|
Omiljeni lak za nokte?
|
|
|
|
post # 1 | 25.01.2012 , 5:07 PM
|
"... Malo lajkiraaaaaaaaaaam, malo nokte lakiraaaaaaaam..." peva Sajsi MC
Posto sam vec oformio jednu temu za muski kutak, pa da ne bude diskriminacije, evo i jedne teme samo za pripadnice lepseg pola. Nadam se da ce vam se dopasti.
Ja najvise volim na devojci da vidim french manicure.
Necu vise da davim.
Dame, post je samo vas! 
Poruku je menjao/la Bobby88 - Sreda, 25.01.2012, 6:15 PM
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
|
post # 2 | 25.01.2012 , 6:20 PM
|
Quote (Bobby88) Ja najvise volim na devojci da vidim french manicure. I ja ga najviše volim. Ali mažem i lakiće svih boja, ama baš svih. 
|
|
| |
|
|
|
|
post # 5 | 28.01.2012 , 7:33 PM
|
Crni

|
|
| |
|
|
post # 6 | 28.01.2012 , 8:44 PM
|
Crni,Crveni,Rozi,Plavi... 
Kacaaa
|
|
| |
|
|
post # 7 | 28.01.2012 , 10:22 PM
|
Crni, crveni, sivi, teget...inace volim 'dark' nijanse.
" Niko ne veruje lepim ženama. Suviše su lepe da bi bile verne. Takav je slučaj i sa pametnim muškarcima. "
|
|
| |
|
|
|
post # 9 | 28.01.2012 , 11:25 PM
|
Quote (MarijanaBK1) takodje crveni lak je pun pogodak u vecini situacija...
... I taj crveni lak, miris suvise jak... Novi trag svaki dan, kad se vratim u stan...
Sorry dame, ali sam morao da se "umesam" malo. Jbg, valjda imam i ja neka autorska prava.
Btw, "iskocili" su neki novi "kroki" lakovi za nokte, koji kada se osuse nakon prethodnog nanosenja na nokte - popuca i izgleda kao krokodilska koza. 
Zajedno sa Leksi, nema me vise ovde, a vi znate ko je odgovoran za to. Hvala im, jer sam tako shvatio da: "Glupog coveka je nemoguce poraziti argumentima." A vi cete se setiti one: "Kad izgubimo nesto, tek onda shvatimo koliko nam je to nesto ustvari znacilo." P.S. You want a piece of me?! :)
|
|
| |
|
|
post # 10 | 31.01.2012 , 3:22 PM
|
Quote (Bobby88) Btw, "iskocili" su neki novi "kroki" lakovi za nokte, koji kada se osuse nakon prethodnog nanosenja na nokte - popuca i izgleda kao krokodilska koza. Ti si bas obavesten?
Preferiram crveni... ^^ Mada, crni i taj, sto si pomenuo sto puca, kada imam strpljenja 
My eyes more red than the devil is... I'm a muthafucking monster!
|
|
| |
|
|
post # 11 | 31.01.2012 , 6:53 PM
|
Quote (Konfetica) Ti si bas obavesten?
Pa, sta da ti kazem, kad sam svestrana licnost, a uz to sam i slab na pripadnice lepseg pola, pa moram da budem u toku sa najnovijim dostignucima. 
|
|
| |
|
|
post # 12 | 31.01.2012 , 7:01 PM
|
Hahahaha pa ti se bas trudis 
My eyes more red than the devil is... I'm a muthafucking monster!
|
|
| |
|
|
post # 13 | 31.01.2012 , 8:15 PM
|
svjetlije nijanse ali ponekad i tamnije kada je npr.izlazak u pitanju... najuredniji lak je definitivno french. 
|
|
| |
|
|
post # 14 | 02.02.2012 , 5:45 PM
|
Ovi su sada hit. Sada najviše nosim ovakve zelene i teget. 
Fajlovi:
3414426.jpg
(24.8 Kb)
|
|
| |
|
|
post # 15 | 05.02.2012 , 4:47 PM
|
Quote (Bobby88) "iskocili" su neki novi "kroki" lakovi za nokte, koji kada se osuse nakon prethodnog nanosenja na nokte - popuca i izgleda kao krokodilska koza. Bobby88, pa ti si pravi LICKO, razumijes se u modu, pa i u nokti-lakice. Nego, ja nesto nisam ljubitelj lakova krokodilske vrste. Najdrazi mi je francuski manikir, kao i tebi. Mada, volim i ovu nijansu, koja naravno, mora biti u skladu sa ruzem za usne. Ne volim nikakve sljokice, niti sedefaste lakove. 
“I kad budem najstariji razumecu djake koji zvacu zvake, i kad budem najstariji…”
|
|
| |
|
|
post # 16 | 05.02.2012 , 10:36 PM
|
Quote (Mermaid) Bobby88, pa ti si pravi LICKO
Za dame sve! 
|
|
| |
I <3 Paris!
|
|
post # 17 | 08.02.2012 , 11:06 PM
|
Volim lakirati nokte i imam lakove raznih boja, sad trenutno mi je fora na svakom noktu razlicita boja 
Prokleto zao mi, sto talenat za ljubav Bog mi ne podari!
|
|
| |
|
|
post # 18 | 09.02.2012 , 6:35 PM
|
Najcesce radim francuski manikir 
Ja nisam luzer, o naprotiv, Meni je osmeh lajt-motiv.. :)
|
|
| |
|
|
post # 19 | 09.02.2012 , 6:48 PM
|
Imam dosta duge nokte ali mene mrzi da sama mackam to,zato idem kod kozmetichara pa mi oni namazhu shta zhelim,uglavnom imam neke cvetice i sharice,preovladjuje ljubichasta boja 
Dođu, tako vremena, kada pametan zaćuti, budala progovori, a fukara se obogati.
|
|
| |
|
|
post # 20 | 29.05.2012 , 7:42 PM
|
Volim skoro sve boje,iako mi je french manicure dosadna.
Pretežno je to crvena,crna,razne nijanse plave,siva i tako dalje. 
|
|
| |