|
"Tajanstveni" pogled?
|
|
|
|
post # 1 | 02.12.2011 , 8:24 PM
|
E,ovako bas mi sad pade na pamet nesto pa me zanima vase zensko misljenje ali iskreno,zato sam i stavio temu u zenski kutak Naime ,o cemu se radi?? Oduvijek me zanimalo tajna tog kako sam ga ja nazvao "TAJANSTVENOG" pogleda ,znaci zanima me sta vi konkretno zelite da "kazete" date do znanja sa tim npr kad ono neprimjetno gledate u nekog decka dali na ulici,klubu itd..Znate ono kad bacate stidno pogled kao da se ne skonta ,ali ustvari je lako prokuziti i primjetio sam da danas dosta djevojaka koje izdajdu sa svojim momcima cine te poglede ka drugim deckima.... bas ste nnevaljale
Mislim nisam moron znam da kad nekoga tako gledate da vas je necim impresionirala ta osoba, ali me zanima sta vam konkretno to po na osob znaci sta zelite stim da postignete itd ajd cisto da znam ako me neka nekad pogleda da znam sta mi je da cinim
PS:Nemoj da lazete 
|
|
| |
|
|
post # 2 | 02.12.2011 , 8:42 PM
|
:D A bas si sasav susheTZ!!!!!!!!!!!
Pa to se ne moze reci za celokupni zenski rod na ovo potanje moze svaka za sebe da odgovori Naprimer ja sma znala da pogledam neprimetno u nekoga sa strane i kad nam se pogledi susretnu nasmejem se naravno ako me zanima tako to nekako dovodi do cescih pogleda a poslije i do upoznavanja. Kad gledam nekog na cesti onako stidno ali ipak ga odmerim od glave do pete i pomislim bozeeeeeeeeeeeeee ispuni mi zelju :D Dobar ovaj a zelja bi bila samo da ga dodirnem :D eto tako ti je to Sushe mada zenski pogledi su jako cesto lazni ne smao vi muski da protumacite drugacije nego i mi jedna drugu ja licno nevolim zenske osobe koje imaju izrazito zelene oci nekako sam uvek imala lose iskustvo u druzenju s njima.
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
post # 3 | 02.12.2011 , 9:03 PM
|
Quote (Srcemoje) Pa to se ne moze reci za celokupni zenski rod na ovo potanje moze svaka za sebe da odgovori
pa da tako sam i mislio
Quote (Srcemoje) Kad gledam nekog na cesti onako stidno ali ipak ga odmerim od glave do pete i pomislim bozeeeeeeeeeeeeee ispuni mi zelju  Dobar ovaj a zelja bi bila samo da ga dodirnem
ajde priznaj da to uvijek pomislis kad me vidis
Al polako dotaknuces ga ,mislim mene
Hvala na odgovoru ljubavi,cekam dalje vas nevaljale da mi kazete 
|
|
| |
|
|
post # 4 | 02.12.2011 , 9:22 PM
|
Ma luda sam za tobom kad te vidim pomislim bozeeee pametnije meni da spavam jos Niti zelim niti cu da dotaknem to ce neka garava Nema na cemu drug sveznajuci 
Nemoj odustati od onog koga volis,jebeš život ako se ne boriš. Slomi mi srce slomicu ti glavu ;)
|
|
| |
|
|
|
post # 6 | 02.12.2011 , 11:26 PM
|
pa ti si opicen decko 
http://www.youtube.com/watch?v=VhBrNKdtnXU <3
|
|
| |
|
|
post # 7 | 03.12.2011 , 0:41 AM
|
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 8 | 03.12.2011 , 0:58 AM
|
Quote (susheTZ) dobro a sto vi nepridjete kad vec gledate
pa dobro bre ko nosi pantalone vi ili mi ???
hahha pa tako nekako, bar ja kad razgovaram sa drugaricama, tako smo to definisale... ali pazi se ima devojka koje ne znaju sta hoce pa posle ces jos i da nasradas.. samo nemoj da krivis nas dve posle... 
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 9 | 03.12.2011 , 1:06 AM
|
susheTZ, ja ne mogu da odgovorim na ovo pitanje, jer nisam diskretna ni tajanstvena nego direktna. Puuuu tacno sam znala da nisam zenstvena.
~~ Ubi me prejaka rijec! ~~ ~~ Nista se ne zavrsava, sve se menja! ~~
|
|
| |
|
|
post # 10 | 03.12.2011 , 1:15 AM
|
Quote (MarijanaBK1) ali pazi se ima devojka koje ne znaju sta hoce pa posle ces jos i da nasradas.. samo nemoj da krivis nas dve posle.. MARA ja sam fiin deckic mene svaka cura samo iskoristi i baci,a ja se zaljubim :lol:Quote (Leksi) ja ne mogu da odgovorim na ovo pitanje, jer nisam diskretna ni tajanstvena nego direktna. Puuuu tacno sam znala da nisam zenstvena. Tooo mi radi SEXY ti si moj tip Taj radf Sexy
|
|
| |
|
|
post # 11 | 03.12.2011 , 1:28 AM
|
Quote (susheTZ) ooo mi radi SEXY ti si moj tip Taj radf Sexy Prilazim ti, nema druge ni trece, ne mogu od mene, kad se razmasem, odmah padaju ahaha
|
|
| |
Sijam i u mraku :)
|
|
post # 12 | 03.12.2011 , 7:00 PM
|
''Na internetu možeš biti bilo ko. Žalosno je što većina biraju da budu idioti.'' ''Kad naidjem na neku prepreku u životu, preskočim je. Pa se vratim i preskočim je još jednom. U inat.''
|
|
| |
|
|
post # 13 | 03.12.2011 , 7:12 PM
|
MarijanaBK1, to ti je prva iskrena Maro ,svaka cast 
|
|
| |
|
|
post # 14 | 03.12.2011 , 7:24 PM
|
Ja mnogo volim taj "tajanstveni pogled"... I to mi se stalno desava, bilo da sam u kaficu ili na ulici... E sad ono sto zelim da mu "kazem" je da mi se dopao na neki nacin, da me privlaci, ali taj pogled ne mora da znaci da sam ja dala zeleno svetlo i da moze da mi pridje pa iako se desi da mi pridje a ja zauzeta (i tada bacam taj pogled, sta cu, uostalom to svi radimo ) popricacemo i reci cu mu kako stoje stvari Inace, nikad decku prva nisam prisla, jeste da mi se desilo da sam ga prva poljubila ali ja prva da pridjem, nikako, ma jok, imam neki strah, srce lupa mnogo, uostalom sigurno postoji razlog zasto to muskarci treba da rade
Quote (Srcemoje) ja licno nevolim zenske osobe koje imaju izrazito zelene oci nekako sam uvek imala lose iskustvo u druzenju s njima. Ja imam zelene oci 
|
|
| |
|
|
post # 15 | 03.12.2011 , 7:41 PM
|
Quote (Tanja91) Inace, nikad decku prva nisam prisla, jeste da mi se desilo da sam ga prva poljubila Ma ti si djevojka od akcije ,vidi se to odmah blago se meni 
|
|
| |
|
|
post # 16 | 05.12.2011 , 1:01 AM
|
susheTZ, kopji bre covece tajanstveni,u danasnje vreme.......od devojaka treba da si ninja da pobegnes(naravno ne mislim na sve)
|
|
| |
|
|
post # 17 | 05.12.2011 , 10:07 AM
|
Quote (Marko27) susheTZ, kopji bre covece tajanstveni,u danasnje vreme.......od devojaka treba da si ninja da pobegnes(naravno ne mislim na sve) 
|
|
| |
|
|
|
|
post # 20 | 09.12.2011 , 4:58 PM
|
Davor, je li moguce da ti neka ne da? :)p
|