10.2011 , 10:54 PM

Quote (Srcemoje)
Bolje ti je da ovo nisi reko !!!!!!
Kao prvo mi nismo kurve nego smo postale ko vi
Da celo vreme se i ovo pitam!!!!
Sta bi vi rekli da je sve ovo ovako se desilo samo da je on nju prevario?
Verovatno bi bilo ot care

MY HEART nisi me razumjela nisam ja reko da smo mi bolji cak naprotiv ja sam rekao da smo svi isti i muskarci i zene to nam je urodjeno svima da zelimo promujene da flertujemo sa drugima i slicno moze svako za sebe da kaze ehh pa da sta ovaj prica gluposti ja sam ipak izuzetak i najvece k... za sebe kazu da su izuzetak tako da o tome je bezveze raspravljat sve je to urodjeno i tako je od boga dato pa sad slagali se mi ili ne ... i jos nesto ja cisto sumnjam da ljubav i postoji postoji ali vrlo kratko traje sve ostalo je stvar navike pa se zato strast trazii na drugim mjestima kao sto je slucaj kod ovog momak .. pusa bokic

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 44 | 28.10.2011 , 11:00 PM

Quote (susheTZ)
sumnjam da ljubav i postoji postoji ali vrlo kratko traje sve ostalo je stvar navike pa se zato strast trazii na drugim mjestima kao sto je slucaj kod ovog momak .. pusa bokic
O hvalim te boze neko rece nesto pametno i iskreno :D
ma okic nisam ja ono uzela ozbiljno ;)
mada moram reci kad u vezi braku dodje do te nevike kad ljubav nestane navika ostane treba se boriti i dalje
treba iz dana u dan osvajati partnera i ako zena prevari muskarca ne znaci da je on los bio u krevetu naprotiv
taj drugi joj je pruzio mozda utehu mozda ju zagrlio nesto lepo rekao u glavnom oni koi varaju ne radi se uvek o sexu nego
u njihovoj vezi ili braku fali nesto nadam se neko ce da me razume o cemu pricam

Verujte mi ovog momka mi zao sto ovu temu postavio on je njoj oprostio a ovdje se i dalje pise ja bi njoj j mater ovo ono pa sta sad bilo i proslo nek su zivi i zdravi zivot je jedan ;)

Poruku je menjao/la Srcemoje - Petak, 28.10.2011, 11:03 PM

;)

1948
poruka na forumu
188 1476

post # 45 | 28.10.2011 , 11:12 PM

Quote (Srcemoje)
O hvalim te boze neko rece nesto pametno i iskreno

ja sam uvijek u zivotu bio i ostao iskren i realan i uvijek kazem sto mislim makar mi se misljenje kosilo sa svim drugima..sta da radim takav sam mada me kostalo mnogo puta ... :D
Quote (Srcemoje)
Verujte mi ovog momka mi zao sto ovu temu postavio on je njoj oprostio a ovdje se i dalje pise ja bi njoj j mater ovo ono

trazio je misljenje sam :D

3
poruka na forumu
1 6

post # 46 | 29.10.2011 , 9:10 AM

Vjerujem u ljubav za nju dajem sve i suze i vino ispijam zbog nje!
Svi imaju svoje misljenje i ja postujem svacije misljenje! Ali ja svoje nikad nemjenjam! Ja mislim da je zasluzila drugu sansu kao sto je svi zasluzuju! Slazem se nije samo njena krivica kriv sam i ja sto je otisla tom covjeku! Kriv sam jer nisam pokazivao dovoljno moju ljubav prema njoj onako kako sam trebao, kriv sam sto je pozeljela drugog covjeka ! Normalno volio bih i ja da se ovo nije nikad desilo ali..... Zivot ide dalje! Ja je volim voljet cu je bez obzira na sve! " Covjek samo jednom VOLI cijelim srcem" To ja mislim!

2673
poruka na forumu
288 3086

post # 47 | 29.10.2011 , 9:37 AM

O Boze svasta. . . ja ovo ne bih oprostio, a ti uradio onako kako mislis da je pravilno, kako ti srce kaze!

378
poruka na forumu
19 49

post # 48 | 29.10.2011 , 10:41 AM

Ja bih na kulutran nacin odjebo , cuj sa kolegom se j******* + ti kaze da te voli , i da joj oprostis opet ce ti to uradit i opet ce ti rec da te voli , ja bi joj rekao da me volis i postuje i da si mi vjerna nebi se j***** sa kolegom sa posla i aj sad cao zaboravi me , kao da se nikad nismo sreli kao de nikad u zivotu nisi vidjela . Eh ja bih tako ucinio :D Neko_, a ti prijatelju drzise ima puno djevojaka u ovoj nasoj zemlji nije ona jedina sta znas nacise drugu i nju zaboraviti . haya :D

https://www.facebook.com/sanjin.voli.puno.ivonu
http://www.youtube.com/user/JustinBieberVEVO
http://ask.fm/EvCox

4290
poruka na forumu
228 2087

post # 49 | 29.10.2011 , 11:05 AM

O ovome ne vredi raspravljati uopšte! :D
SusheTZ Šta da ti kažem, ja ne živim u zabludi! Ako me dečko vara sve vreme i ja to ne znam, šta mogu da uradim? Ništa! A da sedim i razbijam glavu dan i noć da li nešto radi, ne pada mi na pamet. Čim postoji sumnja, od veze nema ništa. Ja verujem i tačka. :D
Ne znam kakva si iskustva imao, ali mislim da se odmah vidi ko je kakav. Razumeš? :D
Ne može baš na prvi pogled, jer izgled vara, ali mesec-dva je dovoljno da upoznaš nekoga ali opet nedovoljno da te povredi.
Kad shvatiš kakva je devojka po ponašanju, onda nemoj biti sa njom.
Svi muškarci koji posle veze pljuju po bivšim devojkama i pričaju da su ku... i šta sve ne, govore prvenstveno o sebi, jer su te devojke bile isključivo njegov izbor!!!

3
poruka na forumu
0 0

post # 50 | 29.10.2011 , 11:36 AM

Ma oprostiti ...naravno ..
Pet godina veza... Pa valjda si i ti u međuvremenu bio u nekom švrljanju :)
...a ako nisi ... pa ...... šta čekaš :)
Ok ... ti si nju ulovio u "šteti" ona tebe nije ( super )
Shvatiš to kao 1 : 1
I .. naravno ... smanji malo doživljaj ljubavi.
Žene definitivno ne vole kad ih se pretjerano "voli"...
Mislim na ono što mi se čini da ti pokušavaš uraditi....to totalno obožavanje "nje".
ok ..znam .. draga ti je ... voliš biti sa njom... navikao si se na nju ... ona je tvoja alfa i omega svakog dana ...
ali... ne moraš joj to stalno pokazivati ... budi malo cool.
Žene baš i ne vole dobre momke.
Promjeni nešto. Ako nastaviš to obožavanje garantirano sljedi prekid ubrzo.

2523
poruka na forumu
87 1228

post # 51 | 30.10.2011 , 7:53 PM

Uh alaj smo se razgalamili

Pazljivo sam procitao sve komentare i zakljucio,da mnogi od vas nisu za prastanje.Dobro,svatko od nas ima pravo na svoje misljenje i stavove.OK u navedenom slucaju prevara je ocito postojala i mnogi od vas kazu,da nebi oprostili.Shodno tome dozvolite mi jedno pitanje svima onima koji nisu za prastanje.Dali bi vi bili u stanju stupiti u brak sa osobom koja je vec u braku,a zbog ljubavi sa vama bi se razvela i zasnovala novu bracnu zajednicu
Verujem da svi oni koji su svesni sta ljubav znaci bi pristali na takav brak,a time ujedno i oprostili doticnoj osobi prevaru bracnog druga.Pa nije li to isto.Sa ove strane bi oprostio prevaru bracnog druga,a sa druge strane nebi oprostio prevaru izmedu osoba koje se zabavljaju

Zbog toga je moj savet: Nikad ne reci nikad

Sex je kao skok s motkom,skačeš dok imaš motku

12130
poruka na forumu
5 REP OFF

post # 52 | 30.10.2011 , 8:17 PM

nebi oprostila nema sanse

<3<3<3
:>>><<<:

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 53 | 30.10.2011 , 8:20 PM

Quote (tomo47)
Uh alaj smo se razgalamili

Pazljivo sam procitao sve komentare i zakljucio,da mnogi od vas nisu za prastanje.Dobro,svatko od nas ima pravo na svoje misljenje i stavove.OK u navedenom slucaju prevara je ocito postojala i mnogi od vas kazu,da nebi oprostili.Shodno tome dozvolite mi jedno pitanje svima onima koji nisu za prastanje.Dali bi vi bili u stanju stupiti u brak sa osobom koja je vec u braku,a zbog ljubavi sa vama bi se razvela i zasnovala novu bracnu zajednicu
Verujem da svi oni koji su svesni sta ljubav znaci bi pristali na takav brak,a time ujedno i oprostili doticnoj osobi prevaru bracnog druga.Pa nije li to isto.Sa ove strane bi oprostio prevaru bracnog druga,a sa druge strane nebi oprostio prevaru izmedu osoba koje se zabavljaju

Quote (tomo47)

eto reseno sve nikad ne reci nikad ovo je receno bas onako kako sam ja tela al nisam nasla prave reci :p :p ;) super Tomo svaka cast

Poruku je menjao/la Srcemoje - Nedelja, 30.10.2011, 8:21 PM

;)

1176
poruka na forumu
102 1216

post # 54 | 30.10.2011 , 8:32 PM

Kompleksna stvar. 5 godina,zasicenje moze da ucini svoje.Radoznalost takodje.Da je sama prisla i rekla to,to i to.Bilo bi podnosljivije.Ovako,ona je uzdanica one stare"sto ne znas ne moze ni da te boli".
Opet...tu su razni strahovi od gubitka partnera i sl.pa je tesko biti objektivan sta je po sredi.
Oprostio,oprostio,sta sad.guraj dalje ali...znaj samo da ce sada biti pakao ako/i dok ne prevazidjete ovo.Cim malo zakasni tj.ne javi se tj.bude malo hladnija.Nesigurnost ce se javiti kod tebe,a onda ide ono: A da li ti mene volis uopste,gde si bila itd.Pritisak sve u svemu.
Nista na ovom svetu nije neresivo,tako da nemoj da se obeshrabris.Samo otkrij sta je pokretac vase veze.Da li je ona sa tobom sto zeli da bude obasipana paznjom i bude voljena ili te zaista voli.
A sto se tice generalno prevare....Niko nije od kamena i imun na sarm i lepotu.Pitanje je samo koliki je avanturista.;)

Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....

4532
poruka na forumu
946 4023

post # 55 | 01.02.2013 , 2:10 PM

Quote (Imperator_No1)
ako si, ako ti mislis da treba dobro si ucinio najbolje je sam sebe poslusati

yes Da nebi drugog krivili ako pogresimo.......... sebi suditi je najgore

;)

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 56 | 01.02.2013 , 4:07 PM

Ako je bilo jednom i u pijanstvu... da, oprostila bih!

Ali ovaj slucaj.. cuju se... vidjaju... :o to je vec dupla veza i ponizavanje tebe! To ne bih oprostila!

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

1449
poruka na forumu
105 688

post # 57 | 02.02.2013 , 2:50 AM

nisam u toku ali sam iz poslednjeg posta pohvatao konce
i mogu samo potvrditi profesoricine reci
ako je sve to tako onda se to nebi moglo tolerisati
aktiviraj malo to svoje JA i nemoj dozvoliti da te niko gazi ni fizicki niti psihicki kao u ovome slucaju
a i vagabundo lepo rece - 5god. = zasicenje - znatizelja - sve to ima svoga udela u celoj ovoj prici

Added (02 Feb 2013, 1:49 AM)
---------------------------------------------

Quote (Mallena♥)
Ako je bilo jednom i u pijanstvu... da, oprostila bih!

ahh da ne zaboravim - dli to vazi jedanput u ppijanstvu sa svakom razlicitom evojkom ili samo jednom uopste :D cao

Added (02 Feb 2013, 1:50 AM)
---------------------------------------------
leleee ubiceme profesorica - dobicu keca - pa ja pola slova pozaboravljao da otkucam

!!!

Mallena
1779
poruka na forumu
960 7696

post # 58 | 07.02.2013 , 0:59 AM

scorpio978, kako kaze corba "ti si mi uz pice dosla k'o meze".. eh, to "meze" bih oprostila.. ali ne vec tvornicu suhomesnatih proizvoda.. to je ipak gori slucaj od ove duple veze!

Ako ga izabranik mog srca (ili cega god) ne moze drzati u gacama nikako, ne treba da bude pored mene! Treba da bude slobodan muskarac, pa mu se moze tako da se ponasa!

"Ne režite mi krila, ja ipak znam da letim tamo gdje se najteže leti, po realnosti!"

547
poruka na forumu
46 1072

post # 59 | 07.02.2013 , 4:21 AM

Ko te sjebe jednom...uradit ce to opet...a i neverujem da poverenje moze da bude isto kao sto je pre bilo...
Nikada nisam bio za druge sanse...neverujem u to kao ni da se ljudi menjaju...a sto se tice prevare tolerancija na to je 0
Licno ja ne bih oprostio...ali opet ti nisi ja...a ni ja nisam proveo 5 godina s njom...tako da ti jedino mozes da odgovoris sam sebi na to pitanje....

Quote (tomo47)

Ja cu reci nikad...evo i zasto...
Osobe koje varaju uglavnom su labilnog karaktera i sklone su svemu i svacemu...
Ne mozes im verovati i covek dobija komplekse prateci sta on/ona radi sto ni u kom slucaju nije dobro ni za fizicko kao i mentalno zdravlje
Da te iskreno voli ta osoba te ne bi mogla prevariti...sto kako bilo da okrenes znaci da nesto ne stima...nemoze slucajno da joj "upadne" nego mora da se namesti....
Ne postuje te ni malo...Kada bi imala/o bar i malo postovanja prema tebi odmah nakon svatanja da gaji osecanja prema nekom drugom bi trazio/la prekid veze/braka...A ovako prevarom hoce da sedi na 2 kolca...e pa to nemoze
I kako onda da se oprosti?Bas nesto i ne razumem tu tvoju logiku...
Tako da evo ja cu da ponovim..."Ne snaslo me" ali NIKAD

Poruku je menjao/la Hectore - Cetvrtak, 07.02.2013, 4:29 AM

"Kada bi neki ljudi skočili sa visine svog ega, na visinu svoje inteligencije, poginuli bi"

. . .
883
poruka na forumu
407 REP OFF

post # 60 | 07.02.2013 , 3:43 PM

Za sve se pronadje resenje, ali kada je prevara u pitanju NE! Da je pravi/prava, jednostavno ne bi smelo da dodje do toga.
Osoba koja to oprosti je glupa osoba! Jednom je legla na rudu, uvek ce. . .
Bio/la je pijan/a pa je prevario/la, te osobe neka zakazu lecenje na nekoj klinici za odvikavanje od alkohola.

Prvo ni ti nemas predstavu o svom zivotu kada za ovo pitas clanove EC-a. To je ozbiljna stvar, ne igracka. . .
Pet godina, pet, PREVAREN si!

U tim slucajevima mislim da se ne treba vracati starim ljubavima, opet jedes jedno te isto g. . no!

Poruku je menjao/la -Dzeri- - Cetvrtak, 07.02.2013, 3:46 PM

. . .

Search: