|
Kako do posla?
|
|
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 1 | 03.12.2011 , 10:11 AM
|
Dok sam radio,kukao sam sto radim,sad kad ne radim,kukam sto ne radim.... Sta ti je nas covek? Ma nikad zadovoljan... Ljut sam pomalo na samog sebe. Ali posla nema... Juce sam isao na razgovor za posao: Bili su skoro resili da me prime dok nisu procitali godine starosti(naravno delujem kao da imam 15 godina manje). Odgovor je bio sledeci: Znate ,gospodine,imali smo nameru da na ovu poziciju zaposlimo mladju osobu... Moj komentar je bio: Hvala,na ovome gospodine,ali kakav sam ja gospodin ako sam nezaposlen? Isao sam u zadnjih desetak dana na isto toliko razgovora za posao,ali nista-shipak... Da li je moguce da ovim velikim firmama ne trebaju ama bas ni nocni cuvari? Ni cistaci? Ni trgovci srednjih godina? Svejedno... Ako neko ima ideju ,javite... Da Vas molim da budete ozbiljni,nadam se da nema potrebe... HOCU POSAO!!! 
Koji covek je covek,ako ne cini svet boljim?
|
|
| |
|
|
post # 2 | 03.12.2011 , 10:14 AM
|
Quote (badule) HOCU POSAO!!! Hoce ga pola Srbije, pa nema.. :/ Polako, nacice lav nesto... 
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
post # 3 | 03.12.2011 , 10:54 AM
|
DxD, slazem se s tobom
Svi brisu Sline samo Gareth Bale :)))
Matematika- Kao Kineski Film Bez Prevoda
Ni U Ovom,Ni U Budućem Svijetu,Za Real Madrid Navijati Neću!
|
|
| |
|
|
|
post # 5 | 03.12.2011 , 12:42 PM
|
|
|
| |
|
|
|
post # 7 | 03.12.2011 , 1:26 PM
|
Ko si ti?
|
|
| |
|
|
|
post # 9 | 03.12.2011 , 1:46 PM
|
U Srbiji je situacija ako nedas kovertu sa parama neces ni raditi a kada das pare radis malo i sutnu te i sve tako u krug...
http://www.youtube.com/watch?v=VhBrNKdtnXU <3
|
|
| |
|
|
post # 10 | 03.12.2011 , 3:10 PM
|
Quote (DxD) Marija, mozda si mislila na ovo.. Nije ovo reklamiranje... Da. Nisam znala, mislila sam da je to reklamiranje drugog sajta. Badule, pogledaj na tom sajtu, možda nešto ima. 
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 11 | 03.12.2011 , 5:06 PM
|
Poslao sam CV na preko sto konkursa u zadnja 4 meseca.... Uzalud 
|
|
| |
|
|
post # 12 | 03.12.2011 , 5:20 PM
|
Quote (badule) Poslao sam CV na preko sto konkursa u zadnja 4 meseca.... Uzalud Da se naci nesto.. Ne budi pesimista. 
Ko si ti?
|
|
| |
191 poruka na forumu
| |
11
| |
89
|
|
|
post # 13 | 03.12.2011 , 5:26 PM
|
" Tata, tata je bih da radim. I tata bih sine " ovo je pisalo na jednom trasparentu na protestima studenata u podgorici
"one man's fun is another's hell"
|
|
| |
|
|
post # 14 | 03.12.2011 , 5:56 PM
|
Poruku je menjao/la Marija_Nikola - Subota, 03.12.2011, 5:57 PM
|
|
| |
|
|
|
post # 16 | 03.12.2011 , 6:33 PM
|
|
|
| |
144 poruka na forumu
| |
17
| |
73
|
|
|
post # 17 | 03.12.2011 , 7:56 PM
|
Neznam sta da ti kazem. Htio bih da porucim svim mladim osobama da ako hoce posao neka upisuju neki bolji fakultet, tehnicki, jer je puno dipl. ekonomista, pravnika, nastavnog kadra, pedagoga... Bolje je upisati Elektrotehniku, Masinstvo ili neki drugi tehnicki fakultet jer je malo inzinjera pa neka se studira i 8 god ali ce se isplatiti! Nadam se da mislite kao i ja... Ja sam sad druga god Elektrotehnike i studije mi placa Bhtelecom a kada zavrsim dobiti cu posao kod njih 

|
|
| |
|
|
post # 18 | 03.12.2011 , 10:04 PM
|
Quote (waxoon) studije mi placa Bhtelecom a kada zavrsim dobiti cu posao kod njih jes' brate upravu si, barem u Bih inžinjera mašinstva i elektrotehnike nema na birou, al ne mogu svi ići na fakultet 8 godina, valja to finansirat.. tebi je bar lakše kad te telekom stipendira. a sad što se tiče Badula, tako je najteže u tim godinama .. kad odeš na razgovor kažu ti hoćemo nekog mlađeg, ode mlađi čovjek a njemu kažu treba nam neko iskusniji.. sve u krug. fizički posao, građevina, eventualno konobarenje zavisi gdje si radio prije.. kako kažu ne treba se stidjet, bolje da koju marku zaradiš nego se plazat kod kuće po fotelji..
|
|
| |
15404 poruka na forumu
| |
2409
| |
REP OFF
|
|
|
post # 19 | 03.12.2011 , 10:50 PM
|
Ma isao sam da pitam i da budem cistac u komunalnom preduzecu.... Kazu -nema slobodnih mesta... Toliko o tome da me je sramota raditi bilo koji posao... Gradjevinaca trenutno jako malo ima i svi imaju svoje ekipe... Poludecu ,majke mi mile... A kad lav poludi... Dzungla se umiri... 
|
|
| |
|
|
post # 20 | 04.12.2011 , 4:10 PM
|
Da se ne lazemo,vecina konkursa je cista farsa,preko veze ili stranace pripadnosti(sto je skoro isto) je najcesci slucaj.......
Naravno ima onih Super-studenata koji dobiju stipendiju za nastavak studija u inostranstvu i zagarantovan posao....svaka njima cast ali ne pisemo ovde o njima nego o "normalnim" ljudima....
|
|
| |