|
Kako do manjih butina?
|
|
|
|
post # 1 | 30.11.2011 , 5:10 PM
|
Zanima me, koje su to vezbe, i koji je najbolji nacin da se dodje do manjih butina?
Posecujem redovno teretanu, redovno radim vezbe za prednju i zadnju lozu, takodje i cucnjeve sa bendzom. . . medjutim butine, su mi totalno zategnute, sto je dobro, ali imam osecaj kao da postaju sve vece, i vece? i to mi se ne swidja, tako da kako bre da ih smanjim? 
Poruku je menjao/la MolderFBI - Sreda, 30.11.2011, 5:12 PM

|
|
| |
|
|
post # 2 | 30.11.2011 , 7:34 PM
|
haha, e moj druze... da ih smanjis nema bolje vezbe od trcanja, cucnjeva itd.... ovo sto ti radis, navodi da ti se misici na nozi razvijaju, samim tim i sire...tako da, eto da znas... posto i ja idem u teretanu, pa znam malo o nekim stvarima... 
:P
|
|
| |
|
|
post # 3 | 30.11.2011 , 8:40 PM
|
moze se to i u teretani da dotera, samo radi definiciju, mnogo ponavljanja sa malim tezinama..
Ako vam ide suviše lako, pogledajte bolje, možda vam ide nizbrdo...
|
|
| |
|
|
post # 4 | 30.11.2011 , 9:50 PM
|
@Dejan, pa ja to i radim, dobro slabo trcim, ponekad na traci ali sad cu poceti malo cesce, a cucnjewe radim . . . hvala na odg.?
Najgore od svega je sto vise nmg. da oblacim farmerice, jer mi butine izgledaju ogromne u njima, od muke nosim samo trenerke
@Sejo, hvala.. . radicu na tome 

|
|
| |
|
|
|
post # 6 | 02.12.2011 , 0:15 AM
|
Ima odredjenih vezbi koje se rade u bazenu...preporucujem,jer poznajem devojke koje su na taj nacin postigle zeljeni rezultat...
|
|
| |
|
|
post # 7 | 06.12.2011 , 4:27 AM
|
xaxaxaxaxa Marko bre, pa ja nisam devojka 

|
|
| |
|
|
post # 8 | 10.02.2012 , 2:10 AM
|
Quote (CI222) provala veka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nije.
|
|
| |
|
|
|
post # 10 | 10.02.2012 , 2:19 AM
|
Quote (Davor) MolderFBI, nemoj da se tovis ko prasac i da vidis kako ce da se primeti Pretpostavljam da je problem u disproporciji, tako da samo gubitak kilaze ne rjesava problem jer onda dobijes male ruke i ramena i noge opet budu ogomne.. genetika
|
|
| |
123 poruka na forumu
| |
5
| |
14
|
|
|
post # 11 | 14.02.2012 , 10:35 PM
|
|
|
| |
|
|
post # 12 | 14.02.2012 , 11:02 PM
|
Ako hoces da smanjis obim ne rade se vezbe sa opterecenjem. Konkretno za butine; trcanje, energicne vezbe sa istezanjem.
...when the rainy days are gone and the balance returns...
|
|
| |
Ako imas cilj,nacices i put...
|
|
post # 13 | 26.02.2012 , 0:26 AM
|
i ja bih to volela da znam...
Život je ono što ti se dešava, dok ti praviš planove za život... 
|
|
| |
|
|
post # 14 | 23.03.2012 , 1:33 AM
|
Sejo90 , nije provala veka , ali jeste provala . Definicija se ne gradi u teretani . Sa malom tezinom i mnogo ponavljanja misic ce samo da se navikne na tu tezinu i ti neces dobijat upalu , nece dolazit do trganja misicnih vlakana , nece dolazit do rasta misica . Misic raste kada odmara , ne kada treniras . Definicija misica , kao svakog misica se gradi u kuhinji. A za te butine , ne znam sta da ti kazem . Ako ih radis normalno da ce rasti . Nikada nisam cuo za problem velikih butina , mozda imas veliku zadnjicu ? Ako je to problem , deri cucnjeve . Drug mi je imao problem sa tim velikim butinama , uglavnom ja ne verujem da je to njemu pomoglo ali on je neke helanke nosio kada god je trcio. Ne preporucujem posto mislim da ne radi ali sta znas , probaj . Pozdrav.
|
|
| |
218 poruka na forumu
| |
23
| |
298
|
|
|
post # 15 | 23.03.2012 , 2:15 AM
|
MolderFBI, jedino aerobik ili ti trčanje, možda vožnja bicikle, čučnjevi ako preteraš povećaće ti mišićnu masu butina itd... Gde god da ideš a imaš mogućnosti i vremena prošetaj pešice, pazi na ishranu tj. smanji hleb i brzo ćes se srediti. Inače smešno je da deliš fizičku aktivnost na mušku i žensku 
|
|
| |
|
|
post # 16 | 23.03.2012 , 2:50 AM
|
samo prestani da radis to sto radis....
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |
176 poruka na forumu
| |
11
| |
88
|
|
| |
|
|
post # 18 | 23.03.2012 , 5:21 AM
|
Brate ja bi legao u krevet jedno 3 mjeseca dok mi se misic sam ne splasne 
Luka Cicmil (heruvim)
|
|
| |
|
|
|
post # 20 | 27.03.2012 , 11:01 PM
|
Lock! CORPA
Nije nase ono sto nam je sudjeno.Nego ono za sta se izborimo....
|
|
| |